Стайлер Polaris PHS 3058K

Код товару: 1092240
Немає в наявності
  • Інформація по POLARIS PHS 3058K
  • Виробник: POLARIS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PHS 3058K
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 35x17x7 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - побутовий, потужність - 50 Вт, діапазон температури нагріву - 120 °С, кількість температурних режимів - 1, матеріал покриття - керамічне, довжина шнура - 1.8 м, колір - чорний

Опис POLARIS PHS 3058K

Must have домашнього б'юті-арсеналу
Стайлер Polaris PHS 3058 K Black- must have домашнього б'юті-арсеналу. Представлена ​​модель замінює кілька стайлінгу приладів для створення різнопланових зачісок і укладок:праску, гофре і плойку. За допомогою такого приладу ви без особливих зусиль зможете створювати новий образ з кожним днем.

Переваги
Керамічне покриття пластин гарантує дбайливе ставлення до волосся. Завдяки такому покриттю пластини нагріваються рівномірно і не перегрівають волосся, зберігаючи цілісність їх структури. Рукоятка приладу має м'яке і приємне на дотик покриття Soft Touch, яке до того ж сприяє надійному хвату, зводячи до мінімуму можливість вислизання стайлера в процесі роботи. Прилад захищений від перегріву. Є петелька для підвішування, що полегшує зберігання приладу.

Особливості
Щипці мають індикатор включення, що інформує про підключенні приладу до мережі і готовності до роботи. Швидкий нагрів дозволяє оптимально використовувати час, зводячи до мінімуму процес очікування нагрівання пластин. Шарнірне обертання шнура полегшує роботу з приладом і перешкоджає утворенню заломів на мережевому шнурі, що не тільки подовжує термін експлуатації стайлера, а й підвищує безпеку поводження з ним.

Характеристики POLARIS PHS 3058K

Також гофре
Назначение побутовий
Кількість насадок в комплекті 4
Матеріал покриття керамічне
Термоізольований наконечник так
Потужність 50 Вт
Зачіски для гофре
Тип управління механічне
Індикація нагріву LED
Діапазон температури нагріву 120 °С
Кількість температурних режимів 1
Час нагріву 120 сек
Особливості швидке нагрівання
Живлення дротове
Довжина шнура 1.8 м
Вага 0.75 кг
Колір чорний