Вирівнювач для волосся Polaris PHSS 2097Ti Titan Pro

Код товару: 1092241
Немає в наявності
  • Інформація по POLARIS PHSS 2097Ti Titan Pro
  • Виробник: POLARIS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PHSS 2097Ti Titan Pro
  • Короткий опис:

    Призначення - побутовий, потужність - 35 Вт, тип управління - електронне, час нагріву - 60 сек, матеріал пластин - титанове покриття, функції - іонізація, довжина шнура - 3 м, вага - 0.49 кг, чорний

Опис POLARIS PHSS 2097Ti Titan Pro

Випрямлення і підкручування
Якісний прилад формату 2 в 1 Polaris PHSS 2097Ti Titan Pro дозволить швидко і легко впорається з будь-яким типом укладання. Пластини з титановим покриттям і можливістю іонізації забезпечують максимально дбайливу укладку, і дозволяють застосовувати щипці для щоденних процедур. Це безпечно, зручно і легко.

Важливий аспект
Навіть щоденне застосування пристрою не завдасть шкоди здоров'ю волосся. Матеріал виконання пластин дозволяє рівномірно розподіляти тепло по всій поверхні щипців, що дає можливість не пересушувати локони навіть частково. Природна волога запечатується всередині кожного волоска, і зберігається їх природна краса. Кожна пасмо іскриться здоровим блиском, набуває шовковисту м'якість і гладкість.

Універсальний підхід
Стайлер призначений для волосся будь-якого типу і довжини. Спеціальний світлодіодний терморегулятор постійно контролює нагрів пластин, не допускаючи перевищення виставлених параметрів. П'ять температурних режимів з діапазоном від 150 до 230 ° С дозволяють вибирати максимально комфортні для кожного випадку умови обробки.

Практичні деталі
Довгий кабель в 3 м дає можливість вільно орудувати приладом в положенні стоячи, при цьому шарнірний механізм обертання не допустить заплутування шнура. Невелика петля для підвішування на кінці рукоятки дозволить завжди тримати пристрій під рукою, і, до того ж, заощадити місце на полицях. Широкий дисплей на передній частині корпусу забезпечує індикацію основних робочих параметрів, що дає можливість контролювати процес укладання.

Система безпеки

Наявність функції автоматичного вимкнення після закінчення 60 хвилин знадобиться, якщо випадково забули відключити прилад самостійно. Це підвищує пожежобезпечність в цілому, і продовжує працездатність апарату зокрема.

Характеристики POLARIS PHSS 2097Ti Titan Pro

Назначение побутовий
Потужність 35 Вт
Зачіски для гладкої зачіски
Тип управління електронне
Індикація нагріву LED
Вибір температури нагріву так
Діапазон температури нагріву 150-230 °С
Кількість температурних режимів 5
Час нагріву 60 сек
Матеріал пластин титанове покриття
Особливості термоізольований наконечник
Функції іонізація
Живлення дротове
Довжина шнура 3 м
Вага 0.49 кг
Колір чорний
Розмір 33 х 8.3 х 4.1 см