Цифровий фотоапарат Nikon D3500 AF-P 18-55VR kit (VBA550K001)

Код товару: 912092
Немає в наявності
  • Інформація по Nikon VBA550K001
  • Виробник: Nikon
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: D3500 AF-P 18-55VR kit
  • Код виробника: VBA550K001
  • Вага: 1.194 кг.
  • Габарити: 17x13x26 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 23.5 х 15.6 мм, число ефективних пікселів - 24.2 Mpx, максимальна діафрагма - f/3.5-5.6, Макс. роздільна здатність запису відео - 1920 x 1080, 60 к/сек, тип видошукача - дзеркальний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC/UHS-I, бездротовий зв'язок - Bluetooth, тип живлення - EN-EL14a, Колір - чорний

Опис Nikon D3500 AF-P 18-55VR kit

Цифровий фотоапарат Nikon D3500 AF-P 18-55VR kit (VBA550K001)

Насолоджуйтеся красою. Якість зображення, притаманна цифровим дзеркальним фотокамерам. 24,2-мегапіксельний датчик зображення формату DX фотокамери D3500 дозволяє отримувати деталізовані знімки і записувати відео в форматі Full HD, навіть в умовах недостатнього освітлення. Додайте до неї дуже різкий об'єктив NIKKOR і знімайте художні портрети з плавним розмиванням фону. Це легко.

Знімайте в будь-який час. Вловіть чари півночі і кольору нового дня. Завдяки діапазону світлочутливості ISO 100-25 600 ваші фото і відео будуть неперевершеними будь-якого освітлення. Система автофокусування камери відмінно тримає об'єкти у фокусі, а зйомка на швидкості 5 кадрів. / С дозволяє створювати п'ять чудових зображень щосекунди. Збільшуйте масштаб, щоб передати крихкість, або знімайте дитячу гру з широким кутом - вам підкоряться будь-які сюжети.

Пориньте в світ кіно. З фотокамерою D3500 задоволення від процесу не обмежується знімками. Записуйте високоякісні відеокліпи в форматі Full HD з частотою кадрів 60p і високою деталізацією. Завдяки широкому діапазону чутливості ISO фотокамери ви можете знімати навіть у хмарну погоду або вночі.

Насолода кожною миттю. Точно розроблений міцний металевий байонет витримає численні заміни об'єктивів безслідно зносу. Від телеоб'єктивів із змінною фокусною відстанню до ширококутних об'єктивів з фіксованою фокусною відстанню - відкрийте для себе об'єктиви NIKKOR, і вас буде не зупинити. Виключне зручність змісту. Поглиблення ручки D3500 ніби стає продовженням руки. Фотокамерою надзвичайно зручно стабільно тримати, компонуючи кадри. Вільно рознесені кнопки полегшують керування, а тривалий термін служби елемента живлення дозволяє знімати з ранку до ночі. І ще далі!

Завжди кращі знімки. Отримайте неймовірні можливості. З легкістю знімайте в автоматичному режимі ідеальні кадри рівня цифрових дзеркальних фотокамер. Або зробіть крок вперед і виберіть режим довідки. Цей чудовий помічник демонструє, як регулювати параметри фотокамери, щоб отримати неймовірні фотографії та відео, про які ви мріяли.

Перш ніж почати зйомку, застосуєте вбудовані творчі ефекти, щоб підкреслити особливі моменти на фотографіях і відео. Або обробляйте вже зняті фотографії. Великий РК-дисплей дозволу 921 тис. Точок дозволяє компонувати або відтворення фотографій з ідеальною чистотою зображення. Навіщо чекати? Програма SnapBridge для iOS і Android забезпечує постійне підключення фотокамери до смартфона або планшета. Миттєво сколихне глядачів зображеннями якості цифрових дзеркальних фотокамер.

