Графічний планшет Huion Kamvas GT-221Pro V2 (GT221PROV2)

Код товару: 933728
Немає в наявності
  • Інформація по Huion GT221PROV2
  • Виробник: Huion
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Kamvas GT-221Pro V2
  • Код виробника: GT221PROV2

Опис Huion Kamvas GT-221Pro V2

Графічний планшет Huion Kamvas GT-221Pro V2 (GT221PROV2)

Тонкий і компактний дизайн

Також, як і в V1, Kamvas Pro 22 має тонкий і компактний дизайн. Всі роз'єми для підключення кабелів перебувають з правого боку, що забезпечує просту і легку настройку.

Більш природний і інтуїтивно зрозумілий творчий досвід

Багато любителів мистецтва оновлять планшети на графічні монітори для більш природного і інтуїтивного творчого досвіду роботи. Спеціальне скло не тільки має антиблікове покриття, але і забезпечує відчуття малювання як по папері. Кут огляду 178 дозволяє мати кращий охоплення.

Легкий доступ до персоналізованих налаштувань

За 10 симетричних сенсорних клавіш з обох сторін легко налаштовуються в драйвері Huion. Це ідеально підходить для правшів і лівшів, немає необхідності перевертати монітор. Також сенсорні панелі передбачені для масштабування, прокручування, зміни розміру кисті і т.д.

Творіть з комфортом

21.5-дюймовий антибликовий екран забезпечує достатній робочий простір і захист зору. Міцна ергономічна підставка може бути налаштована по вашим перевагам, під кутом від 20 до 80 градусів. Новий силіконовий захоплення на ручці PW500 забезпечує додатковий комфорт вашому робочому процесу.

Швидкий і точний

Швидкість відгуку 266 PPS забезпечує швидшу реакцію і мінімізує затримки. 8192 рівня чутливості до натискання пера дозволяють створювати більш тонкі штрихи. Колірна гамма 100% sRGB відображає 16.7 мільйонів квітів, щоб відобразити потрібний колір.

Сумісність

GT-221Pro V2 працює з Windows 7/8 / 8.1 / 10, Mac OS X10.11 або вище і сумісний з усіма основними програмами.

Основні переваги:

ручка без батареї: попрощайся з зарядкою ручки;

8192 рівня чутливості до тиску: більш точні, більш певні лінії;

антиблікове скло: спеціальне скло зменшує навантаження на очі і забезпечує поверхню схожу на папір;

21-дюймовий екран: достатньо місця для реалізації вашої уяви;

настроюються експрес-клавіші: всі ваші улюблені ярлики під рукою.

Багато з нас, при вивченні основ роботи з графічними додатками, часто зустрічаються з таким поняттям як графічний планшет, при цьому вони навіть не підозрюють про те, що такі планшети є невід'ємною частиною цієї роботи. Вони дуже популярні і широко використовуються багатьма дизайнерами і фотографами. "Чому так?", Запитаєте ви. Та тому що вони зручні і прості у використанні, а також дозволяють в рази скоротити час роботи (будь то малювання або навіть обробка фотографій).

Графічний планшет - це пристрій для введення малюнків від руки безпосередньо в комп'ютер. Малювання на графічному планшеті схоже з малюванням на листі паперу олівцем.

Що ж робить графічні планшети настільки унікальними, що вони в багатьох аспектах перевершують нашу стару комп'ютерну мишку? Зручність у використання пера з різними програмами по роботі з графікою, такими як Photoshop, Photoshop Elements, PaintShop Pro, Corel Painter, Adobe Illustrator, Corel Draw. Мишка не відчуває себе також комфортно і добре в мистецькій сфері як перо з планшетом.

Характеристики Huion Kamvas GT-221Pro V2

Також шукають для професіоналів
Роздільна здатність 5080 lpi
Кількість рівнів натиску пера 8192
Підтримка ОС Windows 7, 8, 10, Mac OS X 10.11+
Особливість 20 функціональних кнопок