Жорсткий диск 3.5" 8TB WD (WD8003FFBX)

Код товару: 899437
Є в наявності
10250 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 10250грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 60 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по WD WD8003FFBX
  • Виробник: WD
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: 3.5" 8TB
  • Код виробника: WD8003FFBX
  • Вага: 0.75 кг.
  • Габарити: 3x14x10 см.
  • Короткий опис:

    8 TB, 7200 об/хв, 256 MB, SATA III, 3.5", WD Red Pro, 235 Мбіт/сек, 8.8 Вт, 36 дБ

Опис WD 3.5" 8TB

Жорсткий диск WESTERN DIGITAL WD8003FFBX

Розроблені спеціально для середніх або великих бізнес-клієнтів, накопичувачі WD Red ™ Pro доступні для систем NAS до 24 відсіків. Розроблений для обробки високоінтенсивних робочих навантажень 1 у середовищах 24x7, WD Red ™ Pro ідеально підходить для архівування та спільного використання, а також для відновлення масиву RAID у розширених операційних системах, таких як ZFS або інших файлових системах. Ці диски додають цінності вашому бізнесу, дозволяючи вашим співробітникам швидко обмінюватися своїми файлами та резервними папками у вашому рішенні NAS.



Ексклюзивна технологія NASware ™ 3.0

Наша ексклюзивна передова технологія мікропрограми, NASware ™ 3.0, забезпечує безперебійну інтеграцію, надійний захист даних та оптимальну продуктивність систем NAS, що працюють за великих вимог. Вбудована в кожен жорсткий диск WD Red ™ Pro, передова технологія NASware 3.0 покращує продуктивність зберігання за рахунок підвищення сумісності, інтеграції, можливості оновлення та надійності.



Створені для оптимальної сумісності NAS

накопичувачі WD Red ™ Pro з технологією NASware ™ виключають здогади щодо вибору накопичувача. Оптимізований для систем NAS, наш унікальний алгоритм балансує продуктивність і надійність у середовищах NAS і RAID. Простіше кажучи, привід WD Red ™ Pro є одним з найбільш сумісних накопичувачів, доступних для корпусів NAS. Але не вірте нам на слово. Диски WD Red ™ Pro є відображенням широкого залучення технологій партнерів NAS та тестування сумісності. 



Більші накопичувачі WD Red ™ Pro NAS Bay Shock Protection оснащені багатовісним датчиком удару, який автоматично визначає незначні удари та технологію динамічної висоти польоту, яка регулює кожну функцію читання-запису для компенсації та захисту даних. Ця комбінація технологій додатково захищає диски у великих 24-відсічних середовищах NAS та сприяє підвищенню надійності жорсткого диска.



3D Active Balance Plus

Наша вдосконалена дворівнева технологія управління балансом значно покращує загальну продуктивність та надійність приводу. Неправильно збалансовані жорсткі диски можуть спричинити надмірну вібрацію та шум у системі з декількома дисками, зменшити термін служби жорсткого диска та з часом погіршити продуктивність.



Запобігання відновленню помилок

Створені спеціально для середовищ RAID та NAS, диски WD Red ™ Pro оснащені засобами контролю відновлення помилок як частина технології NASware ™ 3.0, що допомагає зменшити випадання накопичувачів у RAID-додатках.



Розширене тестування накопичувачів

Навколишнє середовище NAS, яке має до 24 відсіків, дуже вимогливе до жорсткого диска з додаванням вібрації та тепла. Ось чому кожен привід WD Red ™ Pro постачається з тривалим тестуванням термічного вигорання, щоб забезпечити перевірку кожного накопичувача на тривалу надійну роботу.



Більш довге гарантійне покриття

Приводи WD Red ™ Pro постачаються з 5-річною обмеженою гарантією для ще більшого спокою.



Дій безпосередньо на своєму NAS і оберіть спеціально створений для NAS накопичувач із набором функцій, які допоможуть зберегти ваші дані та підтримати оптимальну продуктивність. При виборі жорсткого диска для вашого NAS враховуйте наступне:  



Сумісність : На відміну від настільних накопичувачів, ці накопичувачі спеціально перевірені на сумісність із системами NAS для оптимальної роботи.  

Надійність : постійно ввімкнене середовище NAS або RAID є гарячим, і настільні диски, як правило, не розробляються і не тестуються в таких умовах, як диски WD Red ™ Pro. 

Контроль відновлення помилок : жорсткі диски WD Red ™ Pro NAS спеціально розроблені з контролем відновлення помилок RAID, щоб допомогти зменшити кількість збоїв у системі NAS. 

Захист від шуму та вібрацій : розроблені для роботи в режимі одиночки, настільні накопичувачі зазвичай забезпечують незначний або взагалі не захищають від шуму та вібрації, присутніх у системі багатоприводних пристроїв. Приводи WD Red ™ Pro розроблені для процвітання в багатосекційних системних середовищах NAS. 

Характеристики WD 3.5" 8TB

HDD настільного ПК - Конфігурація диску
Розташування пристрою: Внутрішній
Форм-фактор: 3.5"
Ємність пристрою пам'яті: 8 ТБ
Підтримувані канали даних: SATA III-600
Ємність встановленої кеш-пам'яті: 256 МБ
Продуктивність
Швидкість обертання: 7200 об/хв
Зовнішня швидкість передачі даних: 6 Гбит/с
Надійність
Невиправні помилки: 1 per 10^15
Середній час роботи до відмови: 1000000 год
Функціональні особливості жорсткого диску: Native Command Queuing (NCQ)Advanced Format (AF)
Ударостійкість під час роботи: 65G @ 2ms
Ударостійкість під час зберігання: 300G @ 2ms
Надані інтерфейси
Кількість SATA інтерфейсів: 1
Тип з'єднувача інтерфейсу SATA: SATA 7-pin
Енергія, спожита під час роботи
Максимальна напруга живлення: 12 В
Максимальна споживана потужність: 8.8 Ват
Мінімальна споживана енергія: 0.7 Ват
Умови експлуатації
Максимальна температура навколишнього середовища під час роботи: 60 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час роботи: 5 °C
Максимальна температура навколишнього середовища під час зберігання: 70 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час зберігання: -40 °C
Середній рівень шуму під час роботи: 36 децибел
Габарити та вага
Глибина: 147 мм
Висота (мм): 26.1 мм
Ширина: 101.6 мм