Пригоди починаються. Ваша цифрова дзеркальна фотокамера Nikon є частиною системи з безмежними можливостями розширення, що дозволить вам постійно покращувати свій рівень професіоналізму. Відкрийте для себе нові способи компонувати чудові кадри з визнаними об'єктивами NIKKOR. Спалахи Speedlight від Nikon не випадково відноситься до легендарних брендам.

Фототехніка, вироблена компанією, завоювала любов сотень тисяч користувачів по всьому світу, як професійних фотографів, так і зелених новачків. Продукція Nikonпріменяется повсюдно - крім фотокамер і об'єктивів, компанія випускає і різні оптичні прилади та пристрої для обробки зображень.

Майбутня легенда народилася 25 липня 1917 року, шляхом злиття трьох компаній - Tokyo Keiki Seisaku-sho's Optical Division, Iwaki Glass Seisaku-sho і Fujii Lens Seizo-sho. Називалася вона тоді Nippon Kogaku K.K. Основними замовниками були військові. Компанія виробляла біноклі, підзорні труби, приціли перископи для підводних човнів, об'єктиви для аерофотозйомки. Природно, що вимоги до якості пред'являлися жорсткі. Але невелика компанія, в якій працювало дві сотні людей цілком справлялася. І росла. До початку війни число працівників вимірювалося вже десятками тисяч.Nikon допоможуть вам розкрити творчі можливості освітлення.

Nikon (Nikon Corporation) - японська компанія, що спеціалізується на виробництві оптики та електронних пристроїв для обробки зображень. Спочатку компанія займалася виробництвом оптичних приладів для військових цілей, а після Другої Світової війни і оптикою для цивільного населення - випустивши першу модель фотоапарата під брендом Nikon, який стає назвою компанії. У наступні роки один за одним йшли нові релізи моделей, за якістю не поступалися іменитим брендам, таким як Leica або Carl Zeiss. Техніка Nikon використовувалася під водою і в військових умовах, в обсерваторіях і в космосі.

Сьогодні компанія виробляє фотоапаратуру та аксесуари, вимірювальний інструмент і інше оптичне обладнання - мікроскопи, сканери, біноклі, а також обладнання для виготовлення напівпровідників і інше. Станом на початок 2008 року в штаті компанії задіяно понад 25 тисяч співробітників.

Характеристики Nikon D3500 AF-P 18-55VR kit

Тип фотокамери дзеркальна
Тип процесора Expeed 4
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці APS-C
Світлочутливість (ISO) 100 - 25600
Кількість мегапікселів 24,2 Мп
Максимальний розмір фотографії 6000x4000
Формат файлів RAW
JPEG
Об'єктив
Тип фокусування ручна
авто
Ручне фокусування
Кріплення об'єктива Nikon F
Світлосила f/3.5 - 5.6
Focal length (equiv. 35mm) 18 - 55
К-сть точок фокусування 11
Оптичне збільшення 3 x
Стабілізатор зображення електронна
Дисплей
Діагональ дисплея 3 " TFT LCD
Розподільна здатність дисплея 921 тис. пікс
Видошукач оптичний
Режим Live View
Охоплення кадру 100 %
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 1920x1080
Частота кадрів 60 кадр/с
Формати запису файлів MPEG-4
H.264
Зйомка / експозиція
Cерійна зйомка 5 кадр/с
Витримка 30 - 1/4000
Автопортрет
Експокорекція ± 5 EV, із кроком 1/3 EV
Замір балансу білого
Діапазон роботи експозаміра матричний
центрозважена
точковий
Компенсація експозиції від -5 до +5 EV
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
SDHC
SDXC
USB-порт ✔ 2.0
HDMI ✔ mini
Відеовихід
Аудіовихід
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
Управління через смартфон
Спалах
Підключення зовнішнього спалаху
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 1550 шт
Додатково
Комплектація об'єктив
Фізичні
Матеріал корпуса магнієвий сплав
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 100.5 х 134 x 67.5 мм
Вага 365 г олько корпус фотокамеры