Цифровий фотоапарат Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 II (DC-FZ10002EE)

Код товару: 958531
Немає в наявності
  • Інформація по PANASONIC DC-FZ10002EE
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: LUMIX DMC-FZ1000 II
  • Код виробника: DC-FZ10002EE
  • Вага: 1.35 кг.
  • Габарити: 21x15x16 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 1'', число ефективних пікселів - 20.1 Mpx, максимальна діафрагма - f/2.8-4, оптичний зум - 16х, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840x2160, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - акумулятор Li-Ion, Колір - чорний

Опис PANASONIC LUMIX DMC-FZ1000 II

Високоякісні фотографії та професійна працездатність

Камера LUMIX FZ1000M2 здатна задовольнити потреби покупців, що бажають отримувати високоякісні фотографії і професійну працездатність. Якщо ви шукаєте безкомпромісну бридж камеру, спробуйте LUMIX FZ10002EE. Оснащена великим 1-дюймовим сенсором і об'єктивом LEICA з 16-кратним зумом, вона дозволяє робити зйомку великим планом з бездоганною якістю зображення. Для зйомок навколишнього світу в натуральній красі вибирайте дозвіл 4K для фотографій або запису відео.

LEICA - об'єктиви відмінної якості

Новий об'єктив LEICA DC VARIO-ELMARIT створений спеціально для камери DMC-FZ1000II. Його світлосила F2.8-4.0 оптимальна для створення чітких фотографій у всьому фокусній діапазоні, який можна змінювати від ширококутних 25 мм до теледіапазона 400 мм при 16х збільшенні. Максимальне значення F може бути збільшено до F11 для зйомки нерухомих об'єктів. Сучасні оптичні технології Panasonic підтримуючи чітке фокусування і красиве боке. Цей універсальний об'єктив значно розширює можливості зйомки.

Великий 1-дюймовий сенсор 20,1 Мп

FZ10002EE дозволяє створювати різкі і насичені знімки з мінімальним рівнем шумів, навіть якщо зйомка виконується в умовах ISO12800, завдяки новому високочутливому 1-дюймовому MOS-сенсора. Він збирає велику кількість світла і допомагає зробити приголомшливі фотографії з красивим розмиванням фону.

4K ФОТО - створи бездоганну послідовність кадрів

Виріжте з відеозапису з роздільною здатністю 4К чарівні моменти в 8-мегапіксельний якості. Виберіть один трьох режимів фотографування з дозволом 4K і отримаєте переваги від використання функції Sequence Composition (композиція послідовності кадрів), що дозволяє «зшивати» окремі кадри для створення зображення в форматі JPEG. Також доступна функція маркування.

Ідеальний видошукач і ручне управління

Камера FZ10002EE оснащена видошукачем OLED LVF (Live View Finder) 2360 тис. Точок, який забезпечує точне кадрування і чудову картинку навіть при збільшенні з коефіцієнтом 0,74x (еквівалент камери 35 мм) і яскравому сонячному світлі.

Технологія Panasonic 4K дає неймовірну можливість змінити фокусування в кадрі вже після того, як він був знятий. Виберіть зони різкості на знімку за допомогою функції Постфокусіровкі. Нова можливість складання зон різкості дозволяє вибрати кілька точок фокусування на одному зображенні.

Інші спеціальні функції

Камера LUMIX FZ1000M2 здатна задовольнити потреби покупців, що бажають отримувати високоякісні фотографії і професійну працездатність.

Функція сверхвисокскоростной фокусування

Ловіть навіть самі швидкоплинні події завдяки технології DFD (глибина з расфокусировки). Миттєво розраховує відстань до об'єкта, оцінюючи два зображення з різним рівнем різкості, і забезпечує надшвидкісну фокусування. Камера LUMIX FZ1000M2 дозволяє виконувати високошвидкісну серійну зйомку на швидкості 12 кадрів в секунду (AFS) і 7 кадрів в секунду (AFC) до більш ніж 100 (JPEG) / 26 (RAW) зображень для зйомок з високою різкістю швидко рухомих об'єктів.

