Смартфон Samsung Galaxy A31 SM-A315 4/64GB Dual Sim Red (SM-A315FZRUSEK)_UA SM-A315 Red

Код товару: 1094690
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung SM-A315 Red
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: SM-A315 Red

Опис Смартфон Samsung Galaxy A31 SM-A315 4/64GB Dual Sim Red (SM-A315FZRUSEK)_UA SM-A315 Red

IMEI відрепортований. Репортити в звіт по Samsung не можна.

Побачте все на великому яскравому екрані.
Пориньте у великий 6,4-дюймовий безмежний U дисплей Galaxy A31. Вдале співідношення сторін дозволяє наповнити ваш екран контентом від краю до краю. Переглядайте улюблені відео, ігри та прямі трансляції на чіткому екрані FHD+ Super AMOLED.

Тонкий зовні, але великий усередині
Усе, що вам потрібно від телефона, у тонкому корпусі. Оснащений великим акумулятором ємністю 5000 мА·год (типово) у корпусі товщиною 8,6 мм Galaxy A31 ідеально поміщається в руку й вирізняється геометричним дизайном у блискучому корпусі. Обирайте Грані призми чорний; Грані призми синій; Грані призми білий; Грані призми червоний

Чотири камери дозволяє знімати з більшою перспективою.
Робіть знімки високої роздільної здатності на основну камеру 48 Мп для чітких фотографій і вдень, і вночі. Надширококутна 8-мегапіксельна камера 123° здатна охопити більше.. Оберіть оновлену 5-мегапіксельну макрокамеру для надзвичайно чітких знімків зблизька й переконайтеся, що предмет завжди виділяється завдяки 5-мегапіксельній камері глибини із численними ефектами Live Focus.

Отримайте більше поле зору, не сходячи з місця
Захоплюйте більше в кадр завдяки надширококутній камері. А з основною камерою 48 мегапікселів ваші фотоісторії будуть яскравими і в день, і в ночі.

Макрокамера, яка фіксує деталі зображення
5-мегапіксельна макрокамера (40 мм) із чотирьох камер знімає із чіткістю та якістю, які дозволяють фіксувати найдрібніші деталі на знімках зблизька. Використовуйте природне розмиття фону (Bokeh), щоб ізолювати предмет і виділити його.

Камера глибини виділяє ваш предмет на фоні інших
5-мегапіксельна камера з об"єктивом для оцінки глибини сцени дозволяє коригувати глибину сцени на фото до і після зйомки. Вона зменшує небажаний фоновий шум на ваших зображеннях, щоб вони мали більш професійний вигляд.

Селфі, які привертають увагу, робити просто
Ви хочете зробити хороше селфі. Для вражаючого вигляду за денного світла 20-мегапіксельна фронтальна камера Galaxy A31 забезпечує вам чіткі фотографії високої роздільної здатності. А з функцією Live Focus, яка злегка розмиває задній фон, ваше як у зірки.

Заряд, який допомогає вам жити на повну
В реальному житті вам потрібен телефон, заряду акумулятора якого вистачає надовго. Акумулятор ємністю 5000 мАч·год (типово) * надає вам можливість здійснювати потокове відтворення?, ділитися контентом і грати в ігри. Якщо у вас сідає заряд, увімкніть пристрій у розетку й поповніть заряд завдяки швидкому заряджанню 15 Вт.

Дайте собі більше простору для ігор
Galaxy A31 оснащено швидким процесором і масштабним сховищем, тому ви можете зосередитися на роботі. Вдосконалений 8-ядерний процесор і 4 оперативної пам"яті забезпечують плавну й ефективну продуктивність. Завантажуйте більше та видаляйте менше завдяки внутрішньому сховищу об"ємом 64 ГБ/128 ГБ. Збільшіть об"єм сховища за допомогою microSD-карти об"ємом 512 ГБ.

Функція Game Booster дає вам перевагу
Максимізуйте продуктивність за допомогою Game Booster. Спеціалізований інтерфейс і доступне меню гарантують менше відволікають і дозволяють вийти на якісно інший рівень геймінга. . Функція Frame Booster забезпечує плавне й надзвичайно реалістичне відтворення графіки. Крім того, ви можете викладатися в іграх на повну, адже Game Booster запам"ятовує особливості вашої манери користування для оптимізації енергоспоживання, температурного режиму та використання пам"яті.

Супербезпека, доступна всім
Платформа Samsung Knox, від початку інтегрована в апаратне і програмне забезпечення телефона, захищає його з перших хвилин після увімкнення. Пропонуючи багаторівневий захист, вона оберігає вашу найціннішу інформацію від шкідливого програмного забезпечення та зловмисних загроз.

Ваш відбиток пальця — це ключ
Galaxy A31 оснащено високотехнологічною технологією біометричного розпізнавання користувача. Сканер відбитків пальців, вбудований в екран, розпізнає унікальний відбиток пальця, тому тільки ви можете розблокувати пристрій одним дотиком.

Характеристики Смартфон Samsung Galaxy A31 SM-A315 4/64GB Dual Sim Red (SM-A315FZRUSEK)_UA SM-A315 Red

Основные характеристики
Предустановленная ОС Android 10.0 (Q)
Дисплей
Диагональ экрана (диапазон) более 6
Разрешение 2400x1080
Тип матрицы Super AMOLED
Оснащение
Количество SIM-карт 2
Тип SIM-карты Nano-SIM
Объем оперативной памяти 4 ГБ
Объем встроенной памяти 64 ГБ
Поддержка SD-карты до 512 ГБ
Комбинированный слот нет
Количество ядер 8
Камера
Количество основных камер 4
Основная камера 48+8+5+5 Мп
Вспышка основной камеры светодиодная
Фронтальная камера 20 Мп
Фронтальная вспышка нет
Коммуникации
Стандарт связи 4G (LTE)
Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth Bluetooth 5.0
Навигация GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
NFC есть
Аудиоразъем 3.5 mm
Интерфейсный разъем USB Type-C
Безопасность
Сканер отпечатков пальцев на корпусе нет
Сканер отпечатков пальцев в экране есть
Сканер лица есть
Сканер сетчатки глаза нет
Особенности
Беспроводная зарядка нет
Быстрая зарядка есть
Корпус
Защита от пыли и влаги нет
Материал корпуса пластик
Цвет красный