Фен Philips HP8281/00

Код товару: 933442
Немає в наявності
  • Інформація по Philips HP8281/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HP8281/00
  • Вага: 1.14 кг.
  • Габарити: 34x25x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип - звичайний, побутовий, 2300 Вт, дифузор, концентратор, довжина шнура - 2.5 м, Колір - білий, рожевий

Опис Philips HP8281/00

Фен PHILIPS HP8281 / 00

Технологія MoistureProtect
Технологія MoistureProtect контролює і підбирає оптимальну температуру для блиску і підтримки природного рівня вологи в волоссі. Вона забезпечує оптимальну температуру, захищаючи волосся від перегріву. Захист зсередини для красивого волосся.

Іонізація
Негативно заряджені іони дозволяють зняти статичну електрику і поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, що надає волоссю додатковий блиск. В результаті ваше волосся гладке, сяюче і шовковисте.

Технологія ThermoProtect
Технологія ThermoProtect встановлює температуру сушіння, яка ідеально підходить для ваших волосся. Потужна і одночасно дбайлива сушка гарантує оптимальні результати без пошкодження волосся.

Потужність 2300 Вт
Цей професійний фен потужністю 2300 Вт оснащений шістьма режимами швидкості і температури. Оптимальне поєднання технологічності, потужності і швидкості допомагає скоротити час сушіння і полегшити створення зачіски без пошкодження волосся.

6 режимів швидкості/температури
6 режимів швидкості і температури забезпечують максимальний контроль. Встановіть мінімальний повітряний потік і високу температуру, щоб створити прекрасні локони за допомогою дифузора. Або встановіть потужний повітряний потік і високу температуру, щоб набагато швидше створити бездоганно гладку укладку.

Технологія ThermoProtect
Технологія ThermoProtect встановлює температуру сушіння, яка ідеально підходить для ваших волосся. Потужна і одночасно дбайлива сушка гарантує оптимальні результати без пошкодження волосся.

Холодний обдув
Кнопка включення холодного обдування забезпечує подачу потужного потоку холодного повітря, за допомогою якого можна легко зафіксувати укладання надовго.

Датчик Moisture Protect
Інфрачервоний датчик MoistureProtect постійно відстежує і адаптує температуру сушіння волосся. Інтелектуальний датчик вимірює температуру на поверхні волосся під час сушіння, щоб запобігти втраті вологи і пошкодження кутикули. Підтримка рівня вологи дозволяє зробити волосся більш м'яким, сяючим і здоровим. При необхідності цей датчик можна включати і відключати.

Характеристики Philips HP8281/00

Також шукають потужні
Призначення побутовий
Тип звичайний
Потужність 2300 Вт
Кількість швидкостей 3
Кількість температурних режимів 3
Насадки концентратор
Функції подача холодного повітря
Особливості петля для підвішування
Довжина шнура 2.5 м
Колір рожевий