Цифровий фотоапарат Panasonic LUMIX DMC-TZ80 Black (DMC-TZ80EE-K)

Код товару: 745071
Немає в наявності
  • Інформація по PANASONIC DMC-TZ80EE-K
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: LUMIX DMC-TZ80 Black
  • Код виробника: DMC-TZ80EE-K
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 8x12x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - Live MOS (LMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 1/2.3", число ефективних пікселів - 18.1 Mpx, максимальна діафрагма - f/3.3-6.4, оптичний зум - 30x, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840 x 2160, 25 кадр./с, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC/UHS-I, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, тип живлення - акумулятор Li-Ion, Колір - чорний

Опис PANASONIC LUMIX DMC-TZ80 Black


Цифровий фотоапарат PANASONIC LUMIX DMC-TZ80 Black (DMC-TZ80EE-K) запросто поміститься в кишені під час подорожі. І навіть незважаючи на компактні розміри, TZ80 володіє безліччю можливостей, привабливих для мандрівників, починаючи з незамінного ультразума і закінчуючи передовою технологією Panasonic зйомки фото/відео з роздыльною здатныстю 4K. Вона дозволить вам зберегти кожну деталь вашої подорожі – від хитромудрих пейзажів до віддалених або об'єктів, які швидко рухаються. Не дайте цим моментам подорожі вислизнути і збережіть їх саме такими, як вам хочеться.

Висока якість зображення навіть в умовах низької освітленості
Завдяки 18.1-мегапіксельному високочутливому MOS-сенсора і процесор Venus Engine (такий же процесор використовується в топових системних камерах Lumix), ви зможете робити дивовижні знімки навіть при низькій освітленості.

Отримайте більше деталей, знімаючи у форматі RAW. Зображення містить вихідну інформацію про колір і освітленості, яка отримана сенсором і пройшла мінімальну обробку. Тепер ви можете редагувати ці високоякісні зображення безпосередньо і отримати чудові результати.

Підберіться ближче завдяки об'єктиву Leica DC з 30-кратним зумом
Камера Lumix TZ80 дозволить вам потрапити в центр подій. 24-міліметровий об'єктив Leica DC Vario-Elmar оснащений 30-кратним оптичним зумом, тому ви можете сфотографувати цікавий об'єкт, навіть якщо він знаходиться далеко.

Жоден момент не вислизне від вас завдяки режиму 4K Фото
Завдяки підтримці технології 4K в DMC-TZ80, режим 4K Фото дозволить вам створювати ідеальні знімки із швидкістю 30 кадрів в секунду і вибирати кращий кадр вже після зйомки. Знімайте, вибирайте та зберігайте. Завдяки 4K Фото для вас не залишиться невловимих моментів.

Відеозйомка у форматі 4К. Життя в яскравих деталях
Завдяки приголомшливій потужності відеозйомки у форматі 4K, з камерою Lumix TZ80 ви зможете записати вашу подорож з якістю, що в 4 рази перевищує Full HD. Більше емоцій, більше деталей і навіть спогадів, до яких можна повертатися знову і знову.

Функція Light Composition
Функція Light Composition синтезує зображення, вибираючи і зберігаючи найяскравіші пікселі. Вона дозволяє з легкістю робити більш розкішні і емоційні знімки феєрверків або нічних сцен.

Функція 4K Live Cropping
Функція 4K Live Cropping дозволяє використовувати унікальні відеоприйоми при зйомці, які раніше було вкрай складно реалізувати. Записувана область може переміщатися в межах кадру, поки камера залишається в одному положенні. Це забезпечує стабільність панорамування і дозволяє вам наводити зум на об'єкти, що знаходяться за межами центру зображення.

Спочатку стріляти, а потім навести різкість
Уявіть, що ви можете вибрати, що саме повинно знаходитися у фокусі, навіть після того, як ви зняли фотографію. Функція постфокусуванняв камери Lumix TZ80 запросто дозволить вам це зробити. Просто зніміть сцену, відкрийте зображення і торкніться тієї частини знімка, яка повинна бути різкою. Це просто. Це зачаровує. І все це можливо завдяки Lumix TZ80.

Ніщо не вислизне від вашого погляду
Часом яскраве сонячне світло заважає перегляду навіть на самих яскравих екранах. Камера Lumix TZ80 оснащена видошукачем Live View, який автоматично включається, коли ви тримайте камеру біля очей, так що ви побачите найменші деталі і знімете саме той кадр, який хотіли.

Кільце управління також забезпечує додаткову зручність у роботі. Крім плавного ручного управління діафрагмою, швидкістю затвора, зумом і фокусуванням, його можна налаштувати під управління вашими улюбленими налаштуваннями.

Корекція по 5 осях / корекція нахилу об'єктива
Технологія HYBRID O. I. S. (оптичний стабілізатор зображення) + з корекцією по 5 осях дає можливість відеозйомки однією рукою без змазування зображення. Він визначає і компенсує 5 типів руху камери: горизонтальне, вертикальне, вісь обертання, вертикальне, а також горизонтальне обертання.

Функція вирівнювання горизонту Level Shot визначає лінію горизонту на зображенні і дотримується її навіть при нахилі камери. Вона дозволяє знімати стабільне відео навіть при «сліпій» зйомці під великим кутом.

Характеристики PANASONIC LUMIX DMC-TZ80 Black

Тип фотокамер Суперзуми
Тип матриці Live MOS (LMOS)
Стабілізація оптична
Розмір матриці 1/2.3"
Загальна кількість пікселів 18.9 Mрх
Число ефективних пікселів 18.1 Mpx
Співвідношення сторін 4:3
Тип кольорового фільтра основні кольори
Мінімальна фокусна відстань 4.3 мм (35мм еквівалент: 24мм)
Максимальна фокусна відстань 129 мм (35мм еквівалент: 720мм)
Максимальна діафрагма f/3.3-6.4
Конструкція 12 елементів в 9 групах
Оптичний зум 30x
Система/точки фокусування 49 зон
Підсвічування автофокусу так
Ручне фокусування так
Режими автофокусування точкова
Мінімальна відстань фокусування 3 см
Максимальна відстань фокусування
Тип затвора комбінований електронно-механічний затвор
Витримка 1/2000 - 4 с
Режими виміру експозиції центрозважений
Компенсація експозиції +/-5 EV з кроком 1/3
Брекетинг автоекспозиції 3, 5, 7 кадрів із кроком 1/3, 2/3 або 1
Еквівалентна чутливість ISO 80 - 6400
Серійна зйомка так
Автоспуск 2/10 с
Покадровая зйомка так
Режими зйомки S (покадровий)
Налаштування балансу білого хмарність
Максимальний розмір фотографії 4896 x 3672
Формат запису знімків RAW
Макс. роздільна здатність запису відео 3840 x 2160, 25 кадр./с
Відео зі звуком стерео
Максимальний розмір файлу 4 ГБ
Тип видошукача електронний
Поле зору 100 %
Розмір ЖК-екрану 3"
Налаштування яскравості так
Сенсорний екран так
Функції перегляду які відповідають певним умовам
Спалах вбудований
Режими роботи примусова зі зменшенням ефекту червоних очей
Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC/UHS-I
Особенности сенсорний дисплей
Бездротовий зв'язок Wi-Fi
Інтерфейси micro-HDMI
Тип живлення акумулятор Li-Ion
Ємність аккумулятору 1025 mAh
Ресурс акумуляторної батареї 280 кадрів
Фізичні розміри (д/в/г) 112 x 38 x 64 мм
Вага 282 г
Колір чорний