Рюкзак туристичний Terra Incognita Cyclone 16 black / gray (2000000001661)

Код товару: 615284
Під замовлення
1562 Грн
  • Інформація по Terra Incognita 2000000001661
  • Виробник: Terra Incognita
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Cyclone 16 black / gray
  • Код виробника: 2000000001661
  • Вага: 0.8 кг.
  • Габарити: 45x32x8 см.
  • Короткий опис:

    сфера використання - міські, стать - чоловічий, жіночий, об'єм - 16 л, Матеріал - 450D Polyester Rip Stop, Колір - чорний

Опис Terra Incognita Cyclone 16 black / gray

Рюкзак туристичний Terra Incognita Cyclone 16 black /gray - функціональний рюкзак об'ємом 16 літрів для людей, що ведуть активний спосіб життя. Він ідеально підходить для поїздок на роботу, в університет і для одноденних прогулянок.
Рюкзак виконаний з поліестерового матеріалу з водовідштовхувальним поліуретановим покриттям і вплітанням, що підсилює нитки за технологією Rip Stop. Таке покриття захистить вміст Вашого рюкзака від негативних впливів дощу і снігу. Дно виготовлене з високоміцного водостійкого поліамідного матеріалу великої щільності, який має високу стійкість до стирання. Поліуретанові покриття, стійке до механічних впливів.
Термолита система спинки " PERFORATE back system " має безліч повітряних каналів - отворів , вкритих дихаючої сіткою. Така конструкція зменшує вагу і забезпечує ефективну вентиляцію. Жорсткий пластик , яким продубльована підвісна система , забезпечує точний розподіл ваги і високу комфортність. Конструкція спинки дозволяє при необхідності заховати поясний ремінь.
Об'ємна фронтальна кишеня з еластичним шнуром і органайзером підходить для речей, які доводиться часто доставати або ховати. Дві нижні бічні кишені виконані з сітки. Конструкція спинки дозволяє при необхідності заховати поясний ремінь. Ергономічні плечові лямки з м'якими краями також легко регулювати.

Характеристики Terra Incognita Cyclone 16 black / gray

Сфера використання міські
Стать чоловічий
Об'єм 16 л
Спинка жорстка
Тип вентиляції спини вентиляція спини
Відділення для питної системи
Застібки і замки мотузка-затяжка
Фіксація поясна стяжка
Особливості посилене дно
Кількість відсіків 2
Висота 40 см
Ширина 32 см
Глибина 17 см
Вага 0.83 кг
Колір чорний
Матеріал 450D Polyester Rip Stop