Зовнішній жорсткий диск 3.5" 12TB My Book Duo WD (WDBFBE0120JBK-EESN)

Код товару: 875531
Немає в наявності
  • Інформація по WD WDBFBE0120JBK-EESN
  • Виробник: WD
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 3.5" 12TB My Book Duo
  • Код виробника: WDBFBE0120JBK-EESN
  • Вага: 3.2 кг.
  • Габарити: 28x22x16 см.
  • Короткий опис:

    3.5", 12 TB, USB 3.1, My Book Duo, 2.52 кг

Опис WD 3.5" 12TB My Book Duo


Накопичувач My Book Duo відрізняється значною ємністю для зберігання фотографій, відео, документів і музики. Режим RAID-0 забезпечує неймовірно високу швидкодію зі швидкістю послідовного читання на рівні 360 МБ/с2 (через порт USB Type-C). Переналаштувавши конфігурацію накопичувача в режим RAID-1, ви забезпечите резервування даних, а також їх віддзеркалення на диски WD Red. Порт USB Type-C та наявність всіх необхідних кабелів у комплекті забезпечують сумісність з усіма існуючими версіями USB 3.1 (Gen 1/3.0/2.0), а два порти USB 3.0 Type-A пропонують ще більше можливостей по підключенню додаткових аксесуарів.

Значна ємність
Накопичувач My Book Duo володіє великою ємністю, для використання якої достатньо лише одного кабелю. Звільніть місце для важливих даних на всіх своїх комп'ютерах. Зберігайте фотографії, фільми, музику і важливі документи в надійному місці, а також централізовано зберігайте резервні копії своїх даних.

Готова до використання конфігурація RAID-0
Будучи типовим режимом, RAID-0 вже споконвічно забезпечує найвищу швидкість і вражаючу місткість. За допомогою програмного забезпечення WD Drive Utilities, яке входить в комплект поставки, диски можна переналаштувати в конфігурації RAID-1 для забезпечення надлишковості даних (дзеркалювання даних) або використовувати як два окремих диска (JBOD).

Оптимізовані для RAID диски WD Red
В накопичувач My Book Duo входять оптимізовані для RAID диски WD Red, що забезпечують високу швидкість роботи і висококласну надійність. Оптимізована для масивів RAID мікропрограма краще всього підходить для дводискових масивів з функціями автоматичного управління роботою дисків, що допомагає забезпечувати цілісність даних під час циклів читання і запису.

Характеристики WD 3.5" 12TB My Book Duo

Тип Настільні
Форм-фактор 3.5"
Об'єм 12 TB
Iнтерфейс USB 3.1
Лінійка (Серія) My Book Duo
Вага 2.52 кг
Колір чорний