Цифровий фотоапарат Nikon Z 6 + 24-70mm f4 Kit (VOA020K001)

Код товару: 931026
Немає в наявності
  • Інформація по Nikon VOA020K001
  • Виробник: Nikon
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Z 6 + 24-70mm f4 Kit
  • Код виробника: VOA020K001
  • Вага: 2.734 кг.
  • Габарити: 23x15x33 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 35.9 x 23.9 мм, число ефективних пікселів - 24.5 Mpx, максимальна діафрагма - f/4.0, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840x2160, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - дисплей 3.2", тип карток пам'яті - XQD, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - EN-EL15b, Колір - чорний

Опис Nikon Z 6 + 24-70mm f4 Kit

Цифровий фотоапарат Nikon Z 6 + 24-70mm f4 Kit (VOA020K001)

Ваше бачення. Ваш голос. Винесіть свої ідеї на світло. Коли у вас є повнокадрова матриця і швидкий процесор, ви можете робити унікальні знімки. Максимальна різкість. Повнокадрова КМОП-матриця зі зворотним підсвічуванням, роздільною здатністю 24,5 МП і АФ із визначенням фази в фокальній площині дає можливість знімати детальні і дуже чіткі зображення.

Надшвидкість. Надшвидкий процесор EXPEED 6 для обробки зображень створює зображення з низьким рівнем шуму і неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO. Байонет Z. Більше світла. Більше можливостей. У поєднанні з найширшим в світі повнокадровим байонетом універсальна беззеркальная фотокамера Z 6 від Nikon вловлює світло ефективно, як ніколи раніше.

Великий байонет дає світла дорогу.Шірокій байонет діаметром 55 мм дозволяє захопити вашої фотокамері серії Z більше світла. Відстань між байонетом і полнокадровой матрицею фотокамери становить всього 16 мм, і велика частина цього світла потрапляє на матрицю. Світло надихає. Сутінкова синява і чіткі тіні. Оптичні переваги об'єктивів з байонетом Z від Nikon і широкого байонета, зібрані воєдино, дозволяють творити зі світлом справжні чудеса.

100-51 200 одиниць ISO. Сонце йде, натхнення залишається. Від нічний міський зйомки до портретів при слабкому освітленні - жодна важлива деталь не сховається від вас в темряві. Повний кадр. Повна видимість. Надширока область автофокусування. Різкість по всій площі кадру.

Широкі можливості творчості. Отримуйте стабільно різкі зображення завдяки надширокої області автофокусування - 90% кадру. Додайте до цього приголомшливі можливості фокусування об'єктивів з байонетом Z від Nikon, і навіть об'єкти на кордоні кадру вийдуть добре помітними. А точність при вертикальній зйомці вас здивує.

Свобода фокусування. Система АФ допоможе зловити момент. Навіть маленькі або швидко рухомі об'єкти відстежуються за абсолютною точністю і при будь-якому освітленні. А щоб детально відобразити красу найдрібніших деталей, скористайтеся точкової АФ. Усередині світла. Замір експозиції до -4 EV може використовуватися при зйомці з об'єктивами з максимальною світлосилою f / 2 і більше. Темрява не сховає від вас нічого. Зосередьтеся на деталях, навіть коли сцену висвітлює тільки місяць.

Передайте всі почуття. Інтелектуальна система автофокусування з розпізнаванням облич дозволяє виявити особа і зафіксувати увагу на ньому. Швидкий погляд. Промайнув на обличчі вираз. Ви не пропустите їх, навіть якщо об'єкт швидко переміщається.

Кожна частка секунди безцінна. Безперервна зйомка зі швидкістю 12 кадрів в секунду. Зупиніть мить, заповніть кадр красою. Стійкість. Вбудована система оптичного зменшення вібрацій по п'яти осях компенсує тремтіння фотокамери в п'яти напрямках. Різкі фотознімки. Відеоролики без тремтіння.

Рух. Режим Sport забезпечує сталий об'єкт зйомки при зйомці дуже швидко рухаються, і під час панорамування. Під час відеозйомки система оптичного зменшення вібрацій по п'яти осях використовується разом з електронним VR для створення разюче чітких відеороликів.

