Рюкзак для ноутбука RivaCase 13.3" 5563 (Black) "Gremio", 18L (5563Black)

Код товару: 1559974
Немає в наявності
  • Інформація по RivaCase 5563Black
  • Виробник: RivaCase
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 13.3" 5563 (Black) "Gremio", 18L
  • Код виробника: 5563Black
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 44x35x2 см.
  • Короткий опис:

    Рекомендований розмір ноутбуку - 13.3", Матеріал - поліестер, об`єм - 18 л, Особливості - бічні кишені, застібка на блискавці, регулируемые лямки, Колір - чорний

Опис RivaCase 13.3" 5563 (Black) "Gremio", 18L

Високоякісна водовідштовхувальна тканина

Зараз важливо бути впевненим, що сумка, в якій носиться одяг та речі, забезпечує захист від негоди. У цих пристроях зберігається все соціальне та професійне життя, тому вони надто цінні, щоб ризикувати. Колекція Gremio виготовлена з високоякісної водовідштовхувальної тканини, щоб уникнути дискомфорту у разі негоди.

Компактний, але місткий

Містке головне відділення колекції Gremio забезпечить достатньо місця для всіх необхідних речей. Так що не варто турбуватися, якщо потрібні додатковий блокнот, книга або пристрій. М'яка кишеня для ноутбука також забезпечує додатковий захист.

Передня кишеня на блискавці

У Rivacase завжди розглядаються способи зробити день більш продуктивним. Компанія прагне заощадити час клієнтів, надавши їм найкращі можливості для досягнення цілей. Передня кишеня на блискавці в лінійці Gremio запобігає необхідності копатися в рюкзаку, шукаючи ручку або зарядний пристрій.

Дві бічні сітчасті кишені

Рюкзак Gremio обладнаний двома сітчастими бічними кишенями для зберігання пляшок з водою або парасольки. Ці предмети зазвичай потрібні у повсякденному житті, але немає бажання ризикувати, поміщаючи їх у сумку через побоювання з приводу вологи. Цей рюкзак дозволяє легко розв'язувати цю проблему.

Зручні наплічні ремені з м'якими вставками

При виборі сумки важливий фактор зручності, особливо якщо сумка використовуватиметься протягом тривалого часу. Тонкі та неякісні ремені можуть створювати тиск на плечі, що з часом може вплинути на здоров'я. Рюкзак Gremio оснащений зручними плечовими ременями з м'якими вставками, що забезпечують безпечне використання навіть з важкими вантажами.

Система керування ременями

Лямки та ремені, що бовтаються в рюкзаку, можуть становити небезпеку. Вони можуть зачепитися за двері поїзда або ліфта, а також можуть створювати проблеми при велосипедних поїздках, зачіпляючись за гілки під час руху на швидкості. У лінійку Gremio включена система керування ременями, забезпечуючи акуратне та безпечне їх використання, а також зберігаючи компактність та елегантний зовнішній вигляд протягом усього дня.

Характеристики RivaCase 13.3" 5563 (Black) "Gremio", 18L

Колір чорний
Рекомендований розмір ноутбуку 13.3"
Спосіб закриття блискавка
Кількість основних відсіків 1
Матеріал поліестер
Об `єм 18 л
Спинка м'яка
Особливості регулируемые лямки
Внутрішня ширина під пристрій 235 мм
Внутрішня висота під пристрій 330 мм