Плойка Philips BHB878/00

Код товару: 1104769
Немає в наявності
  • Інформація по Philips BHB878/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BHB878/00
  • Вага: 0.7 кг.
  • Габарити: 11x15x35 см.
  • Короткий опис:

    кількість температурних режимів - 3, матеріал покриття - керамічне, колір - білий

Опис Philips BHB878/00

Інтелектуальна система завивки
Чудові стійкі локони одним натисканням кнопки. Особлива вдосконалена технологія дозволяє закручувати кожне пасмо, ніби ваше волосся знаходяться в руках професійного стиліста. Салонна укладка в комфортній домашній обстановці.

Подовжений корпус щипців
Ці автоматичні щипці для завивки відрізняються унікальною конструкцією з відкритим подовженим корпусом. Це дозволяє завивати в два рази більше волосся одним рухом в 2 рази швидше. *

Технологія MoistureProtect
Технологія MoistureProtect контролює і підбирає оптимальну температуру для блиску і підтримки природного рівня вологи у волоссі. Вона забезпечує оптимальну температуру, захищаючи волосся від перегріву. Захист зсередини для красивого волосся.

Система іонізації
Негативно заряджені іони дозволяють зняти статичну електрику і поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, що надає волоссю додатковий блиск. В результаті ваше волосся гладкі, сяючі і шовковисте.

Кераміко-кератіновой покриття
Кератин - важлива складова волосся. Саме він робить їх сильними, здоровими і красивими. Корпус щипців з керамічним покриттям збагачений кератином для більш гладкого ковзання і надійного захисту під час укладання волосся.

Захисні пелюстки
Унікальні захисні пелюстки дозволяють створити стильні стійкі локони. Пелюстки обертаються, повторюючи природний напрям зростання вашого волосся і акуратно накручуючи волосся на корпус. Для ідеальної укладання кожна пасмо завивається рівномірно з однієї і тієї ж температурою. Результати - бездоганна зачіска, немов ваше волосся уклав персональний стиліст.

27 налаштувань
М'які хвилі або пружні кучері? Ми гарантуємо - будь-яка укладання вийде неймовірно стильною. Просто встановіть температуру, час і настройки завивки для створення бажаного образу.

Конструкція, що запобігає защемлення волосся
Завдяки унікальному поєднанню відкритої конструкції, гладкого корпусу і інтелектуального датчика ви можете без праці створювати локони і бути впевнені, що пристрій не защемить ваше волосся. Інтелектуальний датчик зупиняє роботу пристрою, якщо в камері занадто багато волосся або якщо вони вставлені неправильно. Інноваційна вертикальна конструкція відкритого типу дозволяє легко дістати волосся з пристрою. Гладкий герметичний корпус виключає тертя і не пошкоджує волосся. Випрямлення волосся ще ніколи не було настільки простим.

Автоматичне повідомлення
Ці автоматичні щипці для завивки оснащені спеціальною функцією повідомлення. Вони сповіщають про готовність локона за допомогою тривалого звукового сигналу. Ця інноваційна функція дозволяє створити приголомшливі стійкі локони без пошкодження волосся.

Вертикальне положення
Щипці легко утримувати в вертикальному положенні для створення ідеальних однакових локонів. Зручне розташування кнопок управління на ручці дозволяє без зайвих зусиль зробити бездоганну природну укладку.

Термоізольована конструкція
Безпечна інноваційна конструкція повністю ізолює тепло, мінімізуючи ризик обпекти руки і пальці. Вигнута форма завивати камери дозволяє завивати волосся максимально близько до шкіри голови.

Характеристики Philips BHB878/00

Виробник PHILIPS
Модель BHB878/00
Артикул BHB878/00
Тип плойки плойка спіральна
Призначення професійний
Зачіски для вертикальних локонів \n для об'єму
Тип управління механічне
Вибір температури нагріву так
Діапазон температури нагріву 170 - 210 °С
Кількість температурних режимів 3
Час нагріву 30 сек
Матеріал покриття керамічне
Особливості захист від перегріву \n обертання шнура на 360° \n накінечник з обертанням \n автовідключення
Функції іонізація
Довжина шнура 2 м
Вага 620 г
Колір білий
Живлення дротове