Жорсткий диск для ноутбука 2.5" 1TB WD (WD10JFCX)

Код товару: 554780
Немає в наявності
  • Інформація по WD WD10JFCX
  • Виробник: WD
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: 2.5" 1TB
  • Код виробника: WD10JFCX
  • Вага: 0.115 кг.
  • Габарити: 10x1x7 см.
  • Короткий опис:

    1 TB, 5400 об/хв, 16 MB, SATA III, 2,5", 9 Вт

Опис WD 2.5" 1TB

WD Red виріс
Спираючись на успіх попередніх моделей WD Red, ми створили нові накопичувачі максимально можливої ??ємності. Тепер компанія WD пропонує своїм замовникам ще більш широкий асортимент рішень ємністю до 6 ТБ для систем NAS з 1 - 16 відсіками. Поповнення сімейства WD Red.
Нова версія NASware 3.0
Керуючись прагненням створити кращі в світі рішення для NAS, ми розробили технологію NASware 3.0, яка знову поліпшила сумісність накопичувачів WD Red, дозволивши використовувати їх в системах NAS з 6 - 8 відсіками. Завдяки технології NASware 3.0, яка підвищила показники сумісності та надійності, підтримується робота накопичувачів WD Red в системах NAS з 1 - 8 відсіками. Тепер накопичувачами WD Red можна комплектувати NAS нового покоління з 8 відсіками загальною ємністю до 48 ТБ.
Багатий досвід в області NAS
Накопичувачі WD Red перевірені на сумісність з найширшим в світі кругом систем NAS.* Це означає, що купуючи будь-яку систему NAS, ви можете бути впевнені в тому, що накопичувачі WD Red будуть сумісні з нею краще за всіх. Наші клієнти отримують з нами гордість за наші вироби і впевненість у вірності нашого курсу.
* Наведено відомості про вироби, що випускаються на квітень 2014 р
NAS для дому
Пристрій NAS з накопичувачами WD Red відкриє перед вашою домашньою мережевою системою нові горизонти швидкості і зручності трансляції медіа, створювати резервні копії вмісту комп"ютерів, обміну файлами та роботи з ними. Використовувана в накопичувачах WD Red технологія NASware 3.0, що володіє розширеною сумісністю, дозволяє моментально обмінюватися матеріалами з мобільними пристроями, комп"ютерами, телевізорами, розважальними системами і т.д. На основі накопичувачів WD Red ви можете створити свою власну надійну хмарну систему.
NAS для малих підприємств
Накопичувачі WD Red для систем NAS з 1 - 8 відсіками допоможуть підвищити ефективність і результативність роботи вашого малого підприємства. У накопичувачах WD Red використовується технологія NASware 3.0, що володіє підвищеною сумісністю з різними системами, що спрощує їх інтеграцію в наявну у вас мережеву інфраструктуру. Використовуючи у своїй системі NAS спеціалізовані накопичувачі WD Red, ви допомагаєте своїй компанії, оскільки ваші співробітники можуть швидше обмінюватися файлами і надійніше архівувати свою роботу. У середовищах з кількістю відсіків 8 - 16 на середніх і великих підприємствах рекомендується використовувати накопичувачі WD Red Pro.
Унікальна технологія NASware 3.0
Завдяки застосуванню нашої унікальної технології NASware 3.0 накопичувачі WD Red прекрасно почувають себе в непростих умовах невеликих NAS. Використовуючи накопичувачі WD Red в своїй системі NAS, ви не просто підвищуєте її ефективність і надійність, а отримуєте від NAS максимум можливого.
3D Active Balance Plus
Розроблена нами вдосконалена технологія балансування в двох площинах істотно підвищує швидкодію і надійність накопичувачів. Відсутність правильного балансування в жорстких дисках може приводити до надмірної вібрації і шуму в багатодискових системах, скорочувати термін служби накопичувачів і згодом знижувати їх швидкодія.
Правильний вибір!
Накопичувач WD Red створений спеціально для систем NAS для дому та невеликого офісу, а також для ПК з RAID-масивами.
Підвищена надійність
Оскільки ваша система NAS працює цілодобово, для неї необхідні дуже надійні накопичувачі. Модель WD Red з технологією NASware 3.0, створена для цілодобової роботи, має показник MTBF на 35% кращий, ніж у звичайних накопичувачів.
Сумісність з NAS
Передова технологія NASware 3.0, реалізована в мікропрограмі накопичувачів WD Red, забезпечує безперешкодну інтеграцію, надійний захист даних і оптимальну швидкодію жорстких дисків, що працюють в RAID-масивах і системах NAS.

Характеристики WD 2.5" 1TB

HDD для ноутбуків - Конфігурації диску
Максимальна споживана потужність: 1.4 Ват
Розташування пристрою: Внутрішній
Тип жорсткого диску: Портативний
Форм-фактор: 2.5"
Ємність пристрою пам'яті: 1 ТБ
Підтримувані канали даних: SATA III-600
Продуктивність
Зовнішня швидкість передачі даних: 6 Гбит/с
Надані інтерфейси
Тип з'єднувача інтерфейсу SATA: SATA 7-pin
Кількість SATA інтерфейсів: 1
Умови експлуатації
Максимальна температура навколишнього середовища під час роботи: 60 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час роботи: 0 °C
Максимальна температура навколишнього середовища під час зберігання: 65 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час зберігання: -40 °C
Мінімальна споживана енергія: 0.2 Ват
Ударостійкість під час роботи: 400G @ 2ms
Ударостійкість під час зберігання: 1000G @ 2ms
Середній рівень шуму під час роботи: 24 децибел
Габарити та вага
Глибина: 100.2 мм
Висота (мм): 9.5 мм
Ширина: 69.85 мм
Номінальна вага: 0.115 кілограм