Фен-щітка Rowenta CF7812F0

Код товару: 806360
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA CF7812F0
  • Виробник: ROWENTA
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: CF7812F0
  • Вага: 0.7 кг.
  • Габарити: 33x18x7 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для додання об'єму, для укладання волосся, потужність - 1200 Вт, кількість рівнів інтенсивності обігріву - 3, колір - чорний

Опис ROWENTA CF7812F0

Укладання довгого і середнього волосся більше не проблема
Середнє і довге волосся зазвичай вимагає великої кількості часу на те що б його висушити і укласти. Саме тому відома фірма Rowenta спільно з одним з найпрестижніших агентств Elite Model Look створили прекрасний фен-щітку Rowenta FOR ELITE CF7812F0. Його ще називають мультистайлером завдяки тому, що він має декілька насадок для різних укладок. Тепер сушіння і укладання можна поєднувати.

Кілька температурних режимів
Мотор фену Rowenta FOR ELITE CF7812F0 має потужність 1200 Вт, що дозволяє досить швидко висушити волосся, а два температурних режими без сумніву зможуть адаптувати тип сушіння саме до вашого типу волосся. Також є варіант використання охолодженого повітря, яке допомагає зберігати укладку на максимально можливий час без використання додаткових засобів.

Набір насадок для різних укладок
У комплекті з Rowenta FOR ELITE CF7812F0 є три щітки. Кругла – для зачісок має кератин-турмалінову поверхню, що дозволяє іонізувати волосся і запобігти його електризацію. Щітка для випрямлення пом'якшує і розгладжує вологе волосся під час сушіння, а також надає йому об'єму. І концентратор, який використовується для швидкого сушіння.

Характеристики ROWENTA CF7812F0

Основні
Пристрій фен-щітка
Потужність 1200 Вт
Tемпературні режими 3
Режим подачі холодного повітря
Поверхня нагрівального елементу стайлери турмалін
Особливості
Функції випрямлення волосся
завивка
Насадки випрямляч
концентратор
велика щітка
Фізичні
Діаметр щітки 38 мм
Колір чорний