Вирівнювач для волосся Polaris PHS 2405K

Код товару: 744948
Немає в наявності
  • Інформація по POLARIS PHS 2405K
  • Виробник: POLARIS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PHS 2405K
  • Вага: 0.45 кг.
  • Габарити: 36x10x6 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - побутовий, потужність - 35 Вт, тип управління - електронне, час нагріву - 60 сек, матеріал пластин - керамічні пластини, вага - 0.38 кг, сірий, чорний

Опис POLARIS PHS 2405K


Випрямляч для волосся POLARIS PHS 2405K - це прилад, що використовується для завивки волосся або створення ідеально рівних пасм. Модель має широкі функціональні можливості. У пристрої передбачено п'ять режимів температури з яких ви підберете підходящий для Вашого волосся. Максимальний режим нагріває пластини до 220 градусів. З такою температурою випрямляч впорається навіть з жорсткими і неслухняними локонами. Часу на прогрівання потрібно всього близько хвилини дозволяючи заощаджувати час при створенні укладок. У Polaris PHS 2405K встановлені пластини з керамічним покриттям. Це покриття дозволяє рівномірно розподіляти температуру по всій пластині і забезпечує гладке ковзання по пасмах. Плаваючі пластини акуратно обхоплюють пасмо, не пошкоджуючи структури волосся. Для зручної роботи передбачений шнур, що обертається і не перекручується, а також індикатор, який показує поточну температуру. Щоб уникнути опіків у пристрої передбачена функція захисту від перегріву.


Сучасна техніка повинна відповідати способу життя людини, його смакам та звичкам, робити життя зручним і давати можливість виразити себе. Наче в світі високої моди компанія POLARIS вловлює останні тенденції стилю і формує нові стандарти дизайну побутової техніки. Дизайнери POLARIS постійно розробляють колекції нового сезону: лаконічний хай-тек або літнє буйство фарб, вишукані складні форми або максимальна простота... Саме тому, розроблена у відповідності з новітніми тенденціями технічного прогресу побутова техніка POLARIS покликана створювати затишок в будинку і піклуватися про його комфорт, тим самим, дозволяючи Вам оточити увагою своїх улюблених домочадців! Недарма кажуть, що гармонія в житті починається з затишку в домі!


Характеристики POLARIS PHS 2405K

Назначение побутовий
Потужність 35 Вт
Зачіски для гладкої зачіски
Тип управління електронне
Індикація нагріву LED
Вибір температури нагріву так
Діапазон температури нагріву 150-230 °С
Кількість температурних режимів 5
Час нагріву 60 сек
Матеріал пластин керамічні пластини
Особливості петля для підвішування
Живлення дротове
Вага 0.38 кг
Колір чорний