Ліхтар Maglite 2D в блистере (голубой) (S2D116R)

Код товару: 954809
Немає в наявності
  • Інформація по MAGLITE S2D116R
  • Виробник: MAGLITE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: 2D в блистере (голубой)
  • Код виробника: S2D116R
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 15x5x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ручний, джерело світла - лампа розжарювання, дальність світлового потоку - 388 м, яскравість - 131 люмен, елементи живлення - D, вага - 674 г

Опис MAGLITE 2D в блистере (голубой)

Навіть якщо ви ніколи не чули про легендарні ліхтарі Maglite, то напевно їх бачили. Практично в кожному голлівудському фільмі, в якому є поліцейський з ліхтарем, це ліхтар Maglite. З 1955 року Maglite виробляє ліхтарі найвищої якості, серед достоїнств яких можна сміливо назвати: ударостійкий корпус, стійкий до корозії; продуману систему фокусування променя; водонепроникність і стабільність в роботі.

Ліхтарі Maglite також можна використовувати для дачі або будинку, великий вибір моделей з різною вагою і яскравістю дозволить підібрати оптимальний варіант для будь-яких завдань.

Ефективність застосування високих технологій при виробництві світлотехнічного обладнання легко продемонструвати на ліхтарях виробництва Maglite. Сьогодні ця торгова марка налічує десятки років популярності в середовищі самих вимогливих цінителів якісних освітлювальних приладів.

Розглянути що відбувається на іншому березі річки, деталі місцевості в темний час доби і виявити зачаївся неживого «ворога» або живу силу противника - призначений ліхтар Maglite 2D. Відстань, на якому пропонований світловий прилад може «дістати» променем - понад 350 м. Представлений ліхтар вважається обладнанням оперативно-тактичного дії, тобто він більш підходить для швидкоплинних бойових дій вночі, в сутінки.

Два елементи живлення, розміщені в рукояті пристрої, зробленої з міцного металевого сплаву, сформували її довжину в 22,7 см. Це комфортний для експлуатації розмір, який підійде також і для використання даного ліхтаря в побуті. Здатність розсіювання світлового потоку, тобто формування світлового плями великого радіусу, дозволяє працювати з Maglite 2D і в знеструмлених будинках.

Характеристики MAGLITE 2D в блистере (голубой)

Також шукають великі
Тип ручний
Джерело світла лампа розжарювання
Дальність світлового потоку 388 м
Яскравість 131 люмен
Захист ударостійкий
Клас захисту IPX4 (захист від бризок)
Витримує падіння з висоти до 1 м
Безперервна робота 8 г
Елементи живлення D
Кількість встановлюваних елементів живлення 2
Матеріал корпуса метал
Кількість режимів яскравості 2
Режими максимальний
Особливості цифрова стабілізація яскравості світла
Довжина 254 мм
Ширина 57 мм
Вага 674 г
Колір блакитний