Прасувальна дошка Braun IB 3001 BK

Код товару: 877513
Немає в наявності
  • Інформація по BRAUN IB 3001 BK
  • Виробник: BRAUN
  • Код виробника: IB 3001 BK
  • Вага: 3.4 кг.
  • Короткий опис:

    Гладильная доска Braun IB 3001 BK

Опис Прасувальна дошка Braun IB 3001 BK

Бажаєте, щоб процес прасування став ще легшим? З прасувальною дошкою Braun IB 3001 BK, купити яку ви можете в нашому інтернет-магазині, це можливо! Як відомо, під час прасування рука дуже сильно втомлюється, та й стояти довго при виконанні цього рутинного завдання не дуже зручно. Все це, природно, заважає продовженню і без того не особливо приємного процесу. Тому дуже важливо, щоб у вас була не тільки хороша праска, але і відповідна за якістю прасувальна дошка! Braun IB 3001 BK ідеально підходить як для прасок, так і для прасувальних систем Braun!

Широка прасувальна поверхня дошки IB 3001 BK покрита 100% бавовною. З одного боку вона завужена , з іншого, більш широкого, оснащена спеціальною підставкою для прасувань і прасувальних систем. Ви можете без проблем регулювати висоту дошки,так як вам буде зручно. Її прогумовані ніжки дозволять прасувальній дошці міцно стояти на своєму місці. Для зручного транспортування, їх можна складати.

Німецька компанія, відома у всьому світі якістю виробленої продукції, випустила прасувальну дошку Braun IB 3001 BK, ціна якої цілком прийнятна, для того щоб такий нелюбимий процес став більш простим і зручним для вас!