Фен Rotex RFF125-G

Код товару: 1317903
Під замовлення
449 Грн
  • Інформація по Rotex RFF125-G
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RFF125-G
  • Вага: 0.42 кг.
  • Габарити: 18x11x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип - дорожній (компактний), побутовий, 1200 Вт, концентратор, постійний струм (DC Motor), довжина шнура - 1.8 м, Колір - рожевий

Опис Rotex RFF125-G

Компактний варіант
Фен для сушіння волосся та створення зачіски може знадобитися вам не тільки вдома. Часто у поїздках також потрібна така можливість. Тому компактні моделі, які зручно возить із собою навіть у невеликій валізі, мають стабільно високий попит. Фен Rotex RFF125-G FutureCare Compact за невисокої ціни відрізняється стильним дизайном, оригінальним корпусом, а також гарним рівнем функцій для дорожнього варіанту.

Мода та стиль

Останнім часом виробники техніки приділяють дедалі більше уваги зовнішньому вигляду продукції. За великим рахунком, це правильне рішення. Адже сильні прориви в технічній галузі трапляються не так часто. Тому простіше завоювати прихильників саме якістю матеріалів та візуальної складової. Фен Rotex RFF125-G FutureCare Compact виконаний із пластику рожевого кольору. При цьому поверхня має ефект перламутрового сяйва. Виглядає дуже ефектно, а за рахунок незвичайної форми, що складається з циліндрів правильної форми, пристрій нагадує професійні моделі. Крім того, така форма корпусу забезпечує збільшений потік повітря. А мініатюрним моделям цей показник не завжди легко надається. Зручна у використанні та складана рукоятка. У складеному вигляді фен настільки компактний, що не займе зайвого місця у багажі.

Технічні можливості

Фен Rotex RFF125-G FutureCare Compact має ефективну потужність 1200 Вт. Це цілком достатньо для сушіння волосся. Адже його можна використовувати у місцях із слабкою електромережею і навіть включати від автомобільного інвертора. Перемикач швидкості та температури суміщеного типу. При збільшенні потоку повітря зменшується його температура. Таке спрощення для дорожнього варіанту цілком допустиме.

Характеристики Rotex RFF125-G

Тип дорожній (компактний)
Призначення побутовий
Потужність 1200 Вт
Кількість швидкостей 3
Кількість температурних режимів 3
Функції захист від перегріву
Насадки концентратор
Особливості складана ручка
Тип мотора постійний струм (DC Motor)
Довжина шнура 1.8 м
Габарити 150 х 80 х 60 мм
Вага 0.34 кг
Колір рожевий
Також шукають недорогі