Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Elegance 3 (1600 mAh) SIMO ASSISTANT Black (4827798233719)

Код товару: 902440
Немає в наявності
  • Інформація по Sigma 4827798233719
  • Виробник: Sigma
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Comfort 50 Elegance 3 (1600 mAh) SIMO ASSISTANT Bl
  • Код виробника: 4827798233719
  • Вага: 0.35 кг.
  • Габарити: 18x7x3 см.
  • Короткий опис:

    2.8", 240x320, 0.3 Mpx, Bluetooth, 1600 mAh, FM-радіо, ліхтарик, чорний

Опис Sigma Comfort 50 Elegance 3 (1600 mAh) SIMO ASSISTANT Bl

Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Elegance 3 (1600 mAh) 

Простота, комфорт, елегантність - це все про двосімний телефоні Sigma mobile Comfort 50 Elegance. Відмінною особливістю даної моделі є великий 2.8-дюймовий екран і дві кнопки виклику окремо під кожну SIM-карту, а також наявність українського алфавіту на клавішах набору. Корпус телефону виконаний з пластика soft-touch, що створює приємне тактильне відчуття. Можна бути впевненим, що телефон не буде вислизати з рук.

Традиційно Comfort 50 Elegance має набір функцій, властивих іншим телефонами серії Comfort 50 - наявність на лицьовій панелі тривожної кнопки SOS, програмованої на 5 номерів, великі клавіші з чітким контрастним шрифтом і підсвічуванням, голосова озвучка набору номера, що особливо важливо для людей похилого віку та людей , з ослабленим слухом і зором.

Comfort 50 Elegance оснащений світлодіодним ліхтариком, який виконує функцію спалаху у 0.3 Мп камери, органайзером з функціями будильника, калькулятора, календаря, аудіо-і відеоплеєрів, диктофона; мультимедійні можливості телефону представлені наявністю FM-радіо, в якості антени для якого використовуються провідні навушники. Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Elegance легко перетворюється в аудіоплеєр, оскільки має вбудовані програвач. FM-радіоприймач працює навіть без підключення навушників. Знімний акумулятор ємністю 1000 мА * год дозволить телефону перебувати до 8 днів в режимі очікування або до 5 годин в режимі розмов. Comfort 50 Elegance з упевненістю можна назвати не просто відмінним помічником в повсякденному житті, але і привабливим атрибутом вашого іміджу.

Мобільний телефон Sigma Comfort 50 Elegance 3 (1600 mAh) відмінно підходить для літніх людей, для яких комфорт у використанні набагато важливіше технічних характеристик. А підтримка двох SIM-карт, стильний дизайн, яскраві і якісні матеріали, зручність захоплення однією рукою роблять цю модель чудовим вибором для заміських поїздок і в якості другого телефону. Девайс також стане вдалим рішенням для школярів і поміститься в будь-яку кишеню завдяки своїм компактним розмірам і легкої ваги.

Український бренд Sigma mobile створений в 2010 році колективом фахівців в області IT-техніки, телефонії і радіозв'язку для розробки і пропозиції продукції задовольняла б потреби користувачів IT-техніки і телефонії, які не враховано в масових продуктах. За порівняно невеликий період часу, бренд Sigma mobile став широко відомий на українському ринку, а також отримав визнання на європейському, зарекомендувавши себе як бренд якісної, надійної і доступної продукції.

Лінійка пристроїв Sigma mobile сьогодні це: захищені мобільні телефони і смартфони. Захищені мобільні телефони-рації. Планшети (в тому числі захищені). Бездротові гарнітури (в тому числі захищені). GSM телефони з функцією SOS (в тому числі захищені). Екшн-камери. Аксесуари. Лінійка постійно поповнюється. Кілька нових продуктів завжди в розробці.

Пристрої захищеної лінійки розраховані на використання в різних жорстких умовах, з легкістю переносять падіння в воду, пісок або бруд, так як захист від проникнення вологи і пилу гарантують високі стандарти захисту IP67 і IP68. З таким пристроєм його власник може не думати про нього під час зливи або працюючи в пилу і бруду, а вирушаючи в подорож, експедицію, на полювання чи риболовлю не хвилюватися за його якість і надійність.

Крім захищених пристроїв, Sigma mobile пропонує користувачам надійних «помічників» для старшого покоління - телефонів з функцією SOS, незамінною в екстрених випадках. Телефони розраховані для літніх людей і людей із слабким зором, так як головна їхня перевага - великі кнопки і цифри на екрані, гучний звук, логічне інтуїтивне меню і, звичайно ж, кнопка SOS. Крім того, представлені пристрої є прекрасним вибором для заміських поїздок, в якості другого телефону, а також стануть вдалим рішенням для школярів.

Головне завдання команди Sigma mobile - надавати користувачам тільки якісні і надійні пристрої, а також забезпечувати постійне оновлення лінійки з урахуванням побажань споживачів, розвитком технологій і відповідність ціна / якість. Головна мета команди Sigma mobile - популяризація в суспільстві українського національного продукту, а також розвиток і зміцнення національного потенціалу в області IT-технологій і телефонії.

Характеристики Sigma Comfort 50 Elegance 3 (1600 mAh) SIMO ASSISTANT Bl

Клас телефону Multi SIM
Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Mini
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G
Стандарти зв'язку (GSM) 1900
Тип дисплея TFT
Діагональ екрану 2.8"
Роздільна здатність екрану 240x320
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 32 Gb
Основна камера 0.3 Mpx
Операційна система no OS
Мультимедіа FM-радіо
Органайзер телефонна книга
Бездротові підключення Bluetooth
Інтерфейси і підключення microUSB
Ємність акумулятора 1600 mAh
Особливості ліхтарик
Також шукають Китайські
Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 131*60*13 мм
Вага 109 грам
Колір чорний