Цифровий фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVI (DSCRX100M6.RU3)

Код товару: 903594
Немає в наявності
  • Інформація по SONY DSCRX100M6.RU3
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Cyber-Shot RX100 MkVI
  • Код виробника: DSCRX100M6.RU3
  • Вага: 0.55 кг.
  • Габарити: 15x9x11 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 1'', число ефективних пікселів - 20.1 Mpx, оптичний зум - 8х, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840x2160, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - Memory Stick PRO Duo, Memory Stick Duo, SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, NFC, тип живлення - NP-BX1, Колір - чорний

Опис SONY Cyber-Shot RX100 MkVI

Цифровий фотоапарат SONY Cyber-Shot RX100 MkVI (DSCRX100M6.RU3)

Об'єктив ZEISS Vario-Sonnar T для реалістичною передачі зображень. Яскравий об'єктив ZEISS Vario-Sonnar T 24-70 мм F1.8-2.8 для ширококутної зйомки на фокусній відстані до 24 мм. Максимальна діафрагма f / 2.8 в телепложеніі дозволяє уникнути при зйомці ефекту тремтіння камери і смазанності зображення (наприклад, при зйомці портретів) і домогтися гарного ефекту розмиття фону. Покриття ZEISS T скорочує відблиски і двоїння зображення.

Матриця CMOS Exmor RS типу 1.0 з ефективою роздільною здатністю 20.1 МП. Перша в світі багатошарова CMOS-матриця типу 1.0 з поєднаним чіпом пам'яті DRAM забезпечує запис відео з суперзаповільненням до 40 разів і надкоротких витримку 1/32000 сек, яка дозволяє відобразити невидиме оку. Розширений обсяг схемотехніки забезпечує більш високу швидкість обробки сигналу і дозволяє прискорити процес зчитування даних більш ніж в п'ять разів у порівнянні з іншими моделями.

BIONZ X - відмінна деталізація і передача фактури. В принципі роботи цифрової камери лежить перетворення світла, сприйманого матрицею, в цифрові зображення. Процесор, що забезпечує перетворення сигналу, є одним з ключових компонентів камери, нарівні з оптикою і матрицею. Саме тому камера RX100 IV оснащена потужним процесором обробки зображення BIONZ X, який забезпечує високу швидкість обробки даних і дозволяє отримувати реалістичні зображення з багатою градацією відтінків і низьким рівнем шуму при фото- і відеозйомці.

Антидисторсіонний затвор з мінімальною витримкою 1/32000 с. Швидкодіючий антідісторсіонний затвор може працювати зі швидкістю 1/32000 с. і дозволяє звести до мінімуму спотворення зображення, які виникають в результаті так званого ефекту плаваючого затвора. Надкоротка витримка також дозволяє вести зйомку на широко відкритій діафрагмі і створювати знімки з розмиванням заднього плану навіть при дуже яскравому освітленні з максимальним значенням експокоррекциі 19EV.

Відео з суперзапольненням - до 40 разів. Вибирайте режим зйомки з високою частотою кадрів (HFR) за допомогою дискового перемикача режимів і знімайте відео з суперзаповільненям, запам'ятовуючи невловимі миті в частки секунди. Залежно від швидкості руху об'єкта зйомки можна вибрати відповідну частоту кадрів: 960/1000 кадрів / с, 480/500 кадрів / с або 240/250 кадрів / с (NTSC / PAL). Якість зображення при частоті 240/250 кадрів / с можна порівняти з Full HD, а на частоті 480/500 кадрів / с - з дозволом HD в режимі пріоритету якості. Тригер закінчення запису дозволяє знімати протягом 2-4 секунд до натискання кнопки відеозапису MOVIE, що дає можливість точно відобразити потрібний момент.

Безперервна зйомка швидкістю до 16 кадрів / с протягом більш тривалого часу. Завдяки новій високоефективній 20.1-мегапіксельною матрицею камера підтримує високошвидкісну обробку даних і забезпечує безперервну зйомку зі швидкістю до 16 кадрів / с. Це дає можливість зафіксувати швидкоплинні миті і емоції.

Яскравий видошукач XGA OLED Tru-Finder надихає на творчість. Висококонтрастний висувною видошукач з роздільною здатністю близько 2.36 млн точок. Приголомшливе дозвіл і автономна підсвічування дозволяють переглядати дрібні деталі для точного компонування кадру. Оптичні елементи електронного видошукача мають покриття ZEISS T, яке скорочує відблиски і забезпечує чіткий попередній перегляд по всій площі кадру.

Гнучкі можливості зйомки завдяки РК-екрану з кутом нахилу 180 градусів. 3-дюймовий екран з високою роздільною здатністю і гнучкими можливостями вибору кута нахилу ідеально підходить для зйомки автопортретів і точного компонування кадру при зйомці з малим кутом нахилу або тримаючи камеру на високо витягнутих руках. Також похилий екран зручно використовувати при зйомці з низьких або високих ракурсів, не обмежуючи себе при виборі композиції.

Кільце управління для розширених можливостей фотозйомки. Зручне кільце управління на об'єктиві для роботи з камерою в професійному стилі: з його допомогою можна встановлювати витримку, діафрагму та інші параметри зйомки. Це ще одна перевага камери, яка особливо сподобається професійним фотографам.

Пряма 4K-відеозапис на камеру. Камера RX100 IV підтримує можливість 4K-відеозапису. Крім того, повне зчитування даних без об'єднання пікселів і без пропуску рядків дозволяє домогтися приголомшливого якості 4K-зображень з мінімальним проявом муару і східчастих контурів.

Характеристики SONY Cyber-Shot RX100 MkVI

Тип фотокамери компактна
Тип процесора Bionz X
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці 1"
Світлочутливість (ISO) 125 - 12800
Кількість мегапікселів 20 Мп
Максимальний розмір фотографії 5472x3648
Формат файлів RAW
JPEG
Об'єктив
Тип фокусування авто
Світлосила f/2.8 - f/4.5
Focal length (equiv. 35mm) 24 - 200
К-сть точок фокусування 315
Оптичне збільшення 8.3 x
Цифрове збільшення 3.8x
Стабілізатор зображення оптична
Дисплей
Діагональ дисплея 3.8 "
Розподільна здатність дисплея 1228.8 тис. пікс
Поворотний дисплей
Сенсорний екран
Видошукач електронний
Кроп видошукача 0.59 x
Охоплення кадру 100 %
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Частота кадрів 30 кадр/с
Формати запису файлів MPEG-4
AVCHD
XAVC S
Зйомка / експозиція
Cюжетні програми Портрет
Пейзаж
Нічний портрет
Спорт
нічна зйомка
Феєрверк
Макрозйомка
Домашні тварини
Усунення розмитості рухів
Висока світлочутливість
Гурман
Режим зйомки в умовах сутінків із рук
Захід сонця
Cерійна зйомка 24 кадр/с
Витримка 30 - 1/2000
30 - 1/32000
Баланс білого авто
денне світло
тінь
хмарно
лампи розжарювання
флуоресцентні лампи
спалах
кольорова температура
користувача
підводна зйомка в автоматичному режимі
Автобрекетинг
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
SDHC
SDXC
Memory Stick PRO Duo
USB-порт ✔ 2.0
microHDMI
Комунікації Wi-Fi
Управління через смартфон
Спалах
Вбудований спалах
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 240 шт
Додатково
Комплектація Акумулятор
Адаптер
Ремінь
Кабель micro-USB
Регулятор довжини ремінця
Посібник з інструкціями
Фізичні
Колір чорний
Вага 301 г