Цифровий фотоапарат Fujifilm X-T4 Body Black (16650467)

Код товару: 1056281
Немає в наявності
  • Інформація по Fujifilm 16650467
  • Виробник: Fujifilm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: X-T4 Body Black
  • Код виробника: 16650467
  • Вага: 0.45 кг.
  • Габарити: 20x15x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - цифрова, розмір матриці - 23.5 х 15.6 мм, число ефективних пікселів - 26.1 Mpx, Макс. роздільна здатність запису відео - 4096x2160, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - np-w235, Колір - чорний

Опис Fujifilm X-T4 Body Black

Фотографія в русі

Створено камеру, яка однаково добре підійде для зйомки фото і відео, не просте завдання. X-T4 наша найпродуктивніша камера серії X, яка забезпечує найвищу якість фотографій і відео. Матриця четвертого покоління X-Trans CMOS 4, процесор X-Processor 4, нова компактна система стабілізації зображення (IBIS), вбудована в корпус, новий режим моделювання плівки ETERNA Bleach Bypass і інші функції, розроблені з урахуванням відгуків користувачів, відповідають найсуворішим професійним вимогам .

Передача кольору

Ось уже понад 85 років компанія FUJIFILM безперервно розвивається і рухається разом зі змінами в технологіях від аналогових до цифрових. Ми постійно вивчаємо можливості передачі кольору і відкриваємо нові шляхи для вашої творчості. У камері X-T4 представлений новий режим моделювання плівки ETERNA Bleach Bypass, який дозволяє отримувати дуже виразні кадри з низькою насиченістю і високою контрастністю.

Продуктивність

Професійна камера повинна бути здатна сфотографувати або записати відео в будь-який момент. Автофокус X-T4 спрацьовує всього за 0,02 секунди, а режим серійної зйомки до 15 кадрів в секунду з механічним затвором * забезпечує рекордну швидкість і функціональність, дозволяючи відобразити кожну мить в максимально можливій якості.

* Найвища швидкість серійної зйомки з механічним затвором серед бездзеркальних камер з матрицею APS-C (станом на лютий 2020 г.)

Надійність

Нова вбудована 6.5-ступінчаста * система стабілізації зображення по заданих осях (IBIS) і новий акумулятор підвищеної ємності X-T4 забезпечують тривалий час роботи. Всі ці технічні новинки вміщаються в компактному корпусі, стійкому до пилу, вологи і погодних умов, завдяки чому камеру можна використовувати при температурі до -10 градусів Цельсія. Ергономічний хват дозволяє міцно тримати камеру навіть з великими телеоб'єктивами.

* З 18 моделями об'єктивів XF FUJINON.

Відео

Еволюція X-T4 не обмежується тільки фотозйомкою. Крім швидкісного режиму запису відео Full HD 240P з ефектом уповільнення до 10 разів, камера X-T4 має функцію електронної стабілізації зображення (DIS) і режим форсованої стабілізації зображення (IS). Разом з вбудованою системою стабілізації IBIS ці два режими забезпечують зйомку якісно нового рівня навіть без зовнішнього стабілізатора і інших додаткових пристосувань.

Характеристики Fujifilm X-T4 Body Black

Фізичні розміри (д/в/г) 134.6 х 92.8 х 63.8 мм
Тип фотокамер Дзеркальні
Лінійка X
Тип матриці КМОП (CMOS)
Стабілізація цифрова
Розмір матриці 23.5 х 15.6 мм
Число ефективних пікселів 26.1 Mpx
Тип кольорового фільтра основні кольори
Захист від пилу ультразвукова вібрація
Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body)
Підтримка змінних об'єктивів так
Тип затвора фокальний затвор
Серійна зйомка так
Автоспуск є
Покадровая зйомка так
Налаштування балансу білого спалах
Формат запису знімків RAW + JPEG
Макс. роздільна здатність запису відео 4096x2160
Відео зі звуком є
Тип видошукача електронний
Поле зору 100 %
Розмір ЖК-екрану 3"
Налаштування яскравості так
Поворотний екран так
Функції перегляду показ слайдів
Спалах башмак
Можливість підключення зовнішнього спалаху так
Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC
Бездротовий зв'язок Wi-Fi
Інтерфейси USB Type-C
Штативне гніздо стандартне
Тип живлення np-w235
Вага 539 г
Колір чорний