Аксесуар для охоронних систем Teltonika Універсальний датчик Bluetooth Eye Sensor (BTSMP14NE501)

Код товару: 1321757
Очікується
1233 Грн
  • Інформація по Teltonika BTSMP14NE501
  • Виробник: Teltonika
  • Країна-виробник: Литва
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Універсальний датчик Bluetooth Eye Sensor
  • Код виробника: BTSMP14NE501
  • Короткий опис:

    Розмір 56.6x38x13 мм

Опис Teltonika Універсальний датчик Bluetooth Eye Sensor

Бездротові рішення відкривають нові горизонти для вашого бізнесу та допомагають стежити за вашими активами та їх суттєвими параметрами. Відкрийте сертифіковану модель датчика Bluetooth з низьким енергоспоживанням від Teltonika з надійним легким корпусом та акумулятором з тривалим терміном служби. Модель призначена для недорогого швидкого та простого налаштування та інтеграції для економії дорогоцінного часу та ресурсів, забезпечення своєчасного контролю та підзвітності.
Ідеально підходить для випадків використання простежуваності, відстеження доставки, моніторингу різних рухомих об'єктів у логістиці (трейлери, контейнери), сільське господарство (навісне обладнання для тракторів) та будівництво (інструменти та інвентар).
Вбудований акселерометр може виявляти рух предмета, крок та крен пристрою. Виявлення магніту можна використовувати для бездротового виявлення відкриття / закриття та сповіщень. Датчик EYE підтримує протоколи iBeacon та Eddystone. Пристрій повністю сумісний із платформою прошивки Teltonika, яка забезпечує розширену функціональність. Налаштування, сканування та оновлення у будь-який час та в будь-якому місці за допомогою спеціальної мобільної програми Teltonika.

Характеристики Teltonika Універсальний датчик Bluetooth Eye Sensor

Розмір 56.6x38x13 мм
Об'єм брутто 0.000108 м3
Вага без упаковки 0.018 кг
Вага в упаковці 0.025 кг