Рюкзак туристичний Skif Outdoor Camper 35L Black (8643B)

Код товару: 1273096
Під замовлення
2086 Грн
  • Інформація по SKIF Outdoor 8643B
  • Виробник: SKIF Outdoor
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Camper 35L Black
  • Код виробника: 8643B
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 55x30x8 см.
  • Короткий опис:

    сфера використання - для велотуризму, для пішого та гірського туризму, стать - чоловічий, жіночий, об'єм - 35 л, Матеріал - нейлон, Колір - чорний

Опис SKIF Outdoor Camper 35L Black

Skif Outdoor Camper — рюкзак середнього розміру для хайкінгу, велоспорту та нетривалих подорожей вихідного дня.

Модель виконана з високоміцного та стійкого до стирання матеріалу, завдяки чому рюкзак прослужить не один рік. Рюкзак має містке основне відділення з відсіком для ноутбука, планшета або книг, відділення з органайзером для дрібниць, глибоку фронтальну горизонтальну кишеню, та бічні кишені з еластичного матеріалу для пляшки або термоса. Також рюкзак обладнаний маленькою кишенею внизу рюкзака, в якому захований водонепроникний чохол.

Рюкзак Camper оснащений зручною Х-подібною підвісною системою, яка використовується в першу чергу для рюкзаків, що використовуються для занять видами спорту, що потребують інтенсивних рухів. Завдяки хрестоподібно розташованому сталевому каркасу і міцному ременю на стегнах з м'якими вставками, основна частина навантаження перерозподіляється на стегна. Особливістю даної системи є спеціальна сітка, яка охоплює каркас, створюючи простір між рюкзаком і спиною і таким чином забезпечує максимальну вентиляцію. За бажанням каркас можна витягти, полегшивши рюкзак.

Модель обладнана компресійними ременями з боків та плечовими шлейками з м'якими вставками. Рюкзак Camper сумісний з питною системою, яку можна розмістити в основному відділенні.

Характеристики SKIF Outdoor Camper 35L Black

Сфера використання для пішого та гірського туризму
Стать чоловічий
Об'єм 35 л
Спинка ортопедична
Каркас Х-образний
Тип вентиляції спини сіткова панель
Відділення для ноутбука
Застібки і замки блискавка
Фіксація поясна стяжка
Особливості бічні кишені
Кількість відсіків 2
Висота 54 см
Ширина 32 см
Глибина 16 см
Колір чорний
Матеріал нейлон