Цифровий фотоапарат Olympus TG-6 Black (Waterproof - 15m; GPS; 4K; Wi-Fi) (V104210BE000)

Код товару: 1028302
Під замовлення
21742 Грн
  • Інформація по OLYMPUS V104210BE000
  • Виробник: OLYMPUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: TG-6 Black (Waterproof - 15m; GPS; 4K; Wi-Fi)
  • Код виробника: V104210BE000
  • Вага: 0.35 кг.
  • Габарити: 15x15x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - комбінована, розмір матриці - 1/2.33", число ефективних пікселів - 12 Mpx, максимальна діафрагма - f/2.4-4.9, оптичний зум - 4x, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840x2160, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, GPS, тип живлення - LI-92B, Колір - чорний

Опис OLYMPUS TG-6 Black (Waterproof - 15m; GPS; 4K; Wi-Fi)

Максимальна продуктивність в будь-яких умовах.

Камера Tough TG-6 була розроблена як зручний, надійний інструмент, готовий до найважчим випробуванням в житті фотографа: водозахищеність на глибині до 15 м, захист від пилу, ударів при падінні з висоти до 2.1 м, тиску до 100 кг, морозостійкість до - 10 ° C, а також міцний об'єктив з подвійного скла із захистом від запотівання. Нова знімна кришка об'єктива (LB-T01) ще надійніше захищає об'єктив від бруду і подряпин, підводний бокс PT-059 дозволяє вести фото- і відеозйомку на глибині до 45 метрів (купуються окремо). Оновлена ​​система датчиків Olympus записує дані про місцезнаходження, висоті / глибині, температурі повітря / води як під час фотозйомки, так і відеозйомки.

Вражаюча якість зображення завдяки ультрасвітосильній діафрагми, високошвидкісного датчику зображення і новітньому графічному процесору Olympus.

Завдяки поєднанню об'єктиву з ультрасвітосильною діафрагмою F2.02 і високошвидкісного датчику зображення CMOS з технологією зворотного засвічення досягається чудова продуктивність камери для фото- та відеозйомки. Новий вбудований цифровий телеконвертер подвоює коефіцієнт 4-кратного оптичного зуму, дозволяючи отримувати максимальну 8-кратне збільшення. Антібліковоепокритіе на матриці знижує кількість відблисків, а графічний процесор TruePic VIII від професійної камери OM-D E-M1X знижує рівень шуму і покращує дозвіл в областях з низькою контрастністю. Зйомка в форматі RAW дозволяє користувачам TG- 6 використовувати різні можливості редагування за допомогою Olympus Workspace або іншого програмного забезпечення для редагування зображень, підтримує файли TG-6 в форматі RAW.

Неперевершена система макрозйомки для чудових знімків крупним планом з мінімальною дистанцією фокусування 1 см.

Для вражаючих знімків крупним планом Tough TG-6 оснащена просунутою системою макрозйомки, яка виходить за межі того, що бачить око людини: мінімальна відстань фокусування від зовнішньої лінзи об'єктива становить всього 1 см, а 7-кратное3 збільшення робить приголомшливі фотографії мікроскопічних світів. Система макрозйомки складається з декількох режимів: Мікроскоп, Управління мікроскопом, Focus Bracketing і Focus Stacking. У режимі Focus Stacking користувач може самостійно встановити потрібну кількість кадрів - від 3 до 10 для більш точного налаштування параметрів під час зйомки.

Просунуті режими і розширення лінійки аксесуарів для підводної зйомки.

Щоб ще більше розширити можливості підводної зйомки, камера Tough TG-6 отримала п'ять нових режимів підводної зйомки: Підводна широкий кут, Підводний Snapshot, Підводна макрозйомка, Підводний мікроскоп і Підводний HDR. Кожен режим встановлює спеціальні настройки зйомки, необхідні для конкретної ситуації. Режим Підводний баланс білого був розширений: тепер в нього входять три види установок, придатних для зйомки на різній глибині занурення. Новий fisheye-конвертер FCON-T02 (купується окремо) дозволяє робити фотографії циркулярного типу і значно розширює ваші можливості.

Нові аксесуари для системи Tough.

Лінійка Tough розширюється новими аксесуарами для підводної зйомки - водозахищені конвертери, захисні чохли і підводний бокс для занурень на велику глибину. Всі аксесуари так само надійні, як і камери, для яких вони призначені.

Характеристики OLYMPUS TG-6 Black (Waterproof - 15m; GPS; 4K; Wi-Fi)

Тип фотокамер Компактні
Тип матриці КМОП (CMOS)
Стабілізація комбінована
Розмір матриці 1/2.33"
Число ефективних пікселів 12 Mpx
Тип кольорового фільтра основні кольори
Мінімальна фокусна відстань 4.5 мм (35-мм еквівалент: 25 мм)
Максимальна фокусна відстань 18 мм (35-мм еквівалент: 100 мм)
Максимальна діафрагма f/2.4-4.9
Оптичний зум 4x
Тип автофокусу авто
Підсвічування автофокусу так
Режими автофокусування автоматичний
Еквівалентна чутливість ISO 100 – 12800
Серійна зйомка так
Автоспуск ручний режим
Максимальний розмір фотографії 4000 x 3000
Формат запису знімків RAW
Макс. роздільна здатність запису відео 3840x2160
Відео зі звуком є
Розмір ЖК-екрану 3"
Функції перегляду показ слайдів
Спалах вбудований
Режими роботи авто
Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC
Бездротовий зв'язок Wi-Fi
Інтерфейси micro-HDMI
Штативне гніздо стандартне
Тип живлення LI-92B
Фізичні розміри (д/в/г) 113 x 66 x 32 мм
Вага 250 г
Колір чорний