Карта пам`ятi MicroSDHC 4GB Class 10 T&G (TG-4GBSDCL10-00)

Код товару: 1207606
Немає в наявності
  • Інформація по T&G TG-4GBSDCL10-00
  • Виробник: T&G
  • Гарантія: 60 міс.
  • Код виробника: TG-4GBSDCL10-00
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Карта пам`ятi MicroSDHC 4GB Class 10 T&G (TG-4GBSDCL10-00)

Опис Карта пам`ятi MicroSDHC 4GB Class 10 T&G (TG-4GBSDCL10-00)

Карта пам'яті microSDHC T&G - це універсальний носій цифрової інформації для різноманітних цілей, сумісна з усіма поширеними пристроями читання і запису карт пам'яті відповідного стандарту.

Карта пам'яті microSDHC T&G ідеально підходить для зберігання і переміщення інформації в телефонах, планшетних комп'ютерах, відеокамерах, цифрових фотоапаратах, плеєрах і в інших цифрових пристроях різних виробників. Відмінний варіант для збільшення пам'яті смартфонів, планшетів, а також як змінного носія для фотоапаратів, відеокамер, ігрових консолей та інших цифрових пристроїв, вимогливих до швидкості збереження даних. Оптимальна для запису відео формату можна записувати HD-відео або FullHD-відео як на аматорському, так і на професійному обладнанні. Вироблена відповідно до світового стандарту SD Card Specification, v.2.0 Надійність контактної групи - не менше 10000 підключень. Система рівномірного використання комірок пам'яті, що збільшує термін служби.

Карта пам'яті microSDHC T&G виготовлена з матеріалів високої якості, що робить її стійким до впливу температури, погодних умов і вологи. Простота використання, надійність і безвідмовність у роботі - головні переваги цієї карти пам'яті.

Характеристики Карта пам`ятi MicroSDHC 4GB Class 10 T&G (TG-4GBSDCL10-00)

Тип карты microSDHC
Объем памяти 4 ГБ
Класс скорости Class 10
Стандарт CompactFlash -
Переходник в комплекте нет