Навушники Gemix W-300 black-green

Код товару: 921592
Немає в наявності
  • Інформація по GEMIX W-300 black-green
  • Виробник: GEMIX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: W-300 black-green
  • Вага: 0.426 кг.
  • Короткий опис:

    гарнітура, дротове, штекер 3.5 мм, 32 Ом, Випромінювач - 44 мм, 105 дБ, 2 м

Опис GEMIX W-300 black-green

Навушники GEMIX W-300 black-green- ігрова гарнітура виробництва Gemix. Забезпечує зручну посадку на голові і високий рівень шумоізоляції. Поворотний тримач дозволяє встановити мікрофон на оптимальному для користувача відстані. На міцному шнурі розташований пульт регулювання гучності і відключення мікрофона, за допомогою якого можна регулювати гучність звуку вручну.

За рахунок своєї форми, матеріалів виконання і ваги, пристрій практично не відчувається на голові навіть після декількох годин гри. З такою гарнітурою, геймер повністю зануриться в розваги, відкриваючи яскравий звуковий пейзаж улюблених ігор. Gemix W-300 - насолоджуйся грою на максимум.

Gemix W-300 - ігрова гарнітура, її регульоване наголов'я забезпечує зручну посадку гарнітури на голові. Поворотний тримач дозволяє встановити мікрофон на оптимальному для користувача відстані. На міцному шнурі розташований пульт регулювання гучності і відключення мікрофона, за допомогою якого можна регулювати гучність звуку вручну. За рахунок своєї форми, матеріалів виконання і ваги пристрій практично не відчувається на голові навіть після декількох годин гри.

Особливості:

Частотний діапазон: 20-20000 Гц

Чутливість: 105 ± 3 дБ

Номінальна потужність: 15 мВт

Максимальна потужність: 100 мВт

Роз'єм: mini-jack 3.5 мм

Розмір мікрофона: 6 х 5 мм

Спрямованість мікрофона: всенаправленний

Gemix У 2004 році на українському ринку була представлена ​​торговельна марка - Gemix (Джемікс). У той час на ринку було представлено чимало брендів і до появи чогось нового багато хто ставився скептично. Тому розробникам Gemix необхідно було запропонувати щось незвичайне і цікаве, що і було зроблено: компоненти знайшли найбільш необхідні та корисні функції, був запропонований ретельно пророблений дизайн, який задовольнив би навіть самого вимогливого клієнта.

GEMIX позиціонується, як марка з найкращим співвідношенням ціни і якості. Широкий спектр продукції при дуже демократичній ціні дозволив Gemix зайняти тверду позицію на ринку і завоювати визнання споживачів.

При розробці і виробництві компонентів застосовуються найсучасніші технології, здійснюється підбір найбільш якісних комплектуючих. DVD-програвачі оснащуються тільки кращими процесорами, якість роботи і надійність яких були підтверджені протягом тривалого терміну експлуатації.

Сьогодні Gemix рухається в напрямку створення техніки на підставі найостанніших розробок і нововведень, що з'являються в міре.В результаті Gemix активно розвивається і модельний ряд постійно розширюється. Завдяки своєчасному відстеження тенденцій на ринку, продукція Gemix змінюється, щоб запропонувати вам найактуальніше і необхідне на сьогоднішній день, при цьому зберігаючи максимальну зручність для користувача.

Характеристики GEMIX W-300 black-green

Виробник Gemix
Модель W-300 black-green
Артикул W-300 black-green
Тип пристрою гарнітура
Тип геймерські (ігрові)
Підключення дротове
Назначение для комп'ютера
Конструкція повнорозмірні
Тип кріплення дуга над головою
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Кількість jack(ів) 2
Кількість PIN (контактів) 3
Опір навушників 32 Ом
Діаметр випромінювача 44 мм
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість 105 дБ
Активне шумозаглушення немає
Особенности регулятор гучності
кнопка включення/вимикання мікрофона
Чутливість мікрофона 58 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 50 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 10 кГц
Довжина шнура 2 м
Колір Green
Black