Ліхтар Armytek Wizard C2 WR Marnet USB Red/White (F06901C)

Код товару: 1509881
Є в наявності
3322 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 3322грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Armytek F06901C
  • Виробник: Armytek
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Wizard C2 WR Marnet USB Red/White
  • Код виробника: F06901C
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 15x10x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип - налобний, джерело світла - Cree XQE Red, дальність світлового потоку - 98 м, акумулятор, яскравість - 1100 люмен, елементи живлення - 18650, Li-Ion, вага - 65 г

Опис Armytek Wizard C2 WR Marnet USB Red/White

Налобні ліхтарі вже увійшли міцно в наше життя, адже вони набагато спрощують виконання різноманітних завдань, коли сонячні промені вже не висвітлюють, або ж, де природного освітлення ніколи і не було. Руки вільні, простір висвітлюється і все стає простіше. Особливою моделлю від канадської компанії Армітек став налобник з додатковим червоним світлом - Armytek Wizard v4 C2 WR Magnet USB.

Дана модель, крім свого основного білого світла, має 2 світлодіоди з червоним світлом, що особливо стане корисним на риболовлі, у поході, адже за допомогою такого рішення не летить мошкара, зручно для лову риби, та й таке освітлення буде не таким яскравим, де потрібно тільки трохи підсвітити, наприклад карту або компас.

Оновлена ​​модель, звичайно, отримала ряд переваг і оновлень в порівнянні з "першопрохідцем" від компанії армітек. Основне світло забезпечується двома світлодіодами, які сумарно видають вже 1100 люмен розсіяного світла. Як і у всіх налобних ліхтарях використовується оптична система з TIR-оптикою, яка отримала якісне загартування і підвищений захист від дрібних пошкоджень і подряпин. До того ж лінза має спеціальне просвітлене покриття, що сприяє проходженню світлового потоку з мінімальними втратами.

За додаткове червоне світло відповідають також 2 світлодіоди, що видають 230 люмен також розсіяного світла. Рішення інженерів було таким, що всі ці 4 діода поміщені на одну платформу, що безумовно надає ліхтарю універсальності і компактності. Червоне світло буде ефективним при тумані, воно стане в нагоді як сигнальний маячок в екстремальних умовах. Не тільки рибалки, а й мисливці по достоїнству оцінять таке освітлення, адже червоне світло не лякає рибу або звіра, і не приваблює комах.

Діоди і електроніка знаходяться в алюмінієвому корпусі з анодуванням III типу 400HV, який вже давно застосовується в аерокосмічній галузі, тому щодо удароміцності і безпеки можна додатково не говорити. Ліхтар не боїться вібрацій або механічних навантажень, витримує падіння з висоти 10 метрів, і буде виконувати свої функції навіть перебуваючи під водою на глибині 10 метрів протягом 2 годин! Тобто, це не просто туристичний ліхтар, адже з ним можна і пірнати у воду! Сам корпус має приємне покриття, яке не відблискує на сонці, а для того, щоб убезпечити драйвер управління і акумуляторну батарею, впровадили додаткові пружини.

У Armytek Wizard v4 C2 WR Magnet USB використовується нове покоління електроніки, яка здатна видати таку яскравість. Як і у всіх ліхтарях компанії Армітек, світловий потік має повну стабілізацію у всіх режимах використання, тому ліхтар буде працювати постійно щодо свого режиму по часу без мерехтіння навіть при негативних температурах і різному заряді акумулятора.

Ліхтар має просте управління однією рукою, легко встановлюється в пластикове кріплення, яке володіє надійністю за рахунок додаткової фіксації гумовим джгутом, оперізує тіло ліхтаря і фіксуючи дуже щільно. Це особливо важливо при різних експедиціях в печерах, горах, а також в поїздках на велосипеді. Модель легко як встановити, так і зняти, крім того, її можна обертати на 180 градусів, направляючи тим самим в потрібне місце для освітлення. Перемикання режимів здійснюється за допомогою однієї кнопки, яка тепер більш плоска, тактильно приємніша і м'якша. Виробник передбачив по 5 режимів на кожне світло. Перемикання між режимами світла виконується за допомогою подвійного натискання на кнопку.

Заряджається ліхтар за допомогою USB магнітного кабелю, не виймаючи елемент живлення, а при необхідності акумулятор можна дістати і відновити рівень заряду за допомогою зарядного пристрою. Варто відзначити, що сам магнітний порт має вологозахист, а потужний магніт в самій задній кришці дозволяє кріпити модель до металевих поверхонь. Також є захист від короткого замикання при контакті магнітного порту з металевими предметами, і захист від випадкового натискання на включення ліхтаря. Реалізована і багатоколірна індикація температури (активний захист від перегріву вище 58 градусів в режимі реального часу), низького рівня заряду, процесу зарядки.

Особливості Armytek Wizard v4 C2 WR Magnet USB:

- поліпшена оптична система, яка забезпечує більшу пропускну здатність і дальність променя;

- збільшена яскравість до 1100 люмен досягається завдяки світлодіоду нового покоління;

- оптимізована конструкція для кращого відведення тепла (відповідно і для більшої яскравості);

- поліпшена бічна кнопка з більш м'яким і комфортним натисканням;

- оновлена ​​електроніка і прошивка;

- вдосконалені нові пружини для ефективного захисту драйвера управління і акумулятора при активних діях і вібраціях;

- сучасний дизайн;

- швидка магнітна зарядка, яка заряджає акумулятор 3200 мАг протягом 3 годин 20 хвилин, що вже в 2 рази швидше.

  • Світлова яскравість 1100 лм / 230 лм
  • Дистанція освітлення: 98 м / 41 м
  • Матеріал: Анодований алюміній
  • Оптика: TIR-оптика, лінза, що розсіює
  • Розміри Довжина / Діаметр корпусу / Діаметр голови: 112 / 20,4 / 33 мм
  • Елементи живлення: 1x18650 Li-Ion
  • Маса: 65 г

В даному ліхтарі реалізовані 10 режимів роботи:

Біле світло

1) При 1100 люмен (520 люмен після 1,5 хвилини) пристрій здатний пропрацювати 2 години 30 хвилин;

2) 410 люмен - 4 години;

3) 130 люмен - 13 годин;

4) 0,6 люмен - 65 діб;

5) Режим Стробоскопу 410 люмен 1 Гц - 17 годин.

Червоне світло

1) При 230 люмен (160 люмен після 7 хвилин) пристрій здатний пропрацювати 3 години;

2) 72 люмен - 13 годин;

3) 18 люмен - 46 годин;

4) 0,1 люмен - 65 діб;

5) Режим Стробоскопу 230 люмен 1 Гц - 9 годин 20 хвилин.

Характеристики Armytek Wizard C2 WR Marnet USB Red/White

Джерело енергії акумулятор
Спосіб заряджання micro USB
Тип налобний
Джерело світла Cree XQE Red
Дальність світлового потоку 98 м
Яскравість 1100 люмен
Захист ударостійкий
Клас захисту IP68
Витримує падіння з висоти до 10 м
Безперервна робота 65 днів (в мінімальному режимі)
Елементи живлення Li-Ion
Матеріал корпуса алюміній
Кількість режимів яскравості 10
Режими червоне світло
Особливості магнітна зарядка
Довжина 112 мм
Ширина 20.4 мм
Вага 65 г
Колір чорний
Також шукають компактні
Оснащення магніт