Рюкзак для ноутбука Grand-X 15,6" RS625 (RS-625)

Код товару: 978374
Немає в наявності
  • Інформація по Grand-X RS-625
  • Виробник: Grand-X
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 15,6" RS625
  • Код виробника: RS-625
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 46x30x18 см.
  • Короткий опис:

    Рекомендований розмір ноутбуку - 15.6", Матеріал - нейлон, Колір - чорний

Опис Grand-X 15,6" RS625

Рюкзак для ноутбука Grand-X RS-625 втілює і поєднує в собі всі найновіші тренди сучасних рюкзаків для ноутбуків і стане надійным помічником при транспортуванні особистих речей і ноутбука з діагоналлю до 15,6".
Міцний, стійкий до порізів матеріал, надійний внутрішній захист, кодовий замок, потаємні кишені, допоможуть захистити ваші речі, від дощу, фізичних пошкоджень і зловмисників. Роз'єм USB дає можливість заряджати пристрій у кишені штанів чи куртки не виймаючи павербанк з рюкзака.
Особливості:
Кодовий замок - ніхто крім власника не зможет відчинити замок рюкзака, захищений трьохзначним кодом з 1000 можливих комбінацій. Це надійніше стандартних рюкзаків Antitheft, Антизлодій и т д, де до блискавки немає доступу позаду. Теперь можна бути абсолютно спокійним, Ваш рюкзак - Ваш сейф!
Стійка до порізів тканина - рюкзак виготовлений зі стійкої до порізів тканини, зловмисник не зможет отримати доступ до речей в рюкзаку при спробі розрізати її ножем.
Потаємні кишені для документів и грошей - в рюкзаку передбачена потаємна кишеня для цінних речей, яка знаходиться на спинці рюкзака, і до якої не можливо отримати доступ поки рюкзак одітий на власнику.
Вмонтований роз'єм USB, кабель від якого веде в кишеню для павербанка що знаходится в рюкзаку (не поставляеться в комплекті) дозволяє заряджати пристрій в кишені штанів чи куртки
Окремі кишені для ноутбука та планшета - в основному відділенні передбачені окремі внутрішні кишені з посиленим захистом та фіксацією притроїв для ноутбуків діагоналлю до 15,6" и планшетів діагоналлю до 10,1"
Кишені для дрібних речей - в кожній модели передбачені окремі кишені для зручного розподілу дрібних речей та блоку живлення для ноутбука
Відбивачі на зовнішній стороні рюкзака - на на зовнішній стороні розположені відбивачі, які в темний час доби відбивають світло фар автомобіля, заздалегіть повідомляючи водію про людину що йде перед ним
Рюкзак тримає форму, захищаючи речі від несильних ударів
Тканина рюкзака являеться водовідштовхующою, витримує слабкий і середній дощ

Характеристики Grand-X 15,6" RS625

Матеріал нейлон
Рекомендований розмір ноутбуку 15.6"
Спосіб закриття блискавка
Колір чорний