Ліхтар Olight Baldr S Desert Tan (2370.35.23)

Код товару: 1330428
Під замовлення
5616 Грн
  • Інформація по Olight 2370.35.23
  • Виробник: Olight
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Baldr S Desert Tan
  • Код виробника: 2370.35.23
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 15x10x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип - тактичний, підствольний, джерело світла - Cree xp-l hd (high density), дальність світлового потоку - 130 м, акумулятор, яскравість - 800 люмен, елементи живлення - Li-Po, вага - 95

Опис Olight Baldr S Desert Tan

    Olight Baldr S — підствольний ліхтар нового покоління, що поєднує компактність і мінімальну вагу. Модель є вдосконаленою версією Baldr Mini, має ширший функціонал, проте зовні змін практично не зазнала. Ліхтар оснащений сучасним світлодіодом High Perfomance Cool White Led. Модель Baldr S має два режими яскравості: на 800 Lm та на 100 люмен, чого раніше не було на жодному з ліхтарів серії PL та Baldr.

   Дальність світлового променя — 130 метрів, що дозволяє використовувати ліхтар не тільки в закритих приміщеннях, а й на відкритих майданчиках. Для того, щоб зменшити габарити ліхтаря і зробити його компактнішим, інтегрований ЛЦУ зеленого кольору розташований безпосередньо над самим діодом.Baldr S оснащений вбудованим Li-Po акумулятором ємністю 380 mA/h. Наявність фірмової магнітної зарядки дозволяє заряджати ліхтар, не знімаючи його зі зброї.

   Модель встановлюється на планку Weaver/Picatinny за допомогою інтегрованого кріплення з можливістю регулювання положення нижньої частини ліхтаря, що буде актуальним для власників короткоствольної зброї або спецзасобів для відстрілу патронів несмертельної дії. Зручне легкознімне кріплення не заважає активувати ліхтар за допомогою кнопок, розміщених на торці.

Характеристики Olight Baldr S Desert Tan

Тип тактичний
Джерело світла Cree xp-l hd (high density)
Дальність світлового потоку 130 м
Яскравість 800 люмен
Захист вологонепроникний
Клас захисту IPX4
Безперервна робота 140 хв
Елементи живлення Li-Po
Матеріал корпуса алюміній
Кількість режимів яскравості 2
Режими максимальний
Особливості можливість підзарядки
Довжина 63 мм
Ширина 36 мм
Вага 95
Колір коричневий
Також шукають компактні
Джерело енергії акумулятор
Спосіб заряджання micro USB