Газонокосарка AL-KO ROBOLINHO 2323 W SOLO BY AL-KO (127698)

Код товару: 1540096
Під замовлення
53422 Грн
  • Інформація по AL-KO 127698
  • Виробник: AL-KO
  • Країна-виробник: Данія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ROBOLINHO 2323 W SOLO BY AL-KO
  • Код виробника: 127698
  • Короткий опис:

    Тип - акумуляторна, 23, 22, 55, без травозбірника

Опис AL-KO ROBOLINHO 2323 W SOLO BY AL-KO

Робот-газонокосарка Robolinho 2323 W призначена для автоматичного косіння газонів площею до 2300 квадратних метрів, підтримуючи їх у чистоті та порядку.
Робот-газонокосарка може бути керована через програму inTouch. Ця програма призначена для віддаленого управління роботами-газонокосарками AL-KO і дозволяє користувачам контролювати роботу своїх роботів і налаштовувати різні параметри.
За допомогою програми AL-KO inTouch, користувачі можуть встановити розклад для роботи-газонокосарки, змінити режими роботи, стежити за прогресом косіння газону та багато іншого. Вони також можуть отримувати повідомлення про стан робота-газонокосарки та, при необхідності, віддалено керувати її рухом або зупинкою.
Газонокосарка має безліч додаткових функцій, таких як система сенсорної безпеки, яка дозволяє їй уникати зіткнень з перешкодами, та система автоматичного повернення на зарядну станцію, коли її заряд досягає певного рівня.
Вона екологічно чиста та безпечна для навколишнього середовища, тому що працює від акумуляора не використовуючи паливо і не виділяючи шкідливі речовини.
Модель 2323 W має датчик дощу. Це означає, що коли починається дощ, робот-газонокосарка автоматично зупиняється та повертається до базової станції, щоб уникнути пошкодження від вологи та зберегти свої компоненти у безпеці.
Загалом AL-KO Robolinho 2323 W - це зручна та надійна робот-газонокосарка, яка дозволяє власникам зберігати красивий та доглянутий газон без зайвих зусиль.

Унікальна система мульчуючих лез

Пара подвійних ножів чергує правостороннє і лівостороннє обертання, забезпечуючи рівномірне зняття відростаючих трав, подрібнення їх і повернення на ґрунт у вигляді живильної маси. Це не тільки заощаджує час та зусилля, але і є більш ефективним способом підживлення газону, оскільки подрібнена трава містить багато корисних поживних речовин. Крім того, мульчування допомагає зменшити кількість відходів, які необхідно вивозити та обробляти.

Бічна зарядка косарки

Контакт розташований збоку, за рахунок чого робототехніка компактно паркується на кордоні і заряджається на базовій станції.

Безпека завдяки широкому застосуванню датчиків

Сучасна сенсорна технологія оперативно розпізнає перешкоди та забезпечує їх об'їзд без зіткнень. При перекиданні або відриві пристрою від землі косильний механізм вимикається.

Гумові колеса зі спеціальним профілем

Шини безпечні для проходження газонною рослинністю, не ушкоджують стебла, при цьому дають відмінне зчеплення і оперативне переміщення. Шипоподібні виступи служать для максимальної тяги та оптимальні ходові якості за нерівностями рельєфу.

Керування за допомогою телефону

На мобільний телефон можна встановити спеціально розроблений додаток і керувати працездатністю косарки віддалено. Можна легко налаштувати межі робочої зони робота, а також встановити інші параметри роботи, не залишаючи свого будинку.

Автономна робота протягом 240 хв

Li-Ion акумулятор забезпечить безперервне косіння газонних трав протягом 240 хвилин, після чого обладнання буде спрямоване на підзарядку. Вбудований блок живлення не має ефекту пам'яті, повільно розряджається при тривалому зберіганні, має тривалий експлуатаційний період.

Площа обробки – до 2323 кв.м.

Робот ефективний на галявинах розміром до 23 соток на присадибній території, в парках, зеленій зоні готелів.

Датчики безпеки

Мікропроцесорні цифрові пристрої сприймають інформацію ззовні та подають відповідні сигнали, що виключають крадіжку роботизованої машини або травми людей або тварин.

Керування за допомогою програми AL-KO inTouch

Інтегроване програмне забезпечення для комунікації косарки та мобільного гаджета (смартфора, планшета) через Wi Fi без мережевого шлюзу та ключа. Опція дозволяє вносити та змінювати налаштування дистанційно, а також відстежувати місцезнаходження апарата.

Датчик дощу

Щоб волога не пошкодила механізм, на ньому встановлені спеціальні чутливі сенсори. Вони реагують на найменший сигнал, щоб робота мала час сховатися.

Характеристики AL-KO ROBOLINHO 2323 W SOLO BY AL-KO

Тип акумуляторна
Рекомендована макс. площа, м² 2300
Ширина захоплення (прокосу), см 23
Мінімальна висота скошування, мм 22
Максимальна висота скошування, мм 55
Система регулювання висоти ножа 3
Тип травозбірника без травозбірника
Ємність травозбірника, л без травозбірника
Рівень шуму, дб 60
Особливості регулювання висоти рукоятки
Матеріал корпусу пластик
Вага, кг 9