Цифровий фотоапарат Sony Alpha 9 body black (ILCE9.CEC)

Код товару: 894858
Немає в наявності
  • Інформація по SONY ILCE9.CEC
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Alpha 9 body black
  • Код виробника: ILCE9.CEC
  • Вага: 1.85 кг.
  • Габарити: 15x24x14 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - механічна, розмір матриці - 35.6 x 23.8 мм, число ефективних пікселів - 24.2 Mpx, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840 x 2160, 30 кадр./с, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, NFC, тип живлення - NP-FZ100, Колір - чорний

Опис SONY Alpha 9 body black

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 9 body black (ILCE9.CEC)

Потужна високошвидкісна "бездзеркальна" камера Sony A9 була створена для ведення професійних фоторепортажів. Завдяки поєднанню в одному модулі сенсора, пам'яті і процесора, швидкість роботи збільшилася в 20 разів у порівнянні з традиційними схемами. Sony A9 дозволяє знімати 20 кадрів в секунду з відстеженням фокусу і експозиції, при цьому уникаючи "провалів" між кадрами, коли фотограф нічого не бачить в видошукачі.

"Ця камера розбиває всі бар'єри сучасних професійних цифрових камер, з характеристиками, яким просто немає рівних, враховуючи обмеження механічних дзеркальних камер", – говорить Ніл Мановіц, віце-президент Sony. – Але що нас найбільше радує в A9, так це те, що вона дозволяє професіоналам бачити, відслідковувати і знімати дію так, як ніколи раніше, відкриваючи невичерпне джерело нового творчого потенціалу".

24.2 МП матриця Sony Back Exmor RS і процесор обробки зображень Bionz X
Sony A9 оснащена повнокадровим датчиком зображення Sony Back Exmor RS роздільною здатністю 24.2 МП з багатошаровою структурою, за рахунок якої забезпечується більш швидке зчитування даних. Шар пікселів розташовується поверх ще одного піксельного шару з високошвидкісною схемою обробки зображень і вбудованою пам'яттю. Обидва шари поміщаються над процесором Bionz X з удосконаленою для зменшення рівня шуму інтерфейсною мікросхемою і, як наслідок, поліпшеною по всьому діапазону ISO якістю зображення. Потенціал матриці CMOS Exmor RS дає можливість знімати в стислому або нестислому режимі 14-бітні зображення формату RAW в широкому діапазоні ISO від 50 до 204 800. Багатошарова повнокадрова CMOS-матриця захищена від пилу антистатично і з допомогою механізму зсуву.

Система автофокусування 4D Focus
В камері Sony A9 застосована новітня гібридна система автофокусування 4D Focus від Sony. Ця система включає в себе 693 точки фазового автофокусу, які покривають 93% площі кадру, і 25 точок контрастного автофокусування, що дозволяє камері дуже швидко сфокусуватися на об'єкті уваги користувача. Розширений точковий режим, призначений для зйомки переміщення об'єктів, може автоматично перемикати фокус на одну з восьми сусідніх точок автофокусування при відстеженні об'єкта. Джойстик, розташований на задній панелі камери, сприяє зручному вибору точки фокусування. Вбудована 5-осьова система стабілізації зображення, з ефективністю до п'яти ступенів, сприяє отриманню чудової якості зображення навіть при зйомці в складних умовах.

Високошвидкісна серійна фотозйомка
Sony A9
підтримує зйомку з механічним і електронним затвором. При зйомці з електронним затвором виключається мікровібрація і шум, завдяки чому знімки виходять більш чіткими. Камера A9 дозволяє знімати до 20 кадрів в секунду з постійним фокусуванням і корекцією експозиції. Розмір серії при зйомці в RAW досягає 241, в JPEG - 362 кадру.