Функція «Допомога у визначенні фокусної відстані» (Zoom Compose Assist)

Функція «Допомога у визначенні фокусної відстані» (Zoom Compose Assist) дозволяє виконувати швидке зменшення фокусної відстані одним натисканням кнопки, коли при телефотос'емке об'єкт раптом зник з кадру. Це дозволяє швидко повертати ракурс.

Інтуїтивно зрозуміле управління об'єктивом з допомогою оправи об'єктива

Кільце управління і три Fn-кнопки на оправі об'єктива дозволяють налаштовувати роботу камери за своїм бажанням. Відповідно, це забезпечує плавне збільшення (зменшення) і фокусування, крім того, можна зберегти 62 значення параметрів на Fn-кнопках для миттєвого виклику ISO, WB, «Компенсації експозиції» та інших функцій.

Зарядний пристрій з USB- і мережевим (змінного струму) кабелями

Акумуляторні батареї можна заряджати так, як вам зручно - від мережі змінного струму або за допомогою USB-кабелю.

Віддалене управління - Bluetooth 4.2 / Wi-Fi

Bluetooth 4.2 (з низьким споживанням енергії) дозволяє робити знімки, а також запускати і зупиняти зйомку відео за допомогою смартфона або планшета. Ви також можете скористатися додатком Panasonic Image для Android / iOS, щоб управляти такими функціями, як зум і фокусування, і ділитися зображеннями в соціальних мережах через Wi-Fi.

Макрозйомка з 3 см

Тепер неймовірні знімки в режимі макрозйомки можна робити з відстані всього 3 см. Ви можете насолоджуватися зйомкою крупним планом за допомогою камери LUMIX FZ1000M2 для передачі захоплюючих деталей квітів, комах і т. Д.

Додавання областей фокусування

Функція «Додавання областей фокусування» дозволяє регулювати область фокусування шляхом складання декількох зображень, знятих з різного фокусної відстані, для створення дивовижною глибини поля зображення. Ви можете добитися зображення саме.

Корекція по 5 осях / корекція нахилу об'єктива

5-осьовий HYBRID O.I.S. + (оптичний стабілізатор зображення Plus) фіксує і компенсує 5 видів ненавмисного руху камери, а також запобігає розмиття зображення. Функція Level Shot визначає лінію горизонту на зображенні і дотримується її навіть при нахилі камери.

Характеристики PANASONIC LUMIX DMC-FZ1000 II

Тип фотокамери компактна
Матриця
Тип матриці MOS
Розмір матриці 1"
Світлочутливість (ISO) 125 - 12800
Кількість мегапікселів 20 Мп
Максимальний розмір фотографії 4864x3648
Формат файлів RAW
JPEG
Об'єктив
Конструкція 15 елементів в 11 групах
Тип фокусування ручна
авто
Ручне фокусування
Світлосила f/2.8 - f/4
Фокусна відстань 9.1мм - 146мм
Оптичне збільшення 16 x
Цифрове збільшення 4x
Стабілізатор зображення оптична
Дисплей
Діагональ дисплея 3 "
Розподільна здатність дисплея 1240 тис. пікс
Поворотний дисплей
Сенсорний екран
Видошукач OLED
Кроп видошукача 0.7 x
Охоплення кадру 100 %
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Частота кадрів 30 кадр/с
Формати запису файлів AVCHD
Зйомка / експозиція
Cюжетні програми є
Витримка 60 - 1/4000
120 - 1/16000
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
SDHC
SDXC
USB-порт ✔ Micro
microHDMI
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
Вхід для мікрофона
Спалах
Вбудований спалах
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 440 шт
Додатково
Комплектація об'єктив
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 136.2 x 97.2 x 131.5 мм
Вага 758 г без акумуляторної батареї та картки пам’яті SD