На п'ять ступенів попереду. Вбудована система оптичного зменшення вібрацій фотокамери по п'яти осях дозволяє знімати з витримками на п'ять ступенів довше, ніж без неї. Знімайте чіткі фото в сутінках і не бійтеся того, що при зйомці відео тремтіння рук зіпсує результат.

Якщо ваші очі це бачать, ваша фотокамера це зніме. Виберіть кращу компоновку кадру. Покращений електронний видошукач з роздільною здатністю 3686 тис. Точок від Nikon забезпечить найкращий результат. Суперяскрава і сверхрезкій електронний видошукач допоможе вам зберегти все, що потрапило в кадр.

Широкі можливості. Асферичні елементи зі скла і багатошарове захисне покриття не дозволять відблисків, відображенням і забруднень перешкодити зйомці. І вночі, і при яскравому світлі дня все буде видно чітко. Експресіонізм в чистому вигляді. Зафіксуйте найдрібніші подробиці кожної сцени за допомогою полнокадровой відеозйомки з роздільною здатністю 4K.

Зачаровують руху. Записуйте повнокадрові відеоролики з роздільною здатністю 4K / UHD з частотою кадрів 30p. Отримайте захоплюючі відеоролики в режимі сповільненої зйомки в форматі Full HD з частотою кадрів до 120p. Легко робіть окремі фотографії, не припиняючи відеозйомку, в форматі 4K або Full HD.

Висока якість. Оверсемплінг від 6K дозволяє знімати витончені і детальні відеоролики з дозволом 4K. Швидкий процесор EXPEED 6 гарантує чудову чіткість відеофайлів без шумів, муару і спотвореної передачі кольору. Керуйте красою. Светосильние об'єктиви з байонетом Z від Nikon забезпечують тихе автофокусування і витончене боке. А вбудована в фотокамеру технологія посилення контурів при фокусуванні допоможе вручну відстежувати і утримувати об'єкт у фокусі протягом всієї сцени.

Рух і стійкість. Швидкість і чутливість АФ можна налаштовувати в процесі відеозйомки. Вражаючі можливості фокусування об'єктивів з байонетом Z від Nikon дозволяють уникнути таких небажаних ефектів, як подих фокуса і зрушення фокусування при масштабування.

Характеристики Nikon Z 6 + 24-70mm f4 Kit

Тип фотокамери беззеркальная
Тип процесора EXPEED 6
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці Full Frame
Світлочутливість (ISO) 100 - 51200
Кількість мегапікселів 24.5 Мп
Максимальний розмір фотографії 6048x4032
Формат файлів JPEG
TIFF
NEF
Об'єктив
Тип фокусування ручна
авто
Ручне фокусування
Кріплення об'єктива Nikon Z
Світлосила f/4.0
Focal length (equiv. 35mm) 24 - 70
К-сть точок фокусування 273
Дисплей
Діагональ дисплея 3.2 "
Розподільна здатність дисплея 2100 тис. пікс
Поворотний дисплей
Сенсорний екран
Видошукач електронний
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Частота кадрів 30 кадр/с
Формати запису файлів MPEG-4
H.264
Відео HDR ✔ 100
Зйомка / експозиція
Cерійна зйомка 12 кадр/с
Витримка 30 - 1/8000
Автопортрет
Баланс білого авто
Брекетинг балансу білого Експозиція
Спалах
Баланс білого
Активний D-Lighting
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті XQD
USB-порт
microHDMI
Аудіовихід
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
Роз'єми і порти аудіовхід
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 330 шт
Додатково
Комплектація об'єктив
Кріплення для штатива ✔ гнездо
Мови меню англійська
іспанська
італійська
німецька
російська
французька
арабська
болгарська
угорська
голландська
грецька
датська
норвезька
польська
португальська
румунська
сербська
турецька
українська
фінська
чеська
шведська
Фізичні
Матеріал корпуса алюмінієвий сплав
Колір чорний
Вага 585 г только корпус