Контролер Elgato Stream Deck (10GAA9901)

Код товару: 1175127
Немає в наявності
  • Інформація по Elgato 10GAA9901
  • Виробник: Elgato
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: 10GAA9901
  • Вага: 0.483 кг.
  • Короткий опис:

    Контроллер Elgato Stream Deck (10GAA9901)

Опис Контролер Elgato Stream Deck (10GAA9901)

Elgato Stream Deck - це зручна командна панель, яка спрощує процес трансляції потокового відео в Мережу. За допомогою всього 15 LCD-клавіш можна здійснювати до 210 різних команд, які самостійно призначаються за допомогою фірмового ПЗ. Пристрій призначений спеціально для стримерів і має широкий функціонал, дозволяючи миттєво перемикатися між додатками для стріму, соціальними мережами, вікнами браузера і т.д.
Elgato Stream Deck підтримує такі популярні сервіси стріму як Twitch, Twitter, OBS, Tipeeestream і власний сервіс Game Capture від Elgato. Кожна клавіша контролера налаштовується під певну команду, для цього існує фірмове ПЗ. У програмі також задаються команди для сполучень клавіш і їх яскравість. Всього контролер підтримує до 210 різних команд, куди входять запуск стріму, перемикання між сервісами, соціальними мережами, відправка твіту, перемикання з веб-камери на екран гри, запуск медіа, а також настройка різних графічних, відео- та аудіоефектів.
Контролер сумісний з OS Windows і MacOS. Девайс не має вбудованої батареї, він отримує енергію від ПК. Однак при бажанні до нього можна підключити і додатковий зовнішній блок живлення, який не входить в комплект поставки і купується додатково.

Характеристики Контролер Elgato Stream Deck (10GAA9901)

Тип контроллер для стримеров
Совместимость ПК
Размер 118х84х21 мм
Вес 190 г
Цвет черный