Плойка Polaris PHS 1509TAi Argan Therapy PRO

Код товару: 1092231
Немає в наявності
  • Інформація по POLARIS PHS 1509TAi Argan Therapy PRO
  • Виробник: POLARIS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PHS 1509TAi Argan Therapy PRO
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 42x13x6 см.
  • Короткий опис:

    потужність - 40 Вт, кількість температурних режимів - 3, матеріал покриття - керамічне, турмалінове, колір - чорний

Опис POLARIS PHS 1509TAi Argan Therapy PRO

Покриття плойки - пряма турбота про волосся
Плойка Polaris PHS 1509 TAi Argan Therapy PRO створена для професіоналів і любителів стайлінгу для волосся і вона повністю відповідає. Всі ми знаємо, що термовоздействія руйнує наш волосся, і виробники подбали про це. В основу покриття плойки входить Арганова масло. Воно проникає в структуру волосся, захищаючи його і насичуючи каротином і різними жирними кислотами. Сам нагрівальний елемент покритий турмаліном, мінералом, який дозволяє волоссю залишатися блискучими і здоровими. Важливим елементом є іонізація. Завдяки цій функції, йде протидія природному процесу, в результаті чого, волосся не електризується і залишаються гладкими і шовковистим.

Практичність і профессіналізм
Так як в плойки Polaris PHS 1509 TAi Argan Therapy PRO кілька температур нагрівання, то вона є професійним інструментом. Залежно від вашого типу і стану волосся, ви можете варіювати нагрів від 120 ° C до 220 ° C. А якщо ви ще не професіонал, то турбуватися за стан вашого волосся не варто. Плойка виконана так, що ймовірність нашкодити собі і своєму волоссю мізерно мала. Але все-таки ми радимо побільше дізнатися про свій тип волосся і користуватися термозащитой, для кращого ефекту. Діаметр плойки 10 мм, що, на жаль, робить її менш універсальної. Але з іншого боку, вона на всі 100% виконує свою функцію і буде допомагати вам робити кучері не один рік.

Завжди готова до всього
Комплектація плойок Polaris PHS 1509 TAi Argan Therapy PRO і їх ціна доступні. Вони розраховані на те, ними їй зручно користуватися в будь-якій ситуації. Їх шнури довжиною в 3 метра дозволяють працювати практично на будь-якій відстані, автовідключення запобігає від небажаного загоряння, а що входить в комплект термосумка дозволить перевозити плойку в будь-якому багажі. Незважаючи на такий професіоналізм, ціна приладу оптимальна і їх зможе собі дозволити будь-який бажаючий.

Характеристики POLARIS PHS 1509TAi Argan Therapy PRO

Призначення професійні
Особливості петля для підвішування
Тип плойки класичні
Зачіски для горизонтальних локонів
Потужність 40 Вт
Тип управління електронне
Індикація нагріву LED
Вибір температури нагріву так
Діапазон температури нагріву 120 - 220 °С
Кількість температурних режимів 3
Час нагріву 30 сек
Матеріал покриття турмалінове
Діаметр 10 мм
Функції іонізація
Термоізольований наконечник так
Довжина шнура 300 см
Вага 430 г
Живлення дротове
Колір чорний
Розмір 40.5 х 11.6 х 4.6 см