Гіроскутер Ninebot Mini PRO White (688721)

Код товару: 1174291
Немає в наявності
  • Інформація по Ninebot 688721
  • Виробник: Ninebot
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Mini PRO White
  • Код виробника: 688721
  • Вага: 18 кг.
  • Габарити: 62x38x32 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для дорослого, Максимальна швидкість - 18 км/ч, пробіг від одного заряду - 30 км, Максимальне навантаження - 100 кг, Діаметр коліс - 10.5", Потужність - 800 Вт, Колір - білий, додатково - Bluetooth

Опис Ninebot Mini PRO White

Сучасний засіб пересування

Гіроскутер Ninebot MiniPro - це сучасний міський електротранспорт, який допоможе вам забути про пробки і запізнення. Гіроскутер на великих колесах швидко доставить вас до місця роботи або навчання, в магазин чи на тренування. Пристрій легко долає невеликі бордюри і маневрує, об'їжджаючи дорожні перешкоди. Ninebot допоможе вам підтримувати спортивну форму і добре самопочуття.

Iнтуїтивне управління

Ninebot MiniPro не має видимих ​​елементів управління. Щоб навчитися керувати гіроскутером, знадобиться трохи інтуїції і практика. Нахиліться трохи вперед, і скутер поїде в потрібному напрямку. Подайте тому, щоб пригальмувати. Машина читає ваші думки і точно виконує вказівки.

Продуманий до дрібниць дизайн

Гіроскутер Ninebot MiniPro має лаконічний сучасний дизайн, в якому кожна дрібниця має значення. Широкі рифлені платформи забезпечують чудове зчеплення з підошвою для більш точного управління і безпечної їзди. Для виробництва деталей корпусу використовувався стійкий до зносу високоякісний пластик, який не боїться швидкої їзди.

Потужний і швидкий

Ninebot MiniPro отримав два двигуни сумарною потужністю 800 Вт. Завдяки цьому гіроскутер відмінно їде не тільки по рівному асфальтованому дорожнього полотна, а й легко долає нахил дороги в 15 градусів. Максимальне навантаження на пристрій становить 100 кг. Ninebot MiniPro має запас ходу 30 км і розвиває швидкість до 18 км / ч.

Унікальна система BMS

Інтелектуальна система управління батареєю BMS контролює робочі параметри в режимі реального часу і автоматично робить зміни в настройках в залежності від умов поїздки. Це зменшує ризик відмови батареї, продовжує термін її служби і підвищує безпеку кожної поїздки.

Помітний на дорозі

Гіроскутер Ninebot MiniPro оснащений повноцінною підсвічуванням, яка дозволяє безпечно їздити у вечірній і нічний час. Передня фара висвітлює відстань до 5 м і має регульовану потужність освітлення. Задні фари позначають гіроскутер на дорозі. При зміні напрямку руху включається яскравий жовтий поворотник. Про зупинення повідомляє стоп-сигнал червоного кольору.

Характеристики Ninebot Mini PRO White

Призначення для дорослого
Максимальна швидкість 18 км/ч
Безпечний кут нахилу 15 °
Пробіг від одного заряду 30 км
Максимальне навантаження 100 кг
Діаметр коліс 10.5"
Ландшафт асфальт
Потужність 800 Вт
Акумуляторна батарея Li-ion
Час повної зарядки 4 години
Додаток iOS / Android так
Матеріал корпуса пластик
Розміри 546x262х595 мм
Вага 12.8 кг
Колір білий
Додатково Bluetooth