NAS 3.5" 8TB WD (WDBVXC0080HWT-EESN)

Код товару: 863892
Немає в наявності
  • Інформація по WD WDBVXC0080HWT-EESN
  • Виробник: WD
  • Країна-виробник: Малайзія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 3.5" 8TB
  • Код виробника: WDBVXC0080HWT-EESN
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 23x20x9 см.
  • Короткий опис:

    Тип - класичний, процесор - Realtek RTD1295PB-CG, системна пам'ять - 1024 Мб, кількість слотів для HDD - 1, підтримувані типи HDD - 3.5” SATA, кількість встановлених HDD - 8 TB, інтерфейси - Ethernet, порти - 1 х RJ-45, 1 x USB 3.0

Опис WD 3.5" 8TB

Місце для централізованого зберігання та впорядкування всіх ваших даних
Маючи вдома достатньо місця для централізованого зберігання всіх фотографій, відеозаписів та файлів, можна впорядкувати їх на власний розсуд та отримувати доступ до них звідусіль, де є підключення до Інтернету.

Швидке та просте налаштування
Просто підключіть My Cloud Home до маршрутизатора з Wi-Fi. За допомогою мобільного пристрою відкрийте сторінку MyCloud.com/hello та налаштуйте обліковий запис, після чого ви зможете виконувати резервне копіювання, отримувати доступ до даних та ділитися ними з іншими. Все це без комп'ютера та щомісячної абонентської плати.

Мобільний доступ у дорозі
Використовуйте програми My Cloud Home для мобільних пристроїв та настільних комп'ютерів, а також сайт MyCloud.com, щоб надсилати на накопичувач та відкривати з нього файли, ділитися ними, а також транслювати відеозаписи, збережені на пристрої My Cloud Home.

Автоматичне резервне копіювання фотографій та відео з телефону
Завдяки автоматичному резервному копіюванню фотографій
та відеозаписів з телефону на накопичувач My Cloud Home у вас завжди буде місце, щоб знімати далі.

USB-порт для імпорту фотографій та відео із зовнішніх пристроїв
На тильній стороні корпусу My Cloud Home є USB-порт, за допомогою якого можна швидко імпортувати фотографії та відео з різних пристроїв, розосереджених по всьому будинку, наприклад з флеш-накопичувачів USB і зовнішніх жорстких дисків.

Пошук файлів, що дозволяє швидко знаходити вміст
Проста функція пошуку у програмах My Cloud Home для мобільних пристроїв та настільних комп'ютерів, а також на сайті MyCloud.com допоможе вам швидко знаходити потрібні фотографії, відеозаписи, фільми та документи.

Окремий закритий простір для кожного користувача
Запропонуйте членам сім'ї та друзям створити індивідуальні облікові записи. Кожен запрошений користувач може настроїти на пристрої окремий закритий простір, доступ до якого буде лише у нього. Такий користувач зможе керувати своїм вмістом, отримувати доступ до нього і ділитися ним на свій розсуд.

Програми сторонніх розробників для індивідуального налаштування
Щоб My Cloud Home повністю відповідав вашим особистим потребам і перевагам, використовуйте доступні для завантаження служби, серед яких Plex Media Server, Dropbox, Google Drive та багато інших.

Завантаження із хмарної служби для централізованого зберігання всіх даних
Фотографії, відео та інші файли з ваших облікових записів у хмарних службах, включаючи Dropbox, Box, Google Drive, Facebook та багато інших, автоматично завантажуються на пристрій My Cloud Home.

Автоматичне резервне копіювання даних з усіх домашніх ПК та комп'ютерів Mac
Пристрій My Cloud Home має величезну ємність і підключається до мережі для бездротового резервного копіювання даних з кожного домашнього комп'ютера в єдине централізоване сховище. Він без проблем працює з програмою резервного копіювання для Windows та програмою Time Machine.

Ідеальне відтворення відео звідки завгодно
За допомогою програм My Cloud Home для мобільних пристроїв та настільних комп'ютерів, а також за допомогою сайту MyCloud.com ви можете відтворювати свої відеозаписи на будь-яких пристроях будь-де.

Швидке та просте надання спільного доступу
Усього в кілька дій ви можете надати друзям та рідним спільний доступ до фотографій, відео, документів та цілих папок, щоб ніхто не пропустив нічого цікавого.

Характеристики WD 3.5" 8TB

Тип класичний
Процесор Realtek RTD1295PB-CG
Тактова частота процесора 1400 МГц
Системна пам'ять 1024 Мб
Кількість слотів для HDD 1
Підтримувані типи HDD 3.5” SATA
Кількість встановлених HDD 8 TB
Інтерфейси Ethernet
Порти 1 х RJ-45
Тип установки настільний
Ширина 53 мм
Довжина 140 мм
Висота 176 мм
Вага 1.03 кг