Кермо Defender FORSAGE SPORT USB-PS3 (64372)

Код товару: 752238
Немає в наявності
  • Інформація по Defender 64372
  • Виробник: Defender
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FORSAGE SPORT USB-PS3
  • Код виробника: 64372
  • Короткий опис:

    Колір - сірий

Опис Defender FORSAGE SPORT USB-PS3

Безконтактна магнітна технологія позиціонування M-Force

Спеціальні сенсори, що реагують на найменшу зміну магнітного поля під час гри, дозволили нам відмовитися від контактних деталей у механізмах вимірювання кута повороту рульового колеса. Подібні технології вже багато років застосовуються в автомобілебудуванні та зарекомендували себе як найточніші та надійні.


Бездоганна точність протягом усього періоду служби

Завдяки відсутності тертя при використанні магнітних датчиків механічного зносу деталей немає. Ламатися також нічому - дрібні тендітні елементи просто відсутні. Тому датчики надійно працюють десятки років без втрати якості.


Відсутність мертвих зон і надточне управління

Магнітні датчики володіють високою швидкістю відгуку та точністю позиціонування. Електроніка здатна реєструвати повороти в соті частки градуса, що забезпечує відсутність мертвих зон і дозволяє впевнено керувати вашим ігровим транспортним засобом.


Кріплення струбцинами на столі та під столом

Двопозиційне кріплення дозволяє надійно встановити кермо як на стільниці, так і під нею. Спеціальні металеві струбцини жорстко фіксують девайс і навіть у найбільш захоплюючі моменти конструкція буде нерухома.


Не вимагає демонтажу, коли не використовується

Знімне рульове колесо легко від'єднується від бази. Закріпивши базу під стільницею і знявши кермо, ви зможете протягом хвилини переобладнати свій кокпіт у звичайне робоче місце.


Регульований кут нахилу кермового колеса

Регулювання кута нахилу кермового колеса дозволяє налаштувати його положення для управління віртуальним автомобілем у діапазоні від 75 до 135 градусів відносно стільниці - ігровий процес буде максимально комфортним.


Ергономічний спортивний дизайн

Форма кермового колеса повторює зовнішній вигляд штурвала боліда Формули 1. Достовірні враження в процесі гонки гарантовані.


Розбірна педальна база

Розбірна конструкція педальної бази забезпечує зручне зберігання і транспортування пристрою в упаковці.


Зручні несиметричні педалі

Різнорозмірні педалі полегшують ігровий процес і підвищують реалістичність віртуального водіння.


Нековзні педалі

Велика площа підставки та спеціальні гумові ніжки забезпечують стійкість педального блоку під час гри. А для кращого зчеплення з килимовим покриттям на нижній частині педалей передбачені спеціальні шипи.


Дві позиції для кріплення педалей до бази

Залежно від того, як ви звикли керувати віртуальним автомобілем, педалі можна надійно встановити посередині підставки педальної бази, щоб натискати на гальмо лівою ногою, а на газ - правою, або праворуч від нього, щоб натискати на педалі однією ногою. Для різних положень педального блоку передбачені відповідні різьбові отвори в підставці.


Гумове покриття керма

Міцне гумове покриття робочої поверхні керма гарантує надійне зчеплення і щільний хват. Оптимальна товщина обода забезпечує надійну фіксацію керма в руках. Руки гравця не ковзають, що дозволяє не відволікатися від віртуальної гонки.


Регулятор чутливості керма

Зручно розташований на кермовому колесі регулятор чутливості допоможе налаштувати кермо відповідно до умов гри та вашого стилю водіння.


Ефект вібрації

Кермо оснащене функцією вібровіддачі, що робить ігровий процес максимально реалістичним і дозволяє добре відчути круті віражі, різкі замети та всі нерівності дорожнього покриття. Силу вібрації можна регулювати.


Два підкермові перемикачі

Підкермові перемикачі-дублери функції «газ-гальмо» використовуються для більшої реалістичності та зручності гри. Вони дають можливість перемикати передачі, не знімаючи руки з керма, що особливо важливо для любителів спортивного стилю водіння.


Підтримка ПК і PlayStation 3

Кермо прекрасно сумісне як з персональним комп'ютером, так і з ігровою приставкою Sony PlayStation 3. Він дозволяє повністю контролювати ситуацію на дорозі в будь-якій грі, чи то відчайдушні кроси по пересіченій місцевості на потужних позашляховиках чи лихий стрітрейсинг вулицями мегаполісу.


Живлення від порту USB


Комплектація:



  • Кермо

  • Педалі

  • Інструкція

  • Компакт-диск з драйверами

  • Гарантійний талон

  • Струбцина для кріплення до стільниці 

Характеристики Defender FORSAGE SPORT USB-PS3

Тип підключення Дротове
Інтерфейс USB
Сумісність PlayStation 3, PC
Кількість кнопок 10
Зворотній зв'язок Так
Особливості Ефект зворотного зв'язку
Сумісність з ОС: Windows 2000 / XP / Vista / 7/8/10, PlayStation 3
Розміри керма: 270 х 160 мм
Кут повороту керма: 250°
Перемикач видів (D-Pad): 8-позиційний
2 вбудовані вібромотори
Розміри, мм 270 х 160
Основний колір Чорний, Сріблястий
Тип маніпулятора Кермо
Артикул 64372