Карта пам'яті Transcend 512GB microSDXC class 10 UHS-I U3 High Endurance (TS512GUSD350V)

Код товару: 1579604
Під замовлення
2170 Грн
  • Інформація по Transcend TS512GUSD350V
  • Виробник: Transcend
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: 512GB microSDXC class 10 UHS-I U3 High Endurance
  • Код виробника: TS512GUSD350V
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    microSDXC, 512 ГБ, UHS-I (U3), Швидкість читання до - 95 МБ/с, Швидкість запису до - 45 (МБ/с), Перехідник - SD

Опис Transcend 512GB microSDXC class 10 UHS-I U3 High Endurance

Карти пам'яті Transcend High Endurance microSDXC 350V, призначені для відеореєстраторів, камер відеоспостереження та систем відеоспостереження, розроблені для задоволення потреб пристроїв з інтенсивним записом. Щоб забезпечити максимальний рівень надійності, карти пам'яті High Endurance microSDXC 350V піддаються великим випробуванням у суворих умовах, проходять тести на водонепроникність, термостійкість, ударостійкість і стійкість до статичної електрики та рентгенівського випромінювання.

Для високопродуктивних пристроїв

Відеореєстратори та камери безпеки вимагають стабільного безперебійного запису протягом тривалих періодів часу - щоб зафіксувати критичні моменти. Карти пам'яті Transcend High Endurance microSDXC 350V здатні витримати до 120 000 годин запису відео у форматі Full HD, що робить їх підходящими для пристроїв із необхідністю інтенсивного запису, для яких потрібні об'єм пам'яті та надійна продуктивність.

Стабільність і надійність, яким ви довіряєте

Карти пам'яті Transcend microSDXC 350V забезпечують надійну продуктивність, що робить їх придатними для пристроїв з інтенсивним записом і забезпечує чіткий запис даних у форматі Full HD без пропущених кадрів.

Зберігайте стільки інформації, скільки хочете

Карти пам'яті Transcend microSDXC 350V мають ємність до 512 ГБ - достатньо для запису тисяч знімків і кількох годин відеозаписів Full HD, а це означає, що ви можете перестати турбуватися про брак пам'яті.

Створені для екстремальних ситуацій

Для забезпечення максимального рівня продуктивності та стабільності навіть у найбільш несприятливих умовах експлуатації карти пам'яті Transcend microSD піддаються суворим випробуванням. Відрізняються термо- і водостійкістю, ударостійкі, стійкі до рентгенівського випромінювання і статичної електрики.

Програмне забезпечення RecoveRx

Ексклюзивна безкоштовна програма Transcend RecoveRx для пошуку та відновлення видалених файлів, таких як цифрові фотографії, документи, аудіо та відео.

Характеристики Transcend 512GB microSDXC class 10 UHS-I U3 High Endurance

Тип карти пам'яті microSDXC
Об'єм пам'яті 512 ГБ
Клас карти UHS-I (U3)
Швидкість читання до 95 МБ/с
Швидкість запису до 45 (МБ/с)
Перехідник SD
Колір чорний
Також шукають для фотоапарата