Налобний ліхтар Fenix HM23

Код товару: 973763
Є в наявності
1621 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1621грн.
  • Гарантія
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Fenix Fenix HM23
  • Виробник: Fenix
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: HM23
  • Код виробника: Fenix HM23
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 10x10x5 см.
  • Короткий опис:

    Модель Fenix ​​HM23 відноситься до популярної категорії налобних джерел світла. Вона зручна тим, що дає повну свободу дій, адже обидві руки вільні. Цей ліхтар сподобається рибалкам, туристам та велосипедистам, а також любителям пікніків та вечірніх пробіжок. Він працює з одним довговічним діодом Cree, що дає нейтрально-біле світло. Ліхтар підтримує 3 різних за яскравістю режиму. Для нормальної роботи цього налобного ліхтаря потрібна лише одна лужна батарея формату АА з напругою 1,5В. Замість неї також підійде нікель-металгідридний акумулятор. Його напруга має бути 1,2В. Яскравість до 240 люменів; далекобійність променя – до 53 м.

Опис Fenix HM23

Ліхтар Fenix HM23 відноситься до числа налобних моделей. Це робить його зручним для будь-якого виду туризму, занять спортом і активного відпочинку на природі. Він працює зі світлодіодом Сгее, який дає нейтрально-білий світ. Ліхтар підтримує 3 режиму з різною яскравістю променя.

· High: найяскравіший режим – 240 люмен, висвітлюються об'єкти на відстані 53 м. Інтенсивність світлового потоку дорівнює 830 кд. Без підзарядки ліхтар працює 8 ч.

· Med: режим з яскравістю 70 люмен і дальністю освітлення 30 м. Інтенсивність світлового потоку дорівнює 280 кд. Ліхтар працює протягом 16 год.

· Low: самий економний режим – 4 люмена. Ліхтар світить на відстань 9,5 м. Інтенсивність освітлення дорівнює 22 кд. Ліхтар може безперервно працювати до 100 ч.

Всі дані щодо часу роботи ліхтаря розраховані виходячи з характеристик лужної батареї. Яка продається в комплекті з Fenix HM23. Якщо використовувати елементи живлення з більшою або меншою ємністю, то ці дані будуть відрізнятися. Також потрібно брати до уваги сморазряд під час роботи на морозі.

Крім лужних батарейок АА, модель Fenix HM23 може працювати з нікель-металгідридними акумуляторами з напругою 1,2 Ст. Такі ж за розміром літієві батарейки використовуються з обережністю, а краще цей тип елементів живлення замінити більш підходящим.

У налобний ліхтар вбудована функція інформування про розрядці батарей. Вона попередить користувача, коли прийде час замінити елемент живлення. Ліхтар, працюючи в мінімальному режимі, блимне, сигналізуючи про розрядки, а потім продовжить працювати ще деякий час - до повного вичерпання енергії.

Управління роботою Fenix HM23 зроблено зовсім простим, щоб кожному користувачеві було зручно працювати з цим ліхтарем. Кнопка розміщується на бічній стороні корпусу. Вона включає і вимикає світло, дозволяє короткими натисканнями перемикатися між всіма рівнями яскравості. До речі кажучи, включається ліхтар завжди в режимі мінімальної яскравості. Решта 2 режими доступні в разі достатнього заряду батареї і можуть бути тимчасово заблоковані, якщо енергії в батарейці недостатньо для їх підтримки. Заблокувати випадкове включення Fenix HM23 можна, трохи відкрутивши кришку його акумуляторного відсіку.

Ліхтарик продається разом з системою кріплень на лоб. Це майданчик для встановлення ліхтаря і еластичний ремінець навколо голови. Fenix HM23 вільно повертається в кріпленні на 180 по вертикалі. На ремінці є світловідбиваючі елементи, щоб зробити людину помітніше в темряві. Розмір ремінця легко регулюється.

Fenix HM23 Важить 43 м без кріплень і батарейки. Довжина корпусу цього ліхтаря дорівнює 69,5 мм, ширина – 40 мм, а висота – 32 мм. Корпус даної моделі виконаний з алюмінію і добре захищає його від пошкоджень механічного характеру. Ліхтар можна використовувати під час дощу, оскільки він зроблений повністю водонепроникним.

Характеристики Fenix HM23

Також шукають компактні
Тип налобний
Джерело світла Cree XP-G2 (R5)
Дальність світлового потоку 53 м
Яскравість 240 люмен
Захист ударостійкий
Клас захисту IP68
Витримує падіння з висоти до 2 м
Безперервна робота 100 г (в мінімальному режимі)
Елементи живлення AA
Кількість встановлюваних елементів живлення 1
Матеріал корпуса пластик
Кількість режимів яскравості 3
Режими середній
Вага 47 г
Колір чорний