Електронний видошукач і 3' дюймовий сенсорний РК-монітор
Електронний видошукач з роздільною здатністю QuadVGA видає чітке детальне зображення з досить високою швидкістю оновлення: 120 к/с при перегляді і 60 к/с при серійній зйомці. Sony A9 також оснащена 3' дюймовим сенсорним РК-дисплеєм роздільною здатністю 1.44 млн. точок, заснованому на технології WhiteMagic (білі пікселі на додаток до червоних, зелених і синіх), завдяки використанню якої зображення на дисплеї добре видно навіть при яскравому сонячному освітленні. Екран можна відхиляти на 107 ° вгору і на 41 ° вниз.

Відео в форматі 4К
Крім вражаючих характеристик швидкісної фотозйомки, за допомогою Sony A9 можна знімати чудове 4К відео! При запису відео в 4K використовується вся площа сенсора, а зображення з роздільною здатністю 6000x4000 точок зчитується без пропусків, після чого зменшується до необхідного для формату 4K 3840x2160, дозволяючи отримати більш високу деталізацію. Камера оснащена роз'ємом для зовнішнього мікрофону і виходом на навушники для контролю якості звукозапису. Для виводу зображення використовується Micro HDMI-порт (type D).

Два слоти для медіаносіїв, підтримка формату UHS-II
"Бездзеркальна" камера Sony A9 оснащена двома слотами для карт SD з підтримкою формату UHS-II. Для передачі даних з пристрою можна використовувати LAN-порт, завдяки якому швидкість зчитування значно зростає. Крім цього, у камері вбудований Wi-Fi модуль і Bluetooth 4.1 з підтримкою NFC. Також присутній і "традиційний" порт MicroUSB для більш звичного підключення камери до комп'ютера, і гніздо PC Sync для роботи зі спалахами.

Ємність батареї дозволяє виконати 650 кадрів з використанням РК-екрану і 480 кадрів з використанням електронного видошукача. При відеозйомці ресурсу акумулятора буде достатньо для 120 хвилин роботи при використанні РК-монітора, і 105 хвилин – з ЕВІ. Батарею можна заряджати і від USB, причому камера може працювати, використовуючи MicroUSB, як джерело зовнішнього живлення.

Характеристики SONY Alpha 9 body black

Тип фотокамери бездзеркальна
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці Full Frame
Світлочутливість (ISO) 100 - 51200
Кількість мегапікселів 28 Мп
Максимальний розмір фотографії 6000x4000
Формат файлів RAW
Об'єктив
Тип фокусування TTL
Ручне фокусування
Кріплення об'єктива Sony FE
К-сть точок фокусування 693
Стабілізатор зображення із зсувом матриці
Дисплей
Діагональ дисплея 3 "
Розподільна здатність дисплея 1440 тис. пікс
Поворотний дисплей
Сенсорний екран
Видошукач електронний
Режим Live View
Охоплення кадру 100 %
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Формати запису файлів MPEG-4
AVCHD
H.264
Зйомка / експозиція
Cерійна зйомка 20 кадр/с
Витримка 30 - 1/8000
30 - 1/32000
Автопортрет ✔ 2, 5, 10 секунд + непрерывная съемка
Експокорекція ± 5 EV, із кроком 1/2 або 1/3 EV
Замір балансу білого
Автобрекетинг ✔ 3 или 5 кадров
Режими автофокусу один знімок
AI фокус
розпізнавання обличчя
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центральнозважена
матрична (оціночна)
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
SDHC
SDXC
Memory Stick
USB-порт
microHDMI
Аудіовихід
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
NFC
Управління через смартфон
Роз'єми і порти вхід для мікрофона
аудіовхід
Спалах
Підключення зовнішнього спалаху
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 650 шт
Додатково
Комплектація Зарядний пристрій
USB кабель
Захисна кришка
Кришка об'єктива
Кришка видошукача
Адаптер
Ремінь
Акселерометр
Пило-, волого-, ударозахист
Фізичні
Матеріал корпуса магнієвий сплав
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 127 х 96 х 63 мм
Вага 588 г