Карта пам'яті SanDisk 64GB SDXC class 10 V30 UHS-I U3 Extreme Pro (SDSDXXY-064G-GN4IN)

Код товару: 930098
Немає в наявності
  • Інформація по SANDISK SDSDXXY-064G-GN4IN
  • Виробник: SANDISK
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: 64GB SDXC class 10 V30 UHS-I U3 Extreme Pro
  • Код виробника: SDSDXXY-064G-GN4IN
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 13x10x1 см.
  • Короткий опис:

    SDXC, 64 ГБ, UHS-I (U3), Швидкість запису до - 90 (МБ/с)

Опис SANDISK 64GB SDXC class 10 V30 UHS-I U3 Extreme Pro

Потужна і ємна карта пам'яті SD UHS-I має максимальною швидкістю для забезпечення високої продуктивності, надійності і якості зображень і відео в форматі 4K UHD при зйомці за допомогою цифрових дзеркальних фотоапаратів та сучасних цифрових відеокамер високої чіткості. Швидкість передачі даних, що досягає 150 МБ / с, дозволяє миттєво завантажувати відзняті матеріали на комп'ютер, підвищуючи ефективність їх подальшої обробки.

Швидкість читання до 150 МБ / с, швидкість запису до 60 МБ / с. Для найбільшої ефективності карти пам'яті SanDisk Extreme володіють виключно високою швидкістю передачі даних до 150 МБ / с для пост-обробки файлів. Швидкість запису до 60 МБ / с забезпечує можливість швидкої і безперервної фотозйомки, а також зйомки в форматі RAW і JPEG.

Створено для професіоналів. Професійні фотоапарати і камери високої роздільної здатності заслуговують потужності, продуктивності, ємності і надійності останніх новинок SanDisk в області знімних накопичувачів. Саме тому професійні фотографи та відеооператори покладаються на карти пам'яті SanDisk.

Підтримка 4K UHD. Завдяки класу швидкості відео UHS 30 (V30) і класу швидкості UHS 3 (U3) карти пам'яті SanDisk Extreme дозволяють записувати безперервне відео в форматі 4K UHD і Full HD. Це ідеальне рішення, що застосовується професіоналами для відеозйомки екстремального спорту і швидкого руху без пропуску кадрів.

Розрахована на роботу в екстремальних умовах. Карти пам'яті SanDisk Extreme відрізняються стійкістю до ударів і водонепроникністю, працюють при широкому діапазоні температур і захищені від впливу рентгенівських променів, тому ви можете насолоджуватися будь-якими пригодами, не турбуючись про надійність карти пам'яті.

Характеристики SANDISK 64GB SDXC class 10 V30 UHS-I U3 Extreme Pro

Пам'ять
Технологія пам'яті: NAND Flash
Форм-фактор пам'яті: SDXC
Ємність пристрою пам'яті: 64 ГБ
Швидкість передачі даних при зчитуванні з Flash-носія: 170 МБ/с
Швидкість передачі даних під час запису на Flash-Носій: 90 МБ/с
Speed Class Rating: Class 10UHS-I U3Video Speed Class V30
Засоби безпеки: Write-Protect Switch Ударостійка конструкція Водонепроникний Temperature Proof X-ray Proof
Живлення
Номінальна напруга живлення: 3.3 В