Мультипіч Sencor SFR5320WH

Код товару: 1095248
Немає в наявності
  • Інформація по Sencor SFR5320WH
  • Виробник: Sencor
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SFR5320WH
  • Вага: 5.92 кг.
  • Габарити: 37x36x37 см.
  • Короткий опис:

    Управління - сенсорне, тип нагрівального елементу - електричний тен, потужність - 1400 Вт, об`єм - 3 л

Опис Sencor SFR5320WH

Аерофрітюрниця
Sencor SFR5320WH - аерофрітюрниця або мультипіч відмінно підійде для любителів фаст-фуду, приготованого в домашніх умовах. Готуючи, наприклад, картоплю-фрі, жарячи крильця тощо в даній фритюрниці, ви не будете вживати жир або масло, які так шкодять вашому здоров'ю. Така здорова альтернатива необхідна всім, хто любить смачно поїсти і не ставити під загрозу своє здоров'я. 

Принцип роботи
Sencor SFR5320WH працює під впливом гарячого повітря. Тут продукти готуються без масла і жиру тільки на повітряному потоці, температура якого регулюється в діапазоні від 60 ⁰С до 200 ⁰С. Дуже важливо правильно налаштувати температуру, так як саме коректна температура дозволить домогтися ефекту хрусткої скоринки у страві без додавання масла або жиру. 

Програми для роботи
Sencor SFR5320WH працює з декількома доступними програмами. Ви зможете приготувати в ній попередньо обсмажену картоплю фрі або ж вашу домашню картоплю фрі. Також, мультипіч готує гамбургери, курячі стегенця, рибу, випікає кекси. Відповідно, серед функцій приготування є такі кухонні процеси як випічка, запікання овочів або м'яса, розморожування або розігрів, жарка у фритюрі або тушкування. 

Деталі
Споживана потужність пристрою становить 1400 Вт, а обсяг чаші для приготування - 3 літри. Управляється прилад сенсорним способом за допомогою дисплея і кнопок на передній частині панелі. Є також повітряний фільтр для зменшення запаху при готуванні.

Характеристики Sencor SFR5320WH

Особливості курка
Управління сенсорне
Тип нагрівального елементу електричний тен
Потужність 1400 Вт
Об`єм 3 л
Дисплей є
Регулятор температури так
Діапазон температур 60 - 200 °С
Автоменю так
Таймер так
Автовідключення так
Звуковий сигнал про завершення роботи так
Габарити (ВхШхГ) 35.2 х 35 х 34.5 см
Вага 5.1 кг
Колір білий