Цифровий фотоапарат Nikon Z5 + FTZ Adapter Kit (VOA040K002)

Код товару: 1077049
Немає в наявності
  • Інформація по Nikon VOA040K002
  • Виробник: Nikon
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Z5 + FTZ Adapter Kit
  • Код виробника: VOA040K002
  • Вага: 1.93 кг.
  • Габарити: 34x15x20 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), розмір матриці - 36 x 24 мм, число ефективних пікселів - 24 Mpx, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840x2160, тип видошукача - оптичний, розмір ЖК-екрану - дисплей 3.2" сенсорний, тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - акумулятор Li-Ion, Колір - чорний

Опис Nikon Z5 + FTZ Adapter Kit

Комплект Z5 + FTZ

Широкі можливості для творчості. Цей комплект включає фотокамеру Nikon Z5 і перехідник байонету FTZ. Перехідник дозволяє використовувати об'єктиви NIKKOR, оснащені байонетом F, з вашої фотокамерою Nikon Z без зниження якості зображення.

Результати припадуть вам до душі

Ласкаво просимо в багатогранний світ полнокадровой фотозйомки. Бездзеркальна фотокамера Nikon Z 5 відрізняється міцністю, легкістю, проста в обігу і сумісна з цілим рядом компактних повнокадрових об'єктивів. Досягнете захоплюючих нових рівнів якості зображення під час фото- і відеозйомки.

Широкі можливості для творчості

Вибравши повнокадрову фотокамеру Nikon Z 5, ви отримуєте відмінну можливість досягти нових висот у фото- і відеозйомці. Відмітна риса беззеркальной фотокамери - байонет Z від Nikon - найширший в світі повнокадровий байонет об'єктива. На матрицю фотокамери потрапляє більше світла, що дає вам свободу створювати зображення з більшою деталізацією, глибиною і з кращими квітами.

Весь світ в кадрі

Досягніть нового рівня деталізації ваших фотографій і відеороликів, незалежно від того, що ви знімаєте. Завдяки полнокадровой матриці, потужному процесору EXPEED 6 і сверхрезкому електронного видошукача фотокамера Nikon Z 5 дозволяє легко створювати повнокадрові зображення. Ви навіть можете кадрувати фотографії без втрати деталей, що ідеально підходить для друку знімків і веб-сайтів.

Притягають зображення

Портрети з багатими тональними переходами. Відеоролики з дуже малою глибиною різкості. Повнокадрова 24.3-мегапіксельна CMOS-датчик зображення в повній мірі використовує Світлозбираючі можливості надширокого байонета Z для отримання чудових результатів.

Чудові результати при будь-якому освітленні

Насолоджуйтесь свободою миттєвої адаптації до змінюється висвітлення завдяки широкому діапазону чутливості від 100 до 51 200 одиниць ISO. Не думайте про шум - отримуйте чіткі зображення з неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO.

Система зменшення вібрації: без коливань

Потужна вбудована система придушення вібрацій по п'яти осях дозволяє знімати з витримками на п'ять ступенів довше, ніж без неї. Незалежно від того, який об'єктив NIKKOR Z ви використовуєте, кадри залишаються різкими, а в відеороликах відсутня тремтіння.

Невеликий комплект, велика сила

Повнокадрова фотокамера Nikon Z 5 - портативна і потужна, як і об'єктив NIKKOR Z 24-50 мм, що входить в базовий комплект Z 5. Цей об'єктив NIKKOR Z є найменшим на ринку повнокадровим зум-об'єктивом. З його допомогою завжди можна досягти чудових результатів зйомки - від інтригуючих широких кутів до експресивних портретів.

Різка фокусування

273-точкова система гібридної АФ забезпечує швидку, точну і плавну роботу об'єктива. Об'єкти захоплюються і залишаються у фокусі, незалежно від того, де вони знаходяться в кадрі.

Вчинені портрети

Приголомшливі знімки людей, собак і кішок. При зйомці фотографій ви можете зафіксуватися на об'єкті і утримувати його у фокусі, навіть якщо він рухається.

Светосильние повнокадрові об'єктиви NIKKOR Z

Випробуйте новий рівень глибини і деталізації. Фотокамера Nikon Z 5 сумісна з усіма полнокадровими об'єктивами NIKKOR Z, і ця лінійка продуктів постійно поповнюється новими. Від ширококутних об'єктивів з постійною фокусною відстанню до зум-телеоб'єктивів, ці об'єктиви для бездзеркальних фотокамер забезпечують великі швидкість, тишу і різкість. Приголомшливі можливості передачі деталей під час фото- і відеозйомки.

Подвійні гнізда для карт пам'яті

Два гнізда підтримують швидкі SD-карти UHS-II. Легко налаштуйте гнізда, щоб використовувати одну карту для зйомки, а іншу - для резервного копіювання. Або зберігайте відеоролики на жодній карті, а фотографії - на інший.

Міцна, але легка

Корпус з міцного і легкого магнієвого сплаву і надійна герметизація захищають фотокамеру від пилу і вологи. Кнопки і кожна рухома частина корпусу надійно захищені від попадання пилу і крапель води.

Ергономічність Nikon Z

Корпус цієї полнокадровой фотокамери може бути менше звичного, але з нею, як і раніше легко звертатися. Фотокамера дуже зручно лежить в руці, а ключові елементи управління розташовані там, де потрібно.

Сверхрезкій електронний видошукач

Те, що ви бачите в електронному видошукачі високої чіткості з роздільною здатністю 3690 тис. Точок - це саме те, що ви отримаєте в результаті. Основні настройки, такі як експозиція, ISO і баланс білого, застосовуються в режимі реального часу.

Продовжуйте знімати

Ви можете заряджати (у вимкненому стані) або живити фотокамеру Nikon Z 5 через USB². Зручно, якщо ви хочете знімати протягом більш тривалих періодів в приміщенні або під час запису цейтраферні відеороликів.

Характеристики Nikon Z5 + FTZ Adapter Kit

Тип фотокамери системна
беззеркальная
Тип процесора EXPEED 6
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці Full Frame
Світлочутливість (ISO) 100 - 51200
Кількість мегапікселів 24 Мп
Формат файлів RAW
Об'єктив
Тип фокусування авто
Ручне фокусування
Кріплення об'єктива Nikon Z
К-сть точок фокусування 273
Стабілізатор зображення є
Дисплей
Діагональ дисплея 3.2 "
Розподільна здатність дисплея 1040 тис. пікс
Поворотний дисплей
Сенсорний екран
Видошукач електронний
Кроп видошукача 0.8 x
Охоплення кадру 100 %
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Частота кадрів 30 кадр/с
Формати запису файлів MOV
H.264
Зйомка / експозиція
Cерійна зйомка 4.5 кадр/с
Витримка 30 - 1/8000
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
SDHC
SDXC
USB-порт ✔ 3.2 Gen 1 (5 GBit/sec)
microHDMI
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
Управління через смартфон
2 слота для карт пам'яті
Спалах
Підключення зовнішнього спалаху ✔ "горячий башмак"
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 470 шт
Додатково
Пило-, волого-, ударозахист
Фізичні
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 101 x 134 x 70 мм
Вага 675 г камера без объектива