Цифровий фотоапарат Panasonic DC-G90 Kit 12-60mm Black (DC-G90MEE-K)

Код товару: 960856
Є в наявності
38636 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 38636грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по PANASONIC DC-G90MEE-K
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: DC-G90 Kit 12-60mm Black
  • Код виробника: DC-G90MEE-K
  • Вага: 1.319 кг.
  • Габарити: 17x14x91 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - Live MOS (LMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 4/3", число ефективних пікселів - 20.3 Mpx, максимальна діафрагма - f/3.5-5.6, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840 x 2160, 30 кадр./с, тип видошукача - гібридний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - акумулятор Li-Ion, Колір - чорний

Опис PANASONIC DC-G90 Kit 12-60mm Black

Будьте готові до виконання завдань будь-якої складності

Камера LUMIX G90 - відмінний компаньйон для подорожі в захоплюючий світ фото- і відеотворчості. Поєднання пило- та вологозахисту, найвищої якості зображень, просунутих функцій відеозйомки і передового сенсора дозволяє камерам LUMIX G90 передавати найдрібніші деталі будь-якого пригоди.

Чіткі і різкі зображення найвищої якості

Камери LUMIX G90 оснащені новітнім 20-мегапіксельним MOS-сенсором без фільтра низьких частот. Високопродуктивний процесор Venus Engine і відсутність фільтра низьких збільшують роздільну здатність і зводять до мінімуму виникнення муару.

Більше ніяких розмитих зображень

Камери LUMIX G90 оснащені високошвидкісний системою автофокусування (0,07 сек) з використанням технології DFD (240 к / с), яка дозволяє фотографу робити чудові знімки об'єктів, що рухаються.

А тепер подивимося уважніше

Робіть знімки за допомогою високошвидкісного OLED-видошукач Live Viewfinder (коефіцієнт збільшення 0,74x) або зручного 3-дюймового поворотного сенсорного OLED-дисплея (дозвіл 1,040 тис.точек).

Без проблем знімайте зоряне небо

Нова функція Live View Composite в LUMIX G90 дозволяє швидко і зручно робити вражаючі знімки зоряного неба і феєрверків.

Подивіться ближче

Легко комбінуйте кадри завдяки видошукачу Live View OLED (коефіцієнт збільшення 0.74x) або на зручному поворотному 3-дюймовому OLED-дисплеї з тачскрином (роздільною здатністю 1.04 млн точок).


Інші спеціальні функції

Камери LUMIX G90 мають ряд функцій, які дозволяють їм з чудовою мобільністю знімати фото і відео в різних ситуаціях.

Автофокусування при низькій освітленості

Виробник поліпшив автофокусування в умовах низької освітленості та низької контрастності, які характерні для вечірніх або туманних пейзажів. Тепер можна знімати з експозицією до -4 EV і фокусуватися навіть при місячному світлі.

Ненаголошений і тихий затвор

Блок затвора наводиться в дію електромагнітним приводом, що значно знижує ударну дію при спрацьовуванні. Це забезпечує різкість зображень, що грає ключову роль в таких видах зйомки, як пейзажна фотографія, де важлива кожна деталь. Це також робить роботу затвора практично беззвучно, що дозволяє вибирати механічний затвор в ситуаціях, коли важливо дотримуватися тиші.

AWBw

При використанні автоматичної настройки балансу білого, доступний новий режим AWBw, який зберігає червонуватий відтінок, на додаток до AWB (стандартний) і AWBc (блакитний).

Інтуїтивно зрозумілий видошукач

Корпус розроблений таким чином, щоб вам було зручно управляти камерою, дивлячись при цьому в видошукач, а хват дозволяє вести стійку зйомку навіть однією рукою. Часто використовувані функції, наприклад баланс білого, ISO і компенсація експозиції, легко налаштовуються за допомогою кнопок і коліщаток. Вони розташовані під вказівним і великим пальцями, що робить роботу гранично інтуїтивної. Чудова мобільність розширює ваші можливості для зйомки.

Міцний корпус дозволяє працювати в різних погодних умовах

Міцний корпус готовий до роботи в непростих умовах зйомки. Передній каркас з магнієвого сплаву має високу міцність, а всі шви, керуючі коліщатка і кнопки герметично захищені ущільнювачем. Вся камера в цілому є пило- та вологозахищений.

Живлення і зарядка від USB

За допомогою USB-кабелю ви можете заряджати акумулятор від портативного зарядного пристрою або персонального комп'ютера. Ви також можете підключити камеру до зовнішнього джерела живлення безпосередньо під час зйомки, що дуже зручно при зйомці відео або під час тривалої роботи в студії.

Віддалене управління - Bluetooth 4.2 / Wi-Fi

Bluetooth 4.2 (з низьким споживанням енергії) дозволяє робити знімки, а також запускати і зупиняти зйомку відео за допомогою смартфона або планшета. Ви також можете скористатися додатком Panasonic Image для Android / iOS, щоб управляти такими функціями, як зум і фокусування, і ділитися зображеннями в соціальних мережах через Wi-Fi.

Не пропустіть момент - 4K ФОТО

Унікальна функція 4K ФОТО дозволяє відобразити ідеальний момент, вибравши кадри з відеоряду, знятого зі швидкістю 30 к / с, і зберегти їх як фото в дозволі 8 Мп. Не пропустіть вислизають миті!

Об'єктив Lumix G Vario Micro 4/3 Lens 12-60mm f / 3.5-5.6 ASPH Power O.I.S (H-FS12060E). Знімайте де завгодно і коли завгодно

Знімайте все навколо, від захоплюючих пейзажів до зворушливих портретів, завдяки багатофункціональному об'єктиву 12-60 мм (еквівалент об'єктива 35 мм: 24-120 мм). І використовуйте його 0,54-кратне збільшення (еквівалент об'єктива 35 мм), щоб впритул підібратися до об'єкту зйомки. Цей зручний об'єктив розроблений для безпечного і надійного використання навіть при поганих погодних умовах, і його можливостей достатньо, щоб знімати що завгодно і коли завгодно.

Захист від вологи та пилу відкриває нові шляхи для творчості

Надійний інструмент при будь-якій погоді і в будь-якому куточку планети. Цей об'єктив має захищає від вологи і пилу конструкцію, яка витримує навіть суворі польові умови. Вона захищає систему внутрішніх лінз від піску, дощу та інших впливів, дозволяючи спокійно знімати в суворих кліматичних умовах. Тепер ніщо не заважає вам знімати ті пейзажі або куточки дикої природи, які ви не могли зняти раніше.

POWER O.I.S. - ультрарізкі фотографії

Знімайте, не піклуючись про стабілізацію, і не бійтеся втратити момент. Технологія оптичної стабілізації зображення (O.I.S.), вбудована безпосередньо в об'єктив, гарантує відмінні фотографії без розмитих обрисів в будь-якій частині картинки. Крім того, використовуючи популярну функцію MEGA O.I.S., ця просунута технологія миттєво компенсує навіть сильні коливання камери і вібрації, які можуть відбитися на фотографії. Так що ви можете знімати непостановочние сцени без використання штатива. У підсумку ви отримаєте неймовірно чіткі зображення.

Характеристики PANASONIC DC-G90 Kit 12-60mm Black

Тип фотокамер Системні
Ємність акумулятору 1200 mAh
Лінійка G
Тип матриці Live MOS (LMOS)
Стабілізація оптична
Розмір матриці 4/3"
Загальна кількість пікселів 21.77 Mрх
Число ефективних пікселів 20.3 Mpx
Співвідношення сторін 4:3
Тип кольорового фільтра основні кольори
Захист від пилу ультразвуковий хвильовий фільтр
Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit)
Підтримка змінних об'єктивів так
Об'єктиви в комплекті LUMIX G VARIO 12-60 mm
Мінімальна фокусна відстань 12 мм (35мм еквівалент: 24мм)
Максимальна фокусна відстань 60 мм (35мм еквівалент: 120мм)
Максимальна діафрагма f/3.5-5.6
Конструкція 11 елементів в 9 групах
Тип автофокусу контрастний автофокус
Підсвічування автофокусу так
Режими автофокусування однокадрова
Мінімальна відстань фокусування 20 см
Максимальна відстань фокусування
Фіксація автофокусування є
Тип затвора фокальний затвор
Витримка 1/4000 - 60 с
Режими виміру експозиції центрозважений
Еквівалентна чутливість ISO 100 - 25600
Серійна зйомка так
Автоспуск 3 с
Покадровая зйомка так
Максимальний розмір фотографії 5184 x 3888
Формат запису знімків RAW
Макс. роздільна здатність запису відео 3840 x 2160, 30 кадр./с
Відео зі звуком є
Тип видошукача гібридний
Поле зору 100 %
Корекція діоптрій від -4.0 до +4.0
Розмір ЖК-екрану 3"
Налаштування яскравості так
Сенсорний екран так
Поворотний екран так
Спалах вбудований + башмак
Провідне число 9 (ISO 200)
Режими роботи примусова зі зменшенням ефекту червоних очей
Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC
Бездротовий зв'язок Wi-Fi
Інтерфейси вхід для мікрофона
Штативне гніздо стандартне
Тип живлення акумулятор Li-Ion
Ресурс акумуляторної батареї 290 кадрів
Фізичні розміри (д/в/г) 130 х 94 х 77 мм
Вага 537 г
Колір чорний