Графічний планшет Huion Inspiroy Giano (G930L) + перчатка (G930L)

Код товару: 1407799
Під замовлення
9593 Грн
  • Інформація по Huion G930L
  • Виробник: Huion
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Inspiroy Giano (G930L) + перчатка
  • Код виробника: G930L

Опис Huion Inspiroy Giano (G930L) + перчатка

Huion Inspiroy Giano - це графічний планшет, створений для професіоналів.

Джано - найбільший бездротовий планшет у своїй галузі з підтримкою Bluetooth 5.0 та технологією Pentech 3.0. Завдяки великій робочій зоні та реалістичному відчуттю роботи з ручкою, натхненник Джано ідеально підходить для ілюстрації, малювання, 3D -моделювання або редагування фотографій.

Розширити свій творчий потенціал у більшому просторі

Giano Inspiroy з робочою зоною 13,6 дюйма спеціально розроблена для великих моніторів, дозволяє точно керувати курсором та малювати більш тонкі деталі та лінії.

Розумний РК -екран

Inspiroy Giano оснащений інтелектуальним РК -екраном, який дозволяє в будь -який час перевіряти поточну умову пристрою.

Pentech 3.0, більш стійкий малюнок

Перо PW517 без акумулятора з Pentech 3.0 (остання технологія Huion Pen) забезпечує кращу стабільність завдяки нижньому розташуванню ручки на поверхню, що забезпечує реалістичний досвід живопису. Він також підтримує функцію нахилу ± 60 ° та 8192 рівнів чутливості до тиску. Ми також пропонуємо повні на підставці для пера, які покращують тертя між поверхнею екрана та кінчиком пера.

Спеціальні комбінації ключів, більш ефективний малюнок

На лівій стороні графічного планшета встановлено 6 експрес-клауш. Кожна клавіша може бути налаштована на різні функції, такі як комбінації ключів, кнопки лівої та правої миші, а також для переключення екрана дисплея та навіть для підключення до комп'ютерної системи, наприклад, для блокування екрана та вимкнення комп'ютера. Крім того, комбінації цих функцій можуть бути налаштовані на клавіші ручки, що значно підвищить ефективність малювання.

Bluetooth 5.0 з більшою сумісністю та більшою стабільністю

На додаток до провідного USB, ви також можете легко підключити свій Mac або ПК за допомогою Windows через Bluetooth через Wireless. Володіючи широким покриттям, швидкою та стабільною швидкістю передачі, Bluetooth 5.0 гарантує, що ваша творчість буде без обмежень. Крім того, ви також можете безпосередньо підключити Inspiroy Giano до своїх пристроїв Android через Bluetooth.

Міцний заряд акумулятора, довший час використання

Автономний робочий час не буде відірваний з роботи протягом усього дня. Inspiroy Giano оснащений великою батареєю потужністю 2500 мАг. Ви можете зарядити його під час сну протягом 3 годин, що дає вам до 18 годин загального часу роботи.

Гнучкий зв’язок та сумісність

Підтримувані системи: Windows 7/8/8.1 (провідне з'єднання), Windows 10 64-бітна (Bluetooth), MacOS 10.12 або New, ChromeoS 88 або новіші (проводне з'єднання), Android 6.0 або новіші (Bluetooth).

Характеристики Huion Inspiroy Giano (G930L) + перчатка

Розміри робочої поверхні 345.4 x 215.9 мм
Роздільна здатність 5080 lpi
Перо PW517
Чутливість до нахилу ± 60°
Кількість рівнів натиску пера 8192
Підтримка ОС Android 6.0 і вище; Mac OS X 10.12 і вище; Windows 10; Windows 7; Windows 8; Windows 8.1
Також шукають для професіоналів