Фен-щітка Rowenta CF7830F0

Код товару: 806361
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA CF7830F0
  • Виробник: ROWENTA
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: CF7830F0
  • Вага: 0.9 кг.
  • Габарити: 8x27x33 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для завивки волосся, для укладання волосся, потужність - 1200 Вт, кількість рівнів інтенсивності обігріву - 3, колір - білий

Опис ROWENTA CF7830F0

Економте час – поєднуйте сушіння і укладання
Прекрасний фен-щітка Rowenta Rowenta Premium Care CF7830F0 буде хороший як варіант для подарунка, так і для особистого використання. Його головна перевага, вона ж і відмінність від звичайних фенів, полягає в тому, що він має набір щіток для волосся, які дозволяють в процесі сушіння волосся відразу і створювати таку укладку, яка вам потрібна. Тепер модна та красива зачіска, а вірніше її створення буде займати набагато менше часу, ніж зазвичай.

Відновлення та надання вашому волоссю шовковистості
Фен-щітка Rowenta Rowenta Premium Care CF7830F0 має іонізуючий режим, який зменшує можливість виникнення статичної електрики на волоссі і дозволяє робити локони блискучими і шовковистим. Також в даному фені передбачено два температурних режими і можливість сушіння волосся охолодженим повітрям.

Кілька варіантів використання фена-щітки
Rowenta Rowenta Premium Care CF7830F0 може використовуватися для випрямлення, додання додаткового обсягу і м'якого сушіння вологого волосся. Даний фен-щітка може створювати відновлювальні умови для волосся, при яких вплив на них гарячим або просто теплим повітрям не буде псувати, а навпаки буде поліпшувати і відновлювати їх структуру.

Характеристики ROWENTA CF7830F0

Основні
Пристрій фен-щітка
Потужність 1200 Вт
Tемпературні режими 3
Режим подачі холодного повітря
Поверхня нагрівального елементу стайлери турмалін
Особливості
Функції холодне повітря
випрямлення волосся
завивка
брашинг
Насадки випрямляч
концентратор
кругла щітка
плоска щітка
кругла щітка з висувними зубцятами
Фізичні
Діаметр щітки 38 мм
Колір білий