Фен-щітка Philips HP8667/00

Код товару: 1217030
Немає в наявності
  • Інформація по Philips HP8667/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: HP8667/00
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 28x10x6 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для завивки волосся, для додання об'єму, для укладання волосся, потужність - 800 Вт, кількість рівнів інтенсивності обігріву - 3, колір - чорний, золото

Опис Philips HP8667/00

Фен-щітка Philips Essential Care Ionic HP8667/00 потужністю 800 Вт для дбайливого сушіння й укладання. Чудовий результат щодня.

Керамічне покриття з кератином
Щетинки з кераміко-кератиновим покриттям забезпечують плавне ковзання волоссям, щоб воно мало природно гладенький вигляд.

Іонізація для дбайливого сушіння
Система іонізації забезпечує сушку волосся з антистатичним ефектом. Негативно заряджені іони дають змогу уникнути статичної електрики та поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, надаючи волоссю блиску і глянцю. Внаслідок цього волосся стає прямим, гладким і шовковистим.

Технологія ThermoProtect
Забезпечує оптимальну температуру сушіння волосся та їх додатковий захист від перегрівання. При постійній потужності повітряного потоку сушіння буде більш дбайливим, а результат — незмінно чудовим.

ThermoBrush 38 мм
Щітка ThermoBrush має надвеликий діаметр 38 мм. Великий діаметр дає змогу створювати ідеальну укладку — підходить як для випрямлення волосся, так і для створення локонів.

Щітка зі втягувальною щетиною
Щітка 30 мм зі щетиною, що втягується, призначена для простого укладання. Поверніть кінчик щітки та висуньте його, щоб створити прекрасні локони.

Вузька насадка-концентратор
Використовуйте вузьку насадку-концентратор для точного укладання та фінальних штрихів за допомогою спрямованого потоку повітря.

Три регульовані режими

Швидкість і нагрів легко регулюються, що сприяє створенню ідеальної укладки. Три режими забезпечують повний контроль за процесом сушіння волосся, що дуже зручно для формування акуратної стильної укладки.

Режим холодного обдування

У режимі холодного обдування фен використовує несуттєве нагрівання для дбайливого сушіння вашого волосся. Особливо ефективний під час сушіння ламкого, сухого або пошкодженого волосся.

Характеристики Philips HP8667/00

Призначення для укладання волосся
Потужність 800 Вт
Кількість рівнів інтенсивності обігріву 3
Кількість рівнів інтенсивності вентиляції 1
Кількість змінних насадок 3
Насадки кругла щітка з висувними зубцями
Розміри 27 х 14 х 5 см
Автоматичний захист від перегріву так
Вага 470 г
Колір чорний