Спалах Nikon SB-5000 (FSA04301)

Код товару: 751754
Є в наявності
26202 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 26202грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Nikon FSA04301
  • Виробник: Nikon
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: SB-5000
  • Код виробника: FSA04301
  • Вага: 0.8 кг.
  • Габарити: 11x11x26 см.
  • Короткий опис:

    Nikon, AA, 420 г

Опис Nikon SB-5000

Швидкий, надійний і універсальний спалах SB-5000 забезпечує оптимальне освітлення як при зйомці на відкритому повітрі, так і в студії. Радіус дії радіоканалу становить 30 м, що дозволяє фотографу створювати складні системи з декількох спалахів. Тепер ви можете працювати в будь-яких умовах, навіть за відсутності прямої видимості або при ослабленні оптичного сигналу яскравим сонячним світлом. Нова вбудована система охолодження дозволяє швидко зробити понад 100 знімків зі спалахом, що працює на повну потужність. А щоб фотограф ні в якому разі не пропустив важливий момент, легкий, компактний спалах SB-5000 оснащений простими елементами управління, завдяки яким робота з ним стає інтуїтивно зрозумілою.

Розроблена для задоволення потреб професіоналів при зйомці на відкритому повітрі або в студії модель SB-5000 - це спалах Speedlight i-TTL, сумісний з цифровими дзеркальними фотокамерами форматів FX і DX. Цей спалах Speedlight, що є частиною системи креативного освітлення Nikon, можна веденийвстановлювати на "гарячий підклад" фотокамери, а також використовувати як блок бездротового дистанційного керування спалахами або як ведений спалах.

Це перший спалах Nikon Speedlight, оснащений бездротовим радіоуправлінням, завдяки якому провідний і ведений спалахи більше можуть не перебувати в зоні прямої видимості, при цьому також підвищується надійність зйомки в яскравому сонячному світлі. Нова вбудована система охолодження Nikon збільшує кількість послідовних спрацьовувань і усуває непотрібні затримки. Завдяки їй ви можете отримати хороші знімки в ситуаціях, коли необхідна надшвидка зйомка. Крім того, спалах має провідне число 34.5 і охоплює зйомку в широкому діапазоні фокусних відстаней, від 24 до 200 мм для фотокамер формату FX (14 мм з вбудованим ширококутним розсіювачем).

Оптимізовані елементи керування і меню забезпечують плавну роботу, а завдяки компактній формі і невеликій вазі спалах дуже зручно використовувати, встановлюючи на фотокамеру. Три шаблони освітлення спалахом забезпечують повне охоплення зони зйомки в різних умовах. Вбудований ширококутний розсіювач і картка-відбивач, що розсіює купол (входить в комплект поставки), а також додаткові кольорові фільтри Nikon ще більше розширюють творчі можливості фотографа.

Спалах SB-5000, призначений для роботи в складних умовах зйомки, повністю підтримує нову функцію радіоуправління в системі креативного освітлення Nikon. Тепер ви можете налаштувати один або декілька спалахів, використовуючи SB-5000 і бездротовий контролер дистанційного керування WR-R10. Здатність моделі SB-5000 ефективно працювати в складних умовах освітлення з дистанційним управлінням дозволяє створювати комплексні системи, що складаються з великого числа спалахів, і успішно керувати ними.У поєднанні з бездротовим контролером дистанційного керування WR-R10 можна керувати групами спалахів SB-5000 (до шести груп). Крім того, повністю підтримується оптичне управління, а це означає, що при роботі з кількома спалахами можна використовувати і попередні моделі Speedlight.

Модель SB-5000 витримує найвищі навантаження, будь то зйомка динамічних гонок або претенціозних світських заходів. Щоб уникнути перегріву при швидкій зйомці модель SB-5000 оснащена новою системою охолодження спалахів Speedlight від компанії Nikon. Швидка і надійна, вона забезпечує 120 спрацьовувань з 5-секундними інтервалами або 84 спрацьовування з 3-секундними інтервалами без перегріву. Зі спалахом, що працює на повну потужність, можна зробити понад 100 знімків поспіль. Система пригнічує вироблення тепла в головці спалаху, запобігаючи його перегріву: теплозахист пристрою ще ніколи не був таким надійним.

Основою моделі SB-5000 є розроблена Nikon система управління спалахом i-TTL (інтелектуальна система TTL), що дозволяє спалахам Nikon Speedlight передавати важливу інформацію про експозицію на цифрові дзеркальні фотокамери, сумісні з системою CLS. Керувати спалахом SB-5000 можна за допомогою радіосигналів, в рамках системи поліпшеного бездротового управління, або традиційно, за допомогою оптичних сигналів в межах прямої видимості. До робочих удосконалень належить єдине управління спалахом, що розширює можливості управління системою. Тепер ви можете керувати спалахом SB-5000 або змінювати його налаштування в меню фотокамери або на комп"ютері з встановленим програмним забезпеченням Camera Control Pro 2, коли пристрій прикріплений до корпусу фотокамери.

Дизайн моделі SB-5000 модернізований для зручності користувача. Ця модель легше попередніх, а її елементи управління інтуїтивно зрозумілі і прості. Ви помітите різницю, як тільки прикріпите спалах на фотокамеру або упакуєте її в сумку: компактний корпус спалаху важить всього 420 г. На ергономічній панелі управління розміщений великий легко читуваний інформаційний екран. Поворотний мульти селектор і кнопка "i" забезпечують швидкий доступ до найбільш часто використовуваних або персоналізованих функцій. Наприклад, при натисканні кнопки "i" миттєво відображаються ключові параметри спалаху (при зйомці з одним спалахом) або параметри поліпшеного бездротового управління у вигляді списку. Як і в попередній моделі, головку спалаху SB-5000 можна опускати на 7 ° або піднімати до 90 ° і повертати вліво або вправо на 180 °.

Характеристики Nikon SB-5000

Основні
Тип зовнішня
Провідне число 34.5
Дисплей
Час перезарядки 2.6
Кут повороту вгору 90 °
Кут повороту по горизонталі 180 °
Фізичні
Внутрішній джерело живлення тип AA
Габарити ( ВxШxГ ) 137 x 73 x 103.5
Вага 420 г