Цифровий фотоапарат Panasonic DC-G90 Body (DC-G90EE-K)

Код товару: 960855
Є в наявності
29266 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 29266грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по PANASONIC DC-G90EE-K
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: DC-G90 Body
  • Код виробника: DC-G90EE-K
  • Вага: 1.082 кг.
  • Габарити: 17x14x19 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - Live MOS (LMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 4/3", число ефективних пікселів - 20.3 Mpx, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840 x 2160, 30 кадр./с, тип видошукача - гібридний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - акумулятор Li-Ion, Колір - чорний

Опис PANASONIC DC-G90 Body

Будьте готові до виконання завдань будь-якої складності

Камера LUMIX G90 - відмінний компаньйон для подорожі в захоплюючий світ фото- і відеотворчества. Поєднання пило- та вологозахисту, найвищої якості зображень, просунутих функцій відеозйомки і передового сенсора позволяеют камерам LUMIX G90 передавати найдрібніші деталі будь-якого пригоди.

Чіткі і різкі зображення найвищої якості

Камери LUMIX G90 оснащені новітнім 20-мегапіксельним MOS-сенсором без фільтра низьких частот. Високопродуктивний процесор Venus Engine і відсутність фільтра низьких збільшують роздільну здатність і зводять до мінімуму виникнення муару.

Більше ніяких розмитих зображень

Завдяки поєднанню технологій стабілізації зображення в корпусі камери та об'єктива інтегрований 5-осьовий подвійний стабілізатор зображення Dual I.S. 2 дозволяє робити різкі знімки без смаза при компенсації до 5 стопів і зйомці в телережимі.

Ви більше не пропустіть надшвидкі моменти

Камери LUMIX G90 оснащені високошвидкісний системою автофокусування (0,07 сек) з використанням технології DFD (240 к / с), яка дозволяє фотографу робити чудові знімки об'єктів, що рухаються.

Бездоганні характеристики для зйомки відео

Зйомка відео ще ніколи не була настільки зручною. Камери LUMIX G90 здатні вести необмежену за часом зйомку в якості 4K 30 / 25P, а також оснащені встановленою функцією запису VLOG L. Крім того, камера підтримує відеозйомку зі швидкістю 60, 90 і 120 к / с, а також оснащена роз'ємом для навушників / мікрофона .

Без проблем знімайте зоряне небо

Нова функція Live View Composite в LUMIX G90 дозволяє швидко і зручно робити вражаючі знімки зоряного неба і феєрверків.

Інші спеціальні функції

Камери LUMIX G90 мають ряд функцій, які дозволяють їм з чудовою мобільністю знімати фото і відео в різних ситуаціях.

Автофокусування при низькій освітленості

Виробник поліпшив автофокусування в умовах низької освітленості та низької контрастності, які характерні для вечірніх або туманних пейзажів. Тепер можна знімати з експозицією до -4 EV і фокусуватися навіть при місячному світлі.

Корисні функції для зйомок вночі

  • Функція Live View Boost: екран стає яскравішим за рахунок зниження частоти кадрів і підвищення посилення. Це дозволяє знімати навіть в темряві.
  • Функція Starlight AF: Оригінальний алгоритм виявляє невеликі контрастні зони і дозволяє фокусуватися навіть при таких малопомітних джерелах світла, як зірки.
  • Помічник фокусування MF Assist 20x Збільшення області при ручному фокусірофке було розширено до 20x. Тонка ручна настройка фокуса дозволяє фокусуватися на об'єктах дуже маленького розміру, таких як зірки.

Ненаголошений і тихий затвор

Блок затвора наводиться в дію електромагнітним приводом, що значно знижує ударну дію при спрацьовуванні. Це забезпечує різкість зображень, що грає ключову роль в таких видах зйомки, як пейзажна фотографія, де важлива кожна деталь. Це також робить роботу затвора практично беззвучно, що дозволяє вибирати механічний затвор в ситуаціях, коли важливо дотримуватися тиші.

Інтуїтивно зрозумілий видошукач

Корпус розроблений таким чином, щоб вам було зручно управляти камерою, дивлячись при цьому в видошукач, а хват дозволяє вести стійку зйомку навіть однією рукою. Часто використовувані функції, наприклад баланс білого, ISO і компенсація експозиції, легко налаштовуються за допомогою кнопок і коліщаток. Вони розташовані під вказівним і великим пальцями, що робить роботу гранично інтуїтивної. Чудова мобільність розширює ваші можливості для зйомки.

Міцний корпус дозволяє працювати в різних погодних умовах

Міцний корпус готовий до роботи в непростих умовах зйомки. Передній каркас з магнієвого сплаву має високу міцність, а всі шви, керуючі коліщатка і кнопки герметично захищені ущільнювачем. Вся камера в цілому є пило- та вологозахищений. * Разом ці особливості забезпечують приємну і продуктивну зйомку в великому діапазоні погодних умов.

Живлення і зарядка від USB

За допомогою USB-кабелю ви можете заряджати акумулятор від портативного зарядного пристрою або персонального комп'ютера. Ви також можете підключити камеру до зовнішнього джерела живлення безпосередньо під час зйомки, що дуже зручно при зйомці відео або під час тривалої роботи в студії.

Віддалене управління - Bluetooth 4.2 / Wi-Fi

Bluetooth 4.2 (з низьким споживанням енергії) дозволяє робити знімки, а також запускати і зупиняти зйомку відео за допомогою смартфона або планшета. Ви також можете скористатися додатком Panasonic Image для Android / iOS, щоб управляти такими функціями, як зум і фокусування, і ділитися зображеннями в соціальних мережах через Wi-Fi.

Не пропустіть момент - 4K ФОТО

Унікальна функція 4K ФОТО дозволяє відобразити ідеальний момент, вибравши кадри з відеоряду, знятого зі швидкістю 30 к / с, і зберегти їх як фото в дозволі 8 Мп. Не пропустіть вислизають миті!

Автоматичне маркування в режимі 4K ФОТО

Функція автоматичного маркування полегшує процес вибору найбільш вдалого знімка. Камера визначає руху або людські обличчя і автоматично маркує відповідні знімки, щоб звільнити трохи часу для вашої творчості.

Функція Sequence Composition (композиція послідовності кадрів) в режимі 4K ФОТО

Функція Sequence Composition (Композиція послідовності кадрів) відкриває нові творчі можливості для режиму 4K ФОТО. Ви зможете створювати унікальні зображення, складені з декількох зображень, отриманих в режимі 4K ФОТО.

Постфокусіровка / Додавання зон різкості

Технологія Panasonic 4K дає неймовірну можливість змінити фокусування в кадрі вже після того, як він був знятий. Виберіть зони різкості на знімку за допомогою функції Постфокусіровкі. Або відрегулюйте глибину поля різкості вже зроблено за допомогою функції Додавання зон різкості.

Характеристики PANASONIC DC-G90 Body

Тип фотокамер Системні
Ємність акумулятору 1200 mAh
Лінійка G
Тип матриці Live MOS (LMOS)
Стабілізація оптична
Розмір матриці 4/3"
Загальна кількість пікселів 21.77 Mрх
Число ефективних пікселів 20.3 Mpx
Співвідношення сторін 4:3
Тип кольорового фільтра основні кольори
Захист від пилу ультразвуковий хвильовий фільтр
Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body)
Підтримка змінних об'єктивів так
Тип автофокусу контрастний автофокус
Підсвічування автофокусу так
Режими автофокусування однокадрова
Фіксація автофокусування є
Тип затвора фокальний затвор
Витримка 1/4000 - 60 с
Режими виміру експозиції центрозважений
Фіксація автоекспозиції є
Еквівалентна чутливість ISO 100 - 25600
Серійна зйомка так
Автоспуск 3 с
Покадровая зйомка так
Максимальний розмір фотографії 5184 x 3888
Формат запису знімків RAW
Макс. роздільна здатність запису відео 3840 x 2160, 30 кадр./с
Відео зі звуком є
Тип видошукача гібридний
Поле зору 100 %
Корекція діоптрій від -4.0 до +4.0
Розмір ЖК-екрану 3"
Налаштування яскравості так
Сенсорний екран так
Поворотний екран так
Спалах вбудований + башмак
Провідне число 9 (ISO 200)
Режими роботи примусова зі зменшенням ефекту червоних очей
Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC
Бездротовий зв'язок Wi-Fi
Інтерфейси вхід для мікрофона
Штативне гніздо стандартне
Тип живлення акумулятор Li-Ion
Ресурс акумуляторної батареї 290 кадрів
Фізичні розміри (д/в/г) 130 х 94 х 77 мм
Вага 537 г
Колір чорний