Ключ Toptul накидний силовий (ударний) 90мм (AAAR9090)

Код товару: 1533913
Під замовлення
10290 Грн
  • Інформація по TOPTUL AAAR9090
  • Виробник: TOPTUL
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Модель: накидний силовий (ударний) 90мм
  • Код виробника: AAAR9090
  • Короткий опис:

    Тип ключа - односторонній, вид - накидний, форма ключа - прямий

Опис TOPTUL накидний силовий (ударний) 90мм

Ударний накидний ключ TOPTUL AAAR6060 призначений для монтажу / демонтажу різьбових з'єднань із зовнішнім профілем. Даний ключ використовується в роботі з промисловою, вантажною, будівельною, дорожньою та іншою важкою технікою, де необхідне застосування великого крутного моменту.
Конструкція ключа ударостійка, складається з дванадцятигранної накидної головки і стержня, по якому можна наносити удари молотком для збільшення крутного моменту при роботі з сильно затягнутими різьбовими з'єднаннями. Кільцева форма накидної головки надає інструменту жорсткості, а також контактує з кріпленням практично по всій поверхні, забезпечуючи рівномірний розподіл зусилля і ефективний демонтаж.
Дванадцятигранний профіль головки дозволяє працювати з кріпленнями 6-ти і 12-ти гранной форми, а також за рахунок безлічі граней швидше надягається на 6-ти гранний різьбовий елемент, що зручно при роботі у важкодоступних місцях.
Ключ виготовлений з хром-молібденової сталі, яка має високу міцність, твердість, стійкість до зносу і зусилля на скручування. Чорне фосфатне покриття захищає від корозії, механічних пошкоджень і забезпечує додатковий запас міцності.

Характеристики TOPTUL накидний силовий (ударний) 90мм

Тип ключа односторонній
Комплектація один ключ
Вид накидний
Розмір ключів 90
Форма ключа прямий
Матеріал метал
Додаткові характеристики ударний
Профіль ключа 12-гранний
Довжина ключа 400